Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tracktick

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt "északon" a karácsonyi beigli és a töltött káposzta társaságában, a karácsonyfa alatt átnézve és számbavéve ajándékainkat újra meg újra, mi más jut eszünkbe a legkevésbé, mint a spanyol gasztronómia sajátosságai. Ha nem lenne ez a blog, akkor továbbra se…..
Az év vége felé ránk irányuló, méltán túlzott figyelem kissé megbénította szerkesztőségünket, de azóta kijózanodtunk, kihevertük a karácsonyi, majd újévi bor és habzóborkóstolókat, valamint ezek másnapjait.   Lássuk a tanulságokat.   Az ünnepek idején…..
Elgondolkodva a kérdésen, hogy mitől jó vagy nem jó egy étterem gyakorlatilag lehetetlen egyöntetű igazságokat megfogalmazni. E mélyenszántó, bölcs indítómondat tulajdonképpen önmagában is elég lenne egy ütős posztnak, de azért bontsuk ki ennél egy kicsit jobban a kérdést. A…..
Negatív kritikát mindig könnyebb és élvezetesebb írni, de most következzék egy JÓ borkóstoló élményszintű összefoglalása.Egy hosszú, nehéz hét lezárásának előestéjén, csütörtökön kihagyhatatlan programként ígérkezett a Sarki Fűszeres (what else...) olasz…..
Ördög Nóra és Sebestyén Balázs az X-Faktor élő adásában jelentették be, hogy már ma estétől lehet jelentkezni a műfaji megkötések nélküli tehetségkutató műsorba, ahol aztán nincsenek kategóriák és nincsenek korlátok. A harmadik évadban is – a korábbiakhoz…..
A csütörtöki premiert követően már péntektől elérhetővé válik az AXN Playerben a csatorna legújabb sorozatának, a Jog/Ászoknak az első epizódja. Ráadásul az a szokásostól eltérő módon a legjobb, HD felbontásban kerül fel az epizód az internetre, a lehető legteljesebb…..
Ha már a Ryanair naptárról megemlékeztünk, akkor íme egy hasonló kiadvány, ahol a nyáron csődbe ment mexikói légitársaság légiutas kísérői pózolnak...
Szilárd talált egy programot, amely sokaknak hasznára lehet az olcsó, átszállásos  megoldások keresésben. Megosztotta velünk tapasztalatait, (Gdansk 10 euróért mindenki álma :)  de várjuk a rutinos lokosztosok véleményét is :) Ha használható, kéretik nem 5 ezerért…..
Tracktick 2010.11.25 13:12:11
@Kozomago: Szerencsére Ferihegyről egyre több közvetlen járat indul, nagyon fejlődik ilyen téren, ahogy olvastam jövőre elkészül az új terminál is ezzel pedig sokkal gördülékenyebben lesz képes kiszolgálni a növekvő forgalom által támasztott igényeket. Elég nagy közlekedési csomópont lehet ebben a régióban, amivel az árak is csökkennek majd. Szóval kíváncsian várom a fejleményeket. Amúgy egyik nap néztem az oldalukat, és ott is vannak ilyen kedvezményes utak országok és légitársaságok szerint. Itt meg tudjátok őket nézni: repuljmost.bud.hu
Tracktick 2010.12.13 10:51:30
@tg_mak: Köszi a hozzászólásod, hasznos és egyben érdekes is. Minden keresőnek van előnye illetve hátránya ez így van, mindenesetre egy hasznos dolog lehet akinek az ár kevésbé fontos. Amúgy egy másik oldalon néztem hogy a Skycourt hogyan alakul + volt egy betekintés úgymond a "kulisszák mögé". Azt kell hogy mondjam nagyon jól fog kinézni, iszonyatosan modern lesz, végre kicsit felvesszük a nyugati stílust és hangulatot. Hogyha a közlekedést értem ezalatt a ki-bejutást akkor egy nagyon jó repülőtér lesz a miénk:)
Tegnap elmentünk a Cirque du Soleil Saltimbanco előadására a Papp László Sportarénába. Sikerült a világhírű montreali cirkusz előadássorozatának első napján bejutni, és nagy várakozásokkal telve, a gyermekké válásra felkészülve helyet foglalni éppen biztonságos…..
A Wikileaks alapítója Julian Assange egy igen különleges és stílusos helyet választott a megszerzett szigorúan titkos dokumentumainak tárolására. A stockholmi Pionen Adatközpont egy harminc méter mélyen fekvő, felújított, gránitsziklába vájt hidegháborús bunker volt egykoron,…..
Tovább növelte nézettségét a teljes lakosság körében az RTL Klub zenei tehetségkutató-versenye, az X-Faktor. Több, mint 2,7 millióan nézték szombat este, míg a kereskedelmileg kiemelt 18-49 éves korosztály 57,2 százaléka izgulta végig, ki búcsúzik el a további élő…..
A Sony Ericsson, az AXN és a T-Mobile együttműködésének köszönhetően, a T-Mobile előfizetői a Sony Ericsson XperiaTM X10, X10 mini, X10 mini pro készülékeken és a hamarosan forgalomba kerülő Sony Ericsson XperiaTM X8 telefonon élvezhetik az AXN általános szórakoztató, akció-…..
Senator olvtárs még augusztusban tett egy finnországi kört, félig fapadossal, félig Citi-Malév kártyával gyűjtött törzsutas pontjai beváltásával. A szerző várost bemutató  képeit Dénes Balázs néhány repülőtéri fotóval egészítette ki.Már a Maléves foglalás…..
Költse el Ön az 1 millió Ft konyhapénzt! Csak 30 MAGGI-pontot kell összegyûjtenie ahhoz, hogy megnyerhesse az 1 MILLIÓS UniCredit BANKKÁRTYÁT, vagy a további MAGGI-nyeremények egyikét! Játsszon velünk 2009. július 6. és augusztus 31. között! Keresse és…..
Tracktick 2009.07.17 10:00:39