Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oszi1113

7 bejegyzést írt és 120 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Európai Parlament elfogadta a Sargentini-jelentést, amivel immáron papírja is van Orbán kormányának arról, hogy Magyarországot levezette a demokratikus országok térképéről. A hazai közösségi médiában és az ellenzéki sajtó maradványain kialakult egyfajta hurrá hangulat, hogy na most aztán jól…..
oszi1113 2018.09.13 18:58:17
@ZOH: attól meg tele volt...
A luxemburgi Jean Claude Juncker bizottsági elnök szerdai beszédében, a Parlament előtt bejelentette, hogy a Bizottság nem javasolja már a menekültek arányos elosztását az Unió miniszterelnökeinek...
Ezen nincs mit szépíteni: ez a film egy hulladék. Tényleg az. Pedig amikor megláttam az előzetesben Jeff Bridgest, ahogy lazán nyomja a westerndumát, azonnal kíváncsi lettem a filmre. Az alapötlet is tetszett, némi kreativitással egy jó kis szórakoztató akció-vígjátékot is…..
oszi1113 2013.07.20 12:09:30
@FilmBaráth: pont del toro miatt vártam a filmet, pont miatta mentem el megnézni. Par jelenetben a film mar atfordult önmaga parodiajaba. Látványos volt, tele sablonokkal, egy százszor elmesélt elcsépelt történet, ugyanazokkal a klisekkel, karakterekkel. Pont del toro miatt vártam többet, hel boy, üde színfoltja a filmtörténetnek, faun labirintusa... Ezek után mondom, hogy csalódás volt. Tőle csalódás. Konkrétan majdnem elaludtam
oszi1113 2013.07.20 14:42:17
@danialves: ha neked ennyi elég, legyen, nekem nem ez a mozi!
Kár volt leereszteni a Balatonból azt a több mint félméternyi vizet, amely most nagyon hiányzik a tó medréből. A cél az volt, hogy szezonkezdésre 110 centiméteres legyen a tó vízszintje. Meglett, sőt úgy tűnik a szezon végére még ez a mennyiség is megfeleződik. A…..
oszi1113 2012.08.21 20:20:46
@totorohun: fél métert engedtek le, hogy fel tudjanak hozni egy kotró hajót tavasszal!
az a baj, hogy a víz szintje napi fél-egy centivel is csökkenhet, ha erős a napsütés!
Teadélután Drogosok 2012.06.30 10:12:00
Nem beszélhetünk általánosítva A Drogosokról, és a tudatmódosítók azért vannak csak betiltva, mert a politikusok nem akarják, hogy több perspektívából is rá tudjunk tekinteni a dolgokra - többek között ezt tudhatta meg Puzsér Róberttől az, aki az elmúlt két szerda estét a…..
A Spiegel Online június 16-án közölt egy cikket ami görög bankpánikról tudósított. A beszámoló érdekessége, hogy az unalomig ismételt,- ma éppen hány millió eurót vettek ki a görög betétesek - mantra helyett, a hétköznapi emberek szemszögéből enged bepillantást a…..
oszi1113 2012.06.20 09:14:21
@Almaleves: nem dec 12-én hanem 21-én jön a világvége!
Ma napvilágra került megint egy csomó lehangoló adat. Nem, hogy a remélt stagnálás nem lesz meg, de már a gazdaságunk zsugorodásának mértékéért is imádkozni kell, hiszen az minden elemzői várakozásnál rosszabbat mutat. Normális körülmények között természetesen kevésbé az…..
oszi1113 2012.05.16 09:30:10
@nu pagagyí:
sajnos igazad van. sajnos én is így látom. sajnos a remény mi kihalt, mi elveszett.
Sárdobáló Kiberterror 2012.04.17 07:00:00
Update: az Anonymous a hétvégén megtámadta a brit MI6 és az amerikai CIA titkosszolgálat honlapját.Hanula Zsolt remek kis interjút rittyentett az egyik Anonymous-taggal. Az illető azt állítja: az ő tevékenységük, kormányzati és céges oldalak feltörése, megváltoztatása,…..
Subba A Titanic nem film? 2012.04.10 13:05:00
100 éve sülyedt el a Titanic...
oszi1113 2012.04.10 22:18:09
Fotó: hvg.hu Hétfőn a parlament elfogadta a kiemelt beruházásokról szóló törvény módosítóit, amelynek segítségével egyszersmind módosították a közbeszerzési törvényt js. Kedden a parlament tárgyalta, az örökségvédelmi törvény módosítását, és a földmérési és…..
oszi1113 2012.04.10 21:55:53
@Mariann19: ha valóban abból indulnunk ki, hogy a jelenlegi, meg úgy nagy általában a regnáló politikai erők csupán a saját holdudvaruk feltőkésítésében, és ezen feltőkésítésért elvárt visszajuttatásért van hatalmon, és nem a haza, nemzet fejlődése az elsődleges szempont a különböző ideológiák különböző színezetében, akkor elmondhatjuk, hogy a rendszerváltozás az hozott egy új rendszert, amely semmivel nem jobb, mint volt az előző, és a szereplők többsége ugyanúgy részese volt az előző rendszernek is, akkor nem azt a kérdést kell feltennünk, hogy a következő választásokon lesz e olyan párt, szövetség, polgári, vagy civil mozgalom, ami tud alternatívát nyújtani, hanem, hogy mi a megmeredt, égnek meredt lószért nem húzunk el ebből a nyamvadt országból.
a természet alapvetően az egyensúlyra törekszik, ami ugyanúgy igaz a gazdaságra, és a politikára is - elméletileg. abban az esetben, ha a természetben az egyensúly megbomlik, és az nagyon záros határidőn belül nem áll vissza, akkor teljesen megváltozik az összetétele a faunának, s az új összetétel lassan, vagy gyorsan, általában gyorsan, alkalmazkodási tapasztalat hiányában csak nagyobb kárt okoz, mint volt előtte.
mivel szerintem új egyensúly nem alakult ki a rendszerváltást követően, vagy a totális káosz, vagy egy teljesen új egyensúly felé kell, hogy haladjunk. az elmúlt 20 év vezetősége bebizonyította, hogy a ráruházott hatalommal nem az ország érdekeit akarja, akarta képviselni! ergó az irány rossz. nagyon rossz!
és igen, én is kívülről várom a csodát! csak nem fog jönni! mert csodák nem léteznek!
pedig számtalan eszme, ideológia, vágy, elvárás, igény lenne, országosan, ami mellé fel lehetne sorakoztatni az embereket!
Örülök, hogy a Köztársasági Elnök posztján marad, és kisdoktori címének visszavonása ellenére sem értek egyet azokkal, akik lemondását követelik jobbról vagy balról. Elsősorban azért, mert egy szisztematikus kilövési kísérletnek voltunk szemtanúi az elmúlt hetekben.…..
oszi1113 2012.04.02 00:21:16
@fiatal demokraták: és ezt netalántán nyilvánosan is fel fogjátok vállalni? vagy csendben maradtok, mert a vezetők azt mondták, hogy csendben kell maradnotok?
némák maradtok, akkor amikor tudjátok, hogy hazudtok?
remélem a fidesznek smitzi lesz az, ami az mszp-nek öszöd volt!
teljes szívemből ezt kívánom!
MERT,
a bort iszik, vizet prédikál, igaz rátok.
MERT,
nem tudtatok élni a hatalommal járó alázattal, önmegtartóztatással
MERT,
gyávák vagytok!
Környezetvédő létemre kifejezetten megkedveltem a plázákat. Tetszenek bennük a jó könyvesboltok, az időjárástól függetlenül, kényelmesen, gyalogosan bejárható terek, a különleges kávézók és a kényelmes mozik. Különösen azokat kedvelem persze, amelyeknek jó a…..
A lakosság forrásainak eredete egyelőre homályban marad A végtörlesztők tavaly indított első hullámán túl a jósolt további százezrek helyett már csak 19 ezren jegyezték elő végtörlesztésüket január végéig. Bár az újév első hónapja azért felidézte a kampányzárást,…..
Tanácsadóként nagyon sok és nagyon sokféle ügyféllel találkozom. Vannak, akik képzettek a marketing területén, ismerik az online világot is. Mások számára ez a terület igazi fehér folt. És vannak sokan olyanok, akik itt-ott felszedtek tudást, egyes területekhez értenek is,…..
2011. május elején indult el legmerészebb közép-kelet európai próbálkozás az internetes tartalmak fizetőssé tételével kapcsolatban. Ekkor indult el ugyanis a szlovákiai Piano rendszer, kilenc oldallal: Sme, Hospodárske Noviny, Pravda, Šport (napilapok), .týždeň (hetilap), PC Revue…..
Január 8-án Somlóvásárhelyen tartott telt házas lakossági fórumot az Esélyt az Életre a Vörösiszap Után egyesület, miután a helyi polgármester a korábbi falugyűlésen nem tudott kielégítő választ adni a másodlagos károsultak problémáira. A vásárhelyiek hívták az…..
oszi1113 2012.01.15 01:51:57
@jet set: nem, ezek azok, akik nem kapnak pénzt az alapból, mert az általuk megválasztott politikusok csak a sajátjaiknak, haveroknak akarnak adni, vagy csak azok kaphatnak, akik vissza is csorgatnak!
addict Pizza Boomerang 2012.01.14 15:01:00
Brad Pitt hasonmás, mutogatós bácsi, fröcskölő vér és egy különös formájú pizza – nagyjából így lehetne összefoglalni azt a furcsa videót, amellyel egy spanyol kommunikációs ügynökség népszerűsíti magát a neten. A Sofa Experience Communications filmje karácsonyi…..
„Ha ebben az országban semmi sem szent, ha semmiben sem lehet megbízni, ha állandóan be akarjuk bizonyítani, hogy semmi értelme semminek, akkor nihillisták és cinikusok leszünk, és az ilyen országnak nincs jövője.” Orbán Viktor mondatai ezek tavaly nyárról.…..
oszi1113 2011.12.16 13:42:08
 Amit januárban megpróbáltunk, mostanra beérett. December 1-től sokkal könnyebben szerezhet százhuszonöt köbcentis motorokra érvényes jogosítványt, aki már rendelkezik B-kategóriás vezetői engedéllyel. Megnyílt az út az olcsóbb, gyorsabb és praktikusabb közlekedés felé.…..
oszi1113 2011.12.02 00:39:23
Lilu a Való Világ szerda esti adásában jelentette be a lakók legnagyobb megdöbbenésére, hogy megkavarták az eddig megszokott játékszabályokat, és ugyan még alig költöztek be a villába, de jövő héten két embernek máris mennie kell. A nagy Megmérettetés nevű szeánsz szerda…..
  Közkívánatra, ezúttal recepttel.   A múlt heti élménybeszámolóm után meglepően sokan jeleztétek, hogy hasonlóan nosztalgikus emlékeket őriztek a gombás melegszendvicsről, de nem tudjátok, hogy kell elkészíteni. Így - meghajolva a közakarat előtt - felteszem a receptet: egyszerű,…..