Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gatwick_217

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nézzen ki az ablakon: ott lesz egy. Kapcsolja be a tévét, ott is látja majd. A Golf egyszerűen mindenütt ott van, de vajon tud-e még valami újat is mutatni, vagy saját unalmába fullad? Vélemények az azonos című írásunkról...
Gatwick_217 2011.01.14 17:42:25
@Sword: Pedig hidd el, nem lehet ledönteni az ülőlapot, azért nincsen síkban. 3as, 4es Golfban ment, 5ös óta fix az ülőlap. Passat4ben szintén ment, 5ös óta nem lehet (lépcsőshátúnél, de valszeg kombinál sem).
Jó reggelt.A kérdés a következő.Hétfőn a Hungaroringre kivittem a TC hőmérőjét. Úgy háromnegyed ötkor, az újságíró-autóztatás vége felé elővettem, odaballagtam a Porsche Carrera GT2 RS jobb hátsó kerekéhez, ráirányítottam, és megmértem a hőmérsékletét. Aztán jól…..
Gatwick_217 2010.10.23 03:19:28
Gatwick_217 2010.10.23 03:20:38
Biztos lesz, aki majd jól megmondja a monitor mögül, hogy Maestro helyében simán megállt volna, vagy kikerüli a piroson átszáguldó Opelt, mert csak reflexek kérdése az egész, a többiek számára viszont rávilágít a lenti történet arra, hogy lehetünk bármilyen profi…..
Gatwick_217 2010.01.25 19:48:38
@es2300: nem olvasol figyelmesen.. a posztoló azt írta, hogy 65-el ment, ebben az esetben pedig nem a feje fölött váltott a lámpa, mivel 70-el menve is kényelmesen láthatóan váltanak a lámpák a Hungárián...

Tegnap este arra jártam én is, nem sokkal lehetett a kocc után, bár akkor azt hittem, hogy csak egy utoléréses történet, mert nem láttam a tilosból érkező autóst.... de a Superb eleje szépen le volt amortizálva...

Az elszenvedőnek meg jobbulást kívánok!
Néha megijedek a hosszú levelektől, hogy majd mások is megijednek tőle és el sem olvassák, DÁ viszont annyira részletesen és mindenre kiterjedően írta le, miben más az autós közlekedés az Egyesült Államokban, mint itt nálunk, hogy egyik pillanatról a másikra már vége is volt…..
Szerencsétlen Renegade kapott dudálást meg motorbőgetést a háta mögül, meg aztán mellé bónuszként majdnem néhány pofont is, csak mert nem akarta áthágni a KRESZ előírásait és ezzel még nagyobb dugót okozni a keresztforgalomnak, no meg akadályozni a zebrán a gyalogosokat. Ma…..
Gatwick_217 2009.10.21 09:35:51
@PitBuli: azért azt tudni kell, hogy abban a kereszteződésben a zebra előtt nem egy hanem két autó fér el, mivel jobbról van egy forgalom elől elzárt terület, amire az Erzsébet híd felől jövők nem mehetnek rá, így oda is be lehet állni anélkül, hogy bárkit is zavarna a rakpartra lejutásban dél felé. Én max odáig vállalom be és még soha nem dudált senki jobbról.
Gatwick_217 2009.10.21 09:40:42
@mercurius : javítottam a megfogalmazást rögtön utána. Nem oda kell ráállni, az neked jobbról van, amire a lefelé menők nem mehetnek rá.
Tegnapi beharangozó posztunk kérdése következik:Tudvalevő, hogy Csikós és Bende részt vettek életük kirándulásán, Angliában. Négy nap alatt a crova-készlet Pege Aladárja, a szerkesztőségi patina őrzője, Csikós, 4141 fotót készített. Igen, annyit. Tippelje meg, hány bájtot…..
Gatwick_217 2009.10.10 10:00:03
@visszakettopadlogaz: egyelőre biztosan nem :-))))
Gatwick_217 2009.10.10 12:44:22
@tézé 2: ez tényleg tudományos volt az én kvázi tippemmel szemben.... de azért számoltam én is egy keveset.... tényleg egy paraszthajszálon múlott
Ha gonosz akarok lenni, a VW-csoportnak semmi szüksége egyliteres fogyasztású tanulmányautókra, csak bele kell ültetni valamelyik normálisabban fogyasztó modellbe Gerhard Plattnert, a nemfogyasztás pápáját. Előbb-utóbb megoldja. Hiszen ugyanezzel a típussal már egyszer produkált…..
Nem vezettem, de jobb is mindenkinek, elvégre ez a buszhajó olyan jármű, amihez D-s jogsira és hajóskapitányi papírra is szükség van. Maga a termék pedig 80 millió forint. És akkor az emberéletekben esetlegesen keletkező kárt nem is említettük. Iveco hajtáslánc egy katamarán…..
Érdekes fotókat készített Lajos egy bírósági épület előtt a járdán, ahol is - levélírónk forró nyomon utánaérdeklődött - legalább az egyik szabálytalanul parkoló autót egy bírónő használja. Jó (és egyben leginkább költői) kérdés, hogy ha adott esetben egy…..
Mindig fura nekem az, amiről Gábor mai levele szól, mégpedig hogy az emberek mennyire közömbösek tudnak lenni bármi kapcsán. Ez a "bármi" ezúttal egy égő autó volt, amit szorgosan kerülgetett mindenki, de segíteni meg nem álltak volna. Az eset tegnap este 6 körül…..