Regisztráció Blogot indítok
Adatok
g_ferminadaza

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahhoz, hogy egy P. Lászlóéhoz hasonló nyomorult ember életét részletesen megismerjük, valami szörnyű eseménynek kellett bekövetkeznie. Ezekben a sorsokban ugyanis sikert aligha talál a média. Bándy Kata meggyilkolása tragédia, de nem csak egy emberi élet elvesztése miatt, hanem…..
g_ferminadaza 2013.04.24 18:13:31
@Csemmke: korrekt gondolatmenet, alapvetően veled értek egyet.
Decemberben betértünk egy bécsi vendéglőbe és egészen megdöbbentem, hogy milyen cigifüst van benn. Leginkább az lepett meg, hogy alig fél év alatt teljesen elfeledtem, hogy tavaly nyárig nálunk is hasonló volt a helyzet. Annyira gyorsan megszoktam a tilalmat, hogy ma már az…..
Az amerikai elnökválasztás megihletett minket is - és bár kellett A hetedik sor utolsó lökése - ezért úgy gondoltam, hogy megpróbálom összeszedni a filmtörténet legjobb elnökeit, azaz azokat a színészeket, akik képzelt, vagy valós amerikai elnökként tűntek fel a vásznon. 1.…..
zoli voltam Sziget 2011.05.22 11:36:00
Van a környékünkön, az egyik szokásos közlekedési útvonalamon egy építkezés; lakópark épül. Mindig, mikor elmegyek mellette, és megcsap a járda mellett felállított Toi-Toi-ból (cégnév: MoBili, én kérek elnézést) áradó vegykezelt szarszag, vidáman elmosolyodok:…..
Lehet a cím nem fedi le pontosan, miről is szeretnék most beszélni. Olyan dalokról, melyek egyenesen a lelkünkre hatnak. Előljáróban annyit: nem ezektől a daloktól indulunk el az éjszakába megőrülni, sőt lehet, olyan jó kedvünk sem lesz tőlük. Egyesek egyenesen szomorkásak…..
Nagyon úgy tűnik, mintha Zwack Zrt. fizetett ügynöke lennék, pedig csak arról van szó, hogy ők csinálnak baromi jó városos reklámokat. A múltkor az Unicum kedvéért kapták szét Budapestet, most a Vilmossal rombolnak várost. Bár a fene se tudja, hogy szabad-e egy ilyen szép…..
g_ferminadaza 2010.11.19 11:50:09
@Hozentroger: A zene Balkan Fanatik és kifejezetten a filmhez írták.
g_ferminadaza 2010.11.19 12:38:20
@Babb: a női hang nem tudom kié, de a zene 100% BF. Info a gyártótól.
g_ferminadaza 2010.11.19 12:42:16
@Hozentroger: valóban hasonlít :)
Az idei Kanazawa-i Nemzetközi Üvegművészeti Kiállításon harminckilenc ország 470 művésze közül Lukácsi László Ferenczy-díjas magyar üvegművész kapta az aranyérmet legyezőt formáló alkotásával. A világ egyik legrangosabb üvegművészeti kiállítását – ahol a…..
g_ferminadaza 2010.10.15 19:41:41
A PRS for Music hiánypótló kutatást készített a popzene egyik legtöbbet emlegetett kérdése kapcsán: melyik dalokra bőgik el magukat az emberek legtöbbször? A győztes annyira nem meglepő módon az amerikai REM 1993-ban kiadott slágere, az Everybody Hurts lett,…..
g_ferminadaza 2010.10.02 18:11:39
g_ferminadaza 2010.10.02 18:13:54
@Szocio Pata (kikvogymukblog): Ship Song, ott a pont:)
                 Christian Dior 1905-ben született Granville-ben (Franciaország, Normandia) egy mosószerekkel foglalkozó nagyiparos családjában. Egy anekdota szerint kamaszkorában egy tenyérjós azt…..
B-oldal TOP10 kivégzés EVÖR 2010.09.17 07:45:00
Az Empire Online adatbázisának böngészése közben aranyra leltem, hiszen a szerkesztők egy TOP50-es kivégzés listával foglalták össze a filmgyártás erőszakos jeleneteit. Bár Hannibal doktor úr kilógatós-belezős akciója, az Alien, vagy az Oldboy című filmek úgy önmagukban,…..
Bevallom, ha meghallom a Vaya Con Dios zenéjét, mindig elérzékenyülök. Első albumukat rongyosra hallgattam és álmomból ébresztve is el tudnám fütyülni bármelyik számukat. Éppen ezért, vagyis ebből kifolyólag rettentően megörültem, mikor meghallottam, hogy szeptember elsején a…..
A múltkor már összeszedtük azokat a hazai reklámkampányokat, amelyek láttán a legtöbb embernek ökölbe szorul a keze és tikkelni kezd a szeme. A negatívumokat persze sokkal könnyebb meglátni a dolgokban, így nem csoda hogy annyi példát hoztatok fel az Algopirin reklámoktól kezdve…..
g_ferminadaza 2010.03.29 12:08:14
Ismét zavarban vagyunk, de ez is zene, vagy valami olyasmi. Egy olvasói levél nem engedte, hogy elkerülje figyelmünket a hiperaktív és kameraérzékeny Mike Patton, a Faith No More énekesének villantása. Mutatvány iiin-dul.Csendélet: Mike Patton és az ő kicsi énje. ..
Régimódi klip és koncertfelvétel rajongóként azokat a klipeket kedvelem, ahol láthatom a zenekart, amely tulajdonképpen előadja nekem a dalt, nézhetem a dobost, avagy az énekes frontemberkedését. Ugyanakkor egyre inkább teret hódítanak azok a klipek, melyek egy történetet mesélnek…..
Jó-jó, zenei és filmes blog vagyunk, vagy próbálunk lenni, de néha feszíteni kell a korlátokat. Például itthon szénből aranyat próbálunk csinálni, kísérletezünk a teleportálással, levitációval, megpróbálunk birkavesével földrengést megelőzni, vagy írni a Budapest…..
Az egy irányba úszó tonhal 2009.05.26 13:22:00
Van egy gyanúm. Az embereknek a párjuk szexuális, vagy akár csókolózásbeli tudományáról alkotott képüket jelentősen befolyásolja az irántuk érzett érzelem, vonzalom, vágy minősége, foka. Tehát becsapjuk magunkat. Velem is megesett már. Érdekes, mert a szexualitást én elég…..
B-oldal No comment: MJ - 51 2009.08.29 14:15:00
Minden idők egyik legnagyobb előadója, Michael Jackson ma lenne 51 éves. A többit vagy tudjuk, vagy nem érdekes. Nyugodjon békében!Bréking: Elment Jacko | Moonwalk Jacko tiszteletére..
Minek nevezzem ezt, blogajánlónak? Az milyen már, amikor a B-oldal belinkeli az Indexet? De itt egy cikk DankóG-től, ami sugárzik az általunk képviselni próbált pozitivitástól, és olyan lelkesedéssel adja vissza a nagy-szín-pad utolsó koncertjét, amit érdemes elolvasni. "(Mike…..
Már régóta gondolkodom, hogy ha egy igazi álombandát kéne összeállítanom, az egyes hangszereken kik játszanának. Ebbe az álmodozásba most titeket is szeretnélek bevonni. Az elkövetkező napokban az egyes zenekari tagokra (énekes, gitáros, basszusgitáros, dobos, billentyűs,…..
Na helló, szia, szevasz, van nálatok terasz? Csángó brékesek, szevasztok! Otthon szülő anyukák, szevasztok! Józsi korábban kellően kivesézte a családcentrikus nők témakörét, akiket úgy említ a szakirodalom gyakran, hogy szivolák. Ők azért hagyják a klasszikus női szerepet…..
B-oldal Fesztiválklisék 2009.07.11 08:40:00
Mindannyian tudjuk, miről van szó. VOLT, Balaton Sound, EFOTT, Hegyalja, Sziget... foglaljuk össze, Vágó úr!Lánc, kés, balta, nuncsaku, bazooka lerakat a bejárati rendőr-security pavilonban, kiegészítve „ellenséges” (nem szponzor) fél sörökkel.A karszalag mindig a szőrre…..