Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ildamama

28 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ilda mama fogyizója a 110. nap 2010.02.14 08:07:07
Hanyagolom a blogom, mentségemre szóljon, hogy hajnali fél öttől- este hatig távol vagyok itthonról, ha pedig hazaértem a gyerekekkel foglalkozom inkább:)Szépen és inkább lassan fogyogatok lefelé, az előirányzott kilókat ugyan nem tartom, de azért egyszer csak elérem azt a súlyt…..
A mérleg - végre - ma 87,8 kilót mutatott:) Napok óta gondolkoztam azon, hogy mi lenne, ha reggelire és tizóraira csak gyümölcsöt ennék... Több okból kifolyólag is nehéz dolog: 1. nem szeretem a gyümölcsöt (hetek-hónapok elmúlnak nálam egy szem gyümölcs evése nélkül) 2.…..
Elkezdődött a 2010-es év:) Sokat várok ettől az évtől, nagyon sokat. A legtöbb dolog amit szeretnék, egyes-egyedül rajtam múlik (több türelem, több kitartás, több mozgás...). A mai súlyom: 88,5 kiló. Voltam már ennél kicsit kevesebb is (konkrétan 87,7 kg) - valahogy a…..
89 kilót mutat a mérleg, hurrrrrrrráááááááá:)) Nem valami gyorsan száguldanak a kilók, de mennek lefelé és ez a lényeg:)) Hihetetlen örömmel tölt el amikor ráállok és egyre kevesebbet mutat:)) A lassú fogyásnak azért nagy előnyei vannak, egyrészt nem kell koplalnom,…..
Hihetetlenül boldog vagyok az elmúlt egy hónapban elért eredményemmel:) Szép lassan lement kb. heti egy kiló és a mérleg képzeletbeli nyelve - mivel digitális - a 90 alá kúszott:) Azt hiszem ideje lassan megcsinálni az előtte-utána képeket és a centit is elő kellene…..
Sokszor ugye nem jövök, de a diétát betartom többé-kevésbé:) Ismét fogytam, jelenleg 90,5 kilót nyomok, hihetetlen, de szép lassan nyolcassal fog kezdődni kilóim száma:) Nem haladok valami irtó gyorsan, de haladok. Valamelyik nap nézegettem egy régebbi feljegyzést, 2009. év…..
ildamama 2009.11.28 07:35:23
@kismormota: Kedves Judith:) Köszönöm a kedves levelet és a biztatást:) Fantasztikus a Te eredményed, remélem, hogy pár hónap múlva már én is jóval kisebb leszek:))) Szép napot kivánok: Ildi
Ugyan nem mindig sikerült betartani, de többnyire rajta voltam a témán:)) Igy a 14 nap eredménye nem rossz, a mai mérlegelés szerint 91,4. Régen voltam ennyi, tetszik, igy továbbra is betartom:) Közben lejárt a szabadságom és visszamentem dolgozni, ez egy új hely és nagyon…..
Már "csak" 94 kg vagyok:)) Megy ez kérem, ha nem is villámgyorsan, de megy szépen lefelé:))Amint lesz egy kis időm beirom ide az első updates nekifutásom (amivel összességében azért 20 kilót fogytam) napi étrendjét, utánanézek, de ha jól emlékszem ezzel a…..
ildamama 2009.11.09 15:08:46
@dundolka: Szia:)) Én bizony szintén hiszek benne, hogy okkal eszi túl magát az ember. Meg is van itthon Paul Mckenna könyve, cd-je, a másik anyagot megkeresem Nálad, köszi a tippet:) Nekem a gyerekvárás, szoptatás nagyon megkeverte a hormonjaimat és a lelkemet is, nem véletlenül ragaszkodom a plusz kilóimhoz ennyire:)) Az sem tett jót a kilóimnak, hogy anyagilag hullámvölgybe kerültünk... próbálok kievickélni a partra, remélem, hogy egyszer majd csak nevetünk azon, hogy ilyen is volt:))
Nem egyszerű pálya... jó lenne többet enni, mármint SOKKAL többet:)A kalória mennyiség felső határait feszegetem erősen (a plafon ugye az 1500 kal), de nem csodálkozom, mivel szinte mindennap sütök valami fincsit. Ma például sütöttem egy tepsi tepertős pogácsát, isteni lett...…..
  Rá akartam magam venni a lúgosításra, de nem sikerült:( Annyira éhes vagyok reggelenként, hogy nem birom elképzelni hogy egy pohár lúgosító lötty után egy almát egyek - más gyümölcs pedig nem volt itthon. Lehet hogy holnap veszek dinnyét és majd utána elkezdem a…..
ildamama 2009.07.31 13:16:56
@Jajus: Kedves Jajus:) Köszönöm a kedves soraid és a bíztatást:) Nagyon próbálok a kilóimtól megszabadulni, remélem hogy jó úton haladok:)
ildamama 2009.08.15 08:05:56
@dundolka:
Kedves Dundolka:) Ez fantasztikus eredmény - gratulálok hozzá! Azt hiszem az én "életmód váltásom" most kezd kicsit komolyodni, remélem hogy egy éven belül én is beszámolhatok hasonlóan szép sikerről:)
ildamama 2009.10.26 16:53:44
@dundolka: Kedves Dundolka:) Csak ismételni tudom saját magamat, ez fantasztikus:) Elolvastam a blogodat, gratulálok ehhez a nagyszerű fogyáshoz, a kitartásodhoz:) Most én is kipróbálom a kalória számlálást, hátha sikerül pár kilót elhagynom végre:)
Jó darabig nem jöttem. Sok minden történt, kellemes és kellemetlen egyaránt, ahogy az általában szokott: zajlik az életem:)Közben küzdöttem a kilókkal, de talán nem küzdeni kellett volna, hanem kitartani... a súlyom az elmúlt 2 hónapban ingadozott 92,5 és 94,5 között. Abban…..
 Nem irtam egy darabig - vendégsereg után mi mentünk nyaralni:) Sok időm persze ma sem lesz, mert ismét vendégeink jönnek, de örülök neki hogy ez az augusztus erről szól:)Eltelt az első hónap, amiből ugye legalább a felét átkinlódtam, de azért egy picike sikerről be…..
Nagyon fontos lenne, hogy az update mellett betartsam a Paul McKenna féle tanácsokat is, mert ez valahogy most háttérbe szorult. Persze most hogy mindennel végezzek nemhogy lassan nem eszek, de szó szerint falok. Tegnap kb. 5 perc alatt benyomtam a pizzámat, amin bőven elnyámmoghattam volna…..
 Ami nem más, mint a citromos joghurtfagyi. Előszörre is nagyon izlett, de ma már teljesen megbizonyosodtam róla hogy ez lesz az idei nyár nagy kedvence nálam:) Hideg, üditő, rém egyszerű elkésziteni, és nem hizlal egy csöppet sem, sőt.... Ráadásul nem csak nekem izlik, a…..
  A tornám sajna egy időre fel kell függesztenem, mert vendégeink vannak – inkább majd akkor folytatom, ha már nem lesznek itt, kicsit ciki lenne előttük ugrabugrálni:)) A diétát nem függesztem fel, azon senki nem akad fenn, hiszen látják hány kiló vagyok (és látták…..
Ilda mama fogyizója Haskörfogat 2009.08.02 17:21:50
  Az egyik újságban azt olvastam, hogy a has körfogata egy nőnél max 88 cm lehet… efölött egészségtelen, számtalan problémához vezethet (infarktus, érelmeszesedés, magas vérnyomás, kóros vérzsírszint, cukorbetegség, stb….). Az enyém messze e fölött van,…..
Ma már 7 percet tornáztam:) Nagyon szeretem Norbi Aerobzónáját, nem véletlenül duci-tréning, pont az olyan "kicsi" súlyfelesleggel rendelkezőknek találta ki, amilyen én is vagyok. Annak idején valamelyik kereskedelmi csatornán ment Norbi műsora, amiben pár perc torna után…..
Ilda mama fogyizója Fogytam:) 2009.07.31 13:56:00
 Csak így, egyszerűen-szerényen:) Persze a kezdetekhez képest mindössze fél kilót - ami ugye minden valószínűség szerint csupán víz - de én ennek is örülök:) Főleg a tegnapi főzöcskés-evős napom után.Amellett, hogy fogytam, más öröm is ért: megérkezett a blogom első…..
  Olvasgatok pár fórumot, és azon az étkezésre vonatkozó bejegyzéseket. Némelyik nagyon lehangoló? Valóban arról szólna az update hogy valaki egész napi kajája 1 szelet update kenyér 4 szelet update parizerrel, kávé és némi gyümölcs? Tudom én hogy nem mindegy mennyi…..
Ilda mama fogyizója Lúgosítás 2009.07.28 13:23:18
Úton-útfélen lehet arról olvasni hogy a lúgositás milyen jót tesz a testnek és persze a fogyásnak:) Annak idején amikor a második babát szerettük volna összehozni, elmentem ellesni az Aviva-módszer fortélyait. Ott mondta Lívia (aki a tornát tartotta), hogy a legjobb lúgosító…..
Miután az ember lyánya fejben eldönti, hogy belecsap a lecsóba, nekiáll a fránya kilóit leadni, nos utána nem árt azt is letisztáznia magában, hogy első körben, második körben és összességében hány kilótól szeretne megválni. A cél a következő egy hónapban minusz 5 kg…..
el, ez tény:)Nagyon úgy tűnik én még mindig nem álltam készen erre az egész fogyós dologra... de most talán...Újra kedvet kaptam a diétámhoz, találtam egy szuper zabkorpás-zabpelyhes receptekkel teli fórumot, jobbnál jobb receptek... Rögtön el is készitettem az egyiket,…..
Nem tudok jó eredményről beszámolni:( Talán másoknak ebben a borzasztó hőségben könnyű fogyni, nekem nem. Szenvedek, mindenem fel van dagadva, iszom a vizet literszám (na ez az egy ami pozitivum:) Ráadásul a piros betűs napok is rámköszöntek mámma... Emiatt eléggé bosszús…..
Ma nagyon könnyen be tudtam tartani a diétám: migrénes rohamot kaptam. Ráadásul ez egy igen enyhe kis cucc volt, kevés kis látási zavarral, meg hányingerrel, de talán a két algopyrin visszafogta valamelyest, mert délután már enni is tudtam egy keveset. Mióta a kicsi…..
Ilda mama fogyizója 2. nap 2009.07.16 21:31:00
És mindjárt a 2. napon örömködhetek, mert az 1. napnak meg lett az eredménye, még ha csak dekákban is lehet mérni:)) A mai napon dögletes meleg volt ismét, reggel laza bicózás egy pár kila paprikáért és némi uborkáért - ez ugye ismét kb. 10 km-nyi bringázás - mozgásnak…..