Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szeri13

0 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A huszonkilencedik születésnapomat lehangoltan töltöttem: Utolsó 12 hónap húszasnak lenni, vége a húszon éveimnek, nem vagyok már fiatal. Konkrétan ez volt az első év, amit nem a barátaimmal ünnepeltem meg, mert, hogy minek is. Aztán jött a harminc, és évtized elején lenni megint visszazökkentett…..
  Sziasztok, Olyan, de olyan sokszor felmerülnek ugyanazok a kérdések az Első házisörfőző facebook csoportban, hogy itt az ideje egy mezei kérdés-válasz cikknek, amelyel remélhetőleg sok lelkes kezdő házi sörfőző fog hasznos információkkal gyarapodni. Előre szólok, hogy néhány esetben a válaszok…..
‹⊗› Extra érdekességekért és semmire sem jó hülyeségekért érdemes a Moped blog Facebook-oldalát is lájkolni. ‹⊗›   Korábban már szenteltünk egy leginkább ironikus hangvételű posztot a "kamu 50-esezés" rejtelmeinek, ezúttal megpróbáljuk a komolyabbik végét megfogni a dolognak. Kezdjük azzal,…..
szeri13 2016.10.20 08:24:06
@szeri13: segitek max 45 km/h es buntetnem aki tobbel megy, mint ahogy ezt teszik minden rendes orszagban.

L1e
kétkerekű segédmotoros kerékpár legfeljebb 45 km/ó tervezési sebességgel, amely
– hengerűrtartalma legfeljebb 50 cm3 belső égésű motor esetében, vagy
– legnagyobb folyamatos névleges teljesítménye legfeljebb 4 kW, elektromos motor esetében
Az elmúlt időszakban, ha velem tartottatok megismerhettétek már a világ leghosszabb repülőjáratait, és a világ legforgalmasabb repülőtereinek tavalyi listáját. Most nem rangsort szeretnék veletek ismertetni, hanem el szeretnélek repíteni titeket a világ 5 legkülönlegesebb repülőtereire. A következő…..
‹⊗› Extra érdekességekért és semmire sem jó hülyeségekért érdemes a Moped blog Facebook-oldalát is lájkolni. ‹⊗›   Amikor Zách Dani és Csikós 2012 októberében felpattant egy 110-es Honda Wave és egy 125-ös Vespa nyergébe, hogy bebizonyítsák, messzire menni nem csak 1000 köbcentis vasakkal lehet,…..
Szóval amikor Gesztei Károly a ma reggeli Mokkában azt kezdi el taglalni, hogy nagyon jót dugott tegnap éjjel, és mint kiderült, ő maga kérte a riporter Vujity Tvrtkót ma hajnal 3:24-kor, hogy majd akikor bent lesz a műsorban, akkor ugyan kérdezze már meg tőle, hogy milyen volt az…..
Nincs ebben a sztoriban semmi, csak egy történet egy ellopott és megtalált autóról, ami végül mégsem lett meg. Mert csak. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Bár Stonehenge sosem volt az övék, Írország szinte tele van monumentális kőkorszaki emlékekkel. Ez itt a képen a Loch Gur közelében található kőkör, Írország legnagyobb neolit kőköre. A neolit kőkör alapvetően úgy működik, mint a világgazdaság vagy az internet: sokan…..
szeri13 2015.03.13 14:46:41
Az Égéstér 154. adásának kommentposztja. Vajon mi készteti arra a Nissant, hogy az összes bevált megoldást felrúgva építsen versenyautót? És hol van a rendőr, amikor szükség van rá? Direktlink a letöltéshez...
szeri13 2015.02.12 10:41:41
Egészen elképesztően monotematikus műsort hoztunk össze: csak autókról lesz szó. Gyors autókról. Az Égéstér 152. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
szeri13 2015.01.15 14:46:39
Vettem egy megyei matricát, hisz próbaüzem van, mert hozott egy próbatörvényt a próbaparlament. Azonos című írásunk kommentposztja...
Belsőség Heti merítés 2015.01.04 09:13:11
Sprinter Killer :) Az autót használtan vettük, ismerőstől, jó vétel volt tavaly év elején...egészen idén januárig. Ő a nagy fehér, aki nem tehet arról hogy megcsinálták Mivel 8 éve csak Fordot hajtottam, 2 generációt, úgy gondoltam, hogy a következő generáció csak…..
Nem, nem a kamera volt vacak, de tudják: ki kell takarni a rendszámokat. Természetesen ismét a Bodega - Vágóhíd felé mentünk, számunkra még mindig ott terem a legjobb burger (dupla Borzasztó rulez!). És persze semmiféle felelősséget nem vállalunk az elhangzottak miatt. Dávid…..
szeri13 2014.12.04 16:17:19
szeri13 2014.12.04 16:18:22
@szeri13: marmint az auto.
Vajon mennyibe kell kerülnie, hogy idehaza is megvegyék a Bulgáriában összerakott kínai autót? És miért kitolás az Uber? Az Égéstér 146. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Aki Oroszország útjain autózik egy terepjáróban, valószínűleg fel sem figyel egy kis nyikorgásra. De ha a leparkolt autó futóművéből jön a nyávogás, még a sokat látottak is felhúzzák a szemöldöküket. Hősünk is felfigyelt, mikor a benzinkúton álló kocsijából…..
Rácsodálkozunk a Nyugatra, mint x évvel ezelőtt, valamint kesergünk a drága kisautók felett. Az Égéstér 140. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Kovács Zoli olvasónk küldte át ezt a három linket. Mindhárom egy készülő film promóciós-beharangozó anyaga. És ha azt mondom, hogy hosszú percekig szájtátva-bólogatva, könnybe lábadt szemmel néztem, akkor nem hazudok. Mert ami a Forma-1-ben a Ferrari, az a túraautók között a…..
szeri13 2014.10.13 21:35:21
Tegnap este Budapesten, a Szabadság híd budai hídfőjénél ellenőrizték a robogósokat a rendőrök. Két motoros járőrrel találkoztam, akik éppen egy ötvenesként, tehát rendszámtábla nélkül használt Vespa ET4 125-öt nézegettek. Aki azt hiszi, hogy egy ilyen rendőri…..
Ha az ember érdekes autóbemutatón van, a többiek mindig izgatottan várják a beszámolót. Szorított az idő, így tényleg csak pár szóban előtájékoztattuk a kollégákat. És értették. Mert autóbuzik ezek. A nyelvezetért elnézést, de rövidebben máshogy nehéz kifejezni. Ha…..
szeri13 2014.10.01 08:03:49
@Sonko: anyám borogass...
feltunt neked a 18as karika mielott rakattintottál?

UI: melyik ország? mert abban sem vagyok biztos hogy Pista magyar allampolgár :)
Mit vegyünk és hogyan hozzuk be? Motorok, autók és álrendőrök. Korrupció és nepperűzés. Égéstér fullextra! Az Égéstér 136. adásának kommentposztja. Direklink a letöltéshez...
szeri13 2014.09.12 11:15:54
@kisörDög: igen varosban. mult heten utottek el a dunaszerdahelyi korforgalomban mikor mentem a robogommal, mert hogy bocsi nem lattalak.
Nem működik jól a gépezet, de a pénzt viszi, ellenben az utakon rengeteg a rom évtizedes slickeken és pocsék állapotban. Az Égéstér 135. adásának kommentposztja. Direklink a letöltéshez...
Ha néhány alapkérdésre tudja a választ, sokkal közelebb kerülhet a dilemma feloldásához. Mai közélet-cikkünk kommentposztja...
A legnagyobb dolog: bementünk Rómába. Igaz, a Colosseum melletti fotózkodás elmaradt, mert akárhányszor is jártuk körül a területet, mindenütt barikádokba botlottunk, marcona rendőrökkel a réseknél, de nagyrészt meglettek azok a fotók, amikről álmodni se mertem. A kisautó az…..
szeri13 2014.07.31 09:14:08
@Csikós Zsolt: zsolt aztan a legvegen rakhatnal egy terkepet is merre mentetek. koszi
Egyelőre nem tudják, hogyan, csak azt, hogy kell. Kíváncsian várjuk, nem lesz egyszerű. Az Égéstér 127. adásának kommentposztja. Direklink a letöltéshez. Kapcsolódó anyagunk: Erdélyi Péter (Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete) levele, a robogók…..