Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trepljova

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Március 12-én mutatja be a Centrál Színház Radnai Annamária fordításában Vaszilij Szigarjev orosz drámaíró Guppi című darabját. Az előadás rendezője: Kiss Csaba.Tovább információk: Centrál Színház..
Garaczi László Csodálatos vadállatok című darabját mutatják be az Ódry Színpadon március 12-én, Néder Panni rendezésében!További információk: http://www.szfe.hu/index.php?id=1786&cid=39267 ..
Március 14-ig ismét DESZKA Fesztivál Debrecenben!A bőséges program a Csokonai Színház honlapján megtalálható: ..
 Kedves Kollégáim, Barátaim! Igazi, nagy örömöt jelentene, ha el tudnátok jönni a Trafóba kedden és/vagy szerdán a PanoDráma fenti címet viselő fesztiváljára, ahol először lesz hallható magyar színészekkel a Rohonc (a Batthány grófnő kastélyában legyilkolt 180…..
 "Fiatal művészekből álló társulat vagyunk, tavaly mutattuk be első kőszínházas előadásunkat, amely  Dejan Dukovski kortárs szerző műve. Egyben ősbemutató is volt, hiszen Magyarországon előttünk még egyik színház sem tűzte műsorra. Ezért reméljük, hogy ez a…..
A neves svájci dráma- és prózaíró, Lukas Bärfuss március 9-én és 10-én Budapesten tartózkodik.Március 9-én 18 órától a budapesti Goethe Intézetben olvas fel, 21 órától pedig részt vesz a Rakpart Szabad Úszóművek DORA  - szüleink szexuális neurózisai című…..
A zsűri rendületlenül folytatja munkáját, mindenhol igyekeznek megjelenni, még az író-olvasó találkozókon is ott látni a zsűri EGY lelkes tagját. Kellemesen telt Závada Pál "találkája", és a résztvevők Parti Nagy Lajos és Forgách András (a hivatalos…..
Falon puska Bármi megtörténhet 2009.08.31 12:01:52
Egy vendégjáték alkalmával kiszámíthatatlan dolgok történhetnek: nyelv összeakad, jelmez szakad vagy bomlik a díszlet. Vasárnap este a miskolci társulat megtapasztalhatta, milyen élmény, amikor az eszközök önálló életre kelnek. A Botrány az operában című komédia egyik…..
Falon puska Mosolyt kérek! 2009.08.30 14:01:41
Elindult a Vidor Fesztivál: megmozdult az egész város. Szinte nincs is olyan szeglet Nyíregyházán, ahol ne lenne valamilyen "vidoros" program. Gulácsy Lajos képeit lehet látni a Jósa András Múzeumban (illetve még a teremőr-hölgy mobilozását is lehet közben élvezni).…..