Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TreVoR

3 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sorozatrandizó Szappanopera 2019.03.11 07:36:03
Volt egy 22 éves csaj tinderről (Noémi), aki annyira tipikus, mai huszoneleji csaj, hogy még külön posztot is lusta voltam írni róla. Teljesen átlagos, szőke, kék szem, plázázó kis csaj. Annyi volt, hogy kavartunk három hétig, azaz csak kefélni járt át hozzám. De a végén megpróbált féltékennyé tenni…..
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
TreVoR 2013.09.08 16:44:38
Megkérdeztük a javaslat benyújtóját, aki elárulta: az adócsökkentés bekerült a kormány által támogathatónak ítélt javaslatok közé.A cikk további része elérhető a Totalcar oldalán! >>>..
„Minden humoristának van valami defekt a fejében.” – interjú Rekop Györggyel -Először meztelenül ismerték fel, holott mindig ruhában ad műsort. Humorista, de tanárként diplomázott, és a szakmában is dolgozik. A haj nélküli lovag, aki egyszer már visszanyerte…..
Teszt: Credo Citadell 19 - Ikarus V187  Minden ízében különleges teszt tapasztalatait osztjuk meg olvasóinkkal. Két buszt veszünk górcső alá és össze is hasonlítjuk őket. A Budapesti Közlekedési Vállalat az elmúlt két hét során kettő darab magyar gyártású, teljesen…..
14:15 Bendével az irodájában éppen a Hotel Daniaban készült videót nézzük, amikor Vályi Pista nevét írja ki a telefonom: Történelmi pillanat, a Ponty és a csapat megérkeztek Viszre. Öröm, eufória és könnyek. Margó, Karesz felesége pityereg a megkönnyebbültségtől, közben meg sem áll, mert gigantikus…..
A vártnál is nagyobb sikert hozott álláshirdetésünk. Legalábbis nekünk. 139 írásbeli jelentkezést kaptunk, általában önéletrajzot és motivációs levelet, amiről eddig nem tudtam, hogy létezik, de most alaposan behoztam a lemaradást. A leveleket és önéletrajzokat többször…..
Visszaélés történhetett a kormányzati légpárnakopterek szervizelésére és üzemanyag-ellátására kiírt tenderen – állítja Süvegessy-Tóth Zebulon az ellenzéki Magyar Párt frakcióvezető-helyettese. A közbeszerzési eljárást a Strabgép-Shellnyeftgaz konzorciuma nyerte, az…..
TreVoR 2010.01.09 19:33:43
Az NKH a Nyégyláb Jó Két Láb Rossz állatok jogvédelmi szervezetével (a Négymancs alapítvány jogutódja) történő egyeztetés után megállapodtak abban, hogy minden nem kizárólag az állatvédő szervezet által jóváhagyott libanonból importált libazsírral működő autó regisztrációs díja járművenként a NASA űrporgram éves költségvetésének kétszresében kerül meghatározásra.
A kormányszóvivő tagadja, hogy ezzel a lépéssel Magyarország a szervezet még 2009-ben jogelődje által elkezdett burkolt nyomásgyakorlásának engedett, miszerint pusztuljon a magyar libatenyésztő piac. Az csak véletlen egybeesés, hogy a magyar libatenyésztés – szintén a szervezet által javasolt különböző állattenyészítési és felhasználási szabályozások után – egyetlen termékének a felvevőpiaca szűnt meg létezni ezzel a döntéssel. Az egyeztetések és azok nyomán született törvény, mely január 1-gyel lép életbe december 29-én kerültek először nyilvánosságra. A libatenyésztőknek december 28-ig törvényi kötelezettségük volt a libazsírleszívó eszközök licenszének és szoftverének megvásárlására, amennyiben szándékukban állt a következő évben is folytatni tevékenységüket. Bajnai Rómeó Gordon sajnálatát fejezte ki a dátumok miatt kialakult malőrrel kapcsolatban. A kialakult helyzetet azzal magyarázta, hogy még soha nem kellett két ilyen távol álló területet (libatenyésztés és közlekedés) összehangolnia. Természetesen elnézést kért minden, a döntés következtében ellehetetlenedett családtól, de hangot adott azon véleményének is miszerint senki nem várhatja el tőle, hogy mindenhez értsen, amiért felel.

A törvénnyel egyidőben a libazsír alapú üzemanyagok árának jövedéki adóját a jogvédő szervezet kollektív jogvédelmi illetékével növelik, ami literenként a mindenkori legdrágább benzin egyéb jövedéki adókkal terhelt árának kétszeresét jelenti, plusz áfa.
Sárdobáló A biciklik polgárjoga 2010.01.03 07:00:00
Na, most megkaptuk a jogainkat. Az új KRESZ-módosítás egész furcsa lett. Két új kerékpáros-jogot emelek ki. Az egyik: az egyirányú utcákba való behajtási lehetőség. Mostantól akármelyik egyirányú utcába behajthat kerékpáros ellenkező irányból, feltéve, hogy van ott…..
TreVoR 2010.01.03 15:06:16
Csak idézni tudom egy indexes cikkhez írt kommentemet:

"A piroslámpás előrecsorgással kapcsolatban téved a cikk, ugyanis csak arra kijelölt külön kerékpár nyomvonalon csoroghatnak előre januártól a bringások.

Itt a konkrét "hamisítatlan" változtatása a KRESZ-nek:
www.kozlonykiado.hu/nkonline/MKPDF/hiteles/MK09185.pdf

Ctrl+F, majd keresőbe kopipészt az alábbi idézet, amire elő fog bukkanni a pontos szövege a hibásan közölt módosításnak:
(1) AzR.18.§(1)bekezdés"

Tehát a lényeg annyi, hogy csak előrecsorgásra kialakított kereszteződésekben mehetnek előre a bicajosok. Jó lenne nem félrevezetően bevezetni a köztudatba, mert annál nagyobb lesz az eshetősége annak, hogy a bringások a hibás közhiedelemnek megfelelően fogják alkalmazni a KRESZ-nek megfelelő forma helyett az említett lehetőséget (ezért jó lenne talán a posztban is megemlíteni ezt a kitételt).
Kezdeném azzal, hogy 2008-ban megtörtént a legjobb, ami megtörténhetett:  A Jaguar végre kikerült a Ford befolyása alól és egy olyan cég tulajdonába került, amelyre a dolgozók legtöbben szavaztak, mivel a Tata Motors Company kívánta biztosítani  a legnagyobb szakmai…..
Ő a család legkisebb, ám a Jaguar valaha gyártott leggyorsabb autója is egyben, ami összesen négyféle motorral rendelhető, de ne szaladjunk ennyire előre.  Az előfutár:  C-XF Concept, ami 2006-ban került először a nyilvánosság elé. Ez a koncepció nemcsak designban,…..
Jobbkormány Minden kezdet nehéz 2009.11.27 13:51:00
 Régóta tervezem egy angol autókkal kapcsolatos blog indítását, mert nincs olyan nap, hogy ne furakodna be az életembe az autógyártás világának ezen különcei közül valamelyik, mióta egy véletlennek köszönhetően kapcsolatba kerültem velük. Azóta nem hagy nyugodni a…..
Ha röviden akarnék fogalmazni, azzal intézném el a régóta dúló autós-kerékpáros vagy leginkább kerékpáros-nem kerépáros vitát, hogy sajnos a biciklisek között ugyanolyan arányban vannak seggfejek, mint az autósok/nem bringázók között, úgyhogy emiatt tök felesleges éppen…..