Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kiskræpæk

0 bejegyzést írt és 94 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örömünnep, ujjongás, az e heti klipmegosztás legjobb videója ugyanis Joey Ramone nevéhez fűződik, ennél pedig nem is kell szebb ajándék erre a vasárnapra. Szorosan a nyomában követi Flying Lotus, aki továbbra is zseniális videókat készít, de mondhatnánk az Alle Farben kissé low…..
Kiskræpæk 2012.09.30 23:06:27
Nagyszombat napján, a borsodi Berzéken agyonvertek egy embert.Hidegvérrel.Módszeresen.Csoportosan.Aljas indokból.Bármiféle ok nélkül. Ha létezik ok ilyesmire egyáltalán.Agyonvertek egy embert. Egy embert, aki próbált dolgozni, boldogulni, tenni, élni. Örömöt adni a lányának,…..
Kiskræpæk 2012.04.25 09:47:20
@agresszív kismalac: kitaláltam Neked egy nick-et, amin trollkodhacc, s ez a 'tojásoslecsó' :DDD
Kiskræpæk 2012.04.25 22:22:01
@agresszív kismalac: ez most komoj ? :)
 A köztársasági elnök jelölésének ügyében a jól megszokott színjátékot láthattuk szeretett pártjainktól. Fergeteges alakításról egyik esetben sem beszélhetünk.  A Fidesz részéről Lázár "annyitisér" János adta a főszerepet, meglehetősen haloványan.…..
Kiskræpæk 2012.04.23 17:33:11
@Viax: norbetto volt Párizsban ?

Párizsba beszökött az ápdét :)
Kiskræpæk 2012.04.23 17:41:32
@estrella negra: az kínaiakrúl :)

át kellene írni a post címét:
Piszoár az egész világ-ra :)
 Tegnap szervizben voltam. Míg a mester nekiállt a javításnak, kisétáltam a műhely elé, az utcára. Gyümölcsfák illatát hozta a tavaszi szellő.Szemben az iskola, ahol sok-sok éve elkezdtem a tanulást. Valami furcsa érzés tört rám. Nekidőltem egy oszlopnak, cigarettára…..
Kiskræpæk 2012.04.08 23:47:06
@estrella negra: azért írtad ződ színnel eme post-ot, mert fradista vagyol ? :) ma győztek 3-2-re 2 gólos hátrányból a zte otthonában, no de kijaz a Gy. E. ?, ha nem titok :)

de nem csak erre asszociálok
1. when you were young and your heart was an open book ...
2. ez az új versem, amit a csajém inspirált :)
Az állatkerbe’,
ha jártál, rozmárt
talán nem láttál,
mert az köztudott,
hogy magukba' elvannak,
oszt jódolgukba'
egyszerű dolgokat csinálnak,
hiszen Rozmár Ozzy és Rozmár Rozy,
szeretik a brokit
ezért nincs is rajtuk zokni
ottan az uszonyukon
Kiskræpæk 2012.04.09 19:51:08
@estrella negra: húhú, ez szupper :)
azért 1-2 tippet esetleg átbeszélhetnénk, teszem azt majd a futball európa bajnokságon :)

@agresszív kismalac: nem a csajémról jutott eszembe, hanem az egyik beszélgetésünkről, merthogy ezt nem magamtól találtam ki, hanem ő tette a rozmártot a fülembe :D
Kiskræpæk 2012.04.09 23:42:36
 Az Amnesty International meglepetéssel értesült arról, hogy a BRFK- a tavalyi évhez hasonlóan- idén is betiltotta a Meleg Méltóság Menetét (melegfelvonulás). Jómagam is meglepetéssel értesültem erről. Noha a legkevésbé sem értek egyet azzal, hogy... a leszbikus, meleg,…..
A Demokratikus Koalíció elvenné Schmitt Pál, leköszönő államfő törvény szerint járó juttatásait, az elnöki megbízatás megszűnésének méltatlan körülményeire hivatkozva. Ez ügyben törvényjavaslatot is be kívánnak nyújtani Molnár Csaba szerint. (Bár mivel a házszabály…..
Sikerült egy olyan maflást leszedni a pofonfáról, amit csak magatoknak köszönhettek.Ha nem erőltettetek volna egy hiteltelen embert legfőbb közjogi méltóságnak, nem keletkezett volna az első komoly repedés a rendszeren.Csak jóval később.Hazugsággal, hazugságokkal jutottatok…..
Nem tudhatom, másnak e tájék mit jelent, nekem... A Dunát, a Tiszát. A Balatont, a Velencei-tavat. Pestet és Budát. A sárga villamosokat és a kék Ikarusokat. Mondom, Ikarusokat. ...és a huzatot a metróban, amint épp letépi a fejem. Rúzsa Magdit, ahogy a Most élszt, Bródyt,…..
Kiskræpæk 2012.03.27 22:00:24
@agresszív kismalac: nem vagy egyedül, a csajom se értette, :)
de itt egy eccerűbb vicc:

falatozik a juhász a mező szélén szalonnát hagymát jóízűen
arra jön a roma, és bámulja
egy idő után odaszól a juhász
- no te cigány, kérsz egy harapást ?
- igen
- bodri ! kapd el !
HA ÍRSZ EGY KOMMENTET, ÉRTESÍTÉST KAPSZ AZ INDULÁSRÓL...Még néhány gondolat a miheztartás végett:A palacsintálózó a szépemlékű Gumicukor fénykorának hangulatát kívánja felidézni.És kevésbé annak tematikáját.Nem kívánunk lemenni kutyába. De bármi szóba kerülhet, ami…..
Kiskræpæk 2012.03.23 09:26:31
@agresszív kismalac: rittyentsél ebből egy post-ot :)

sanyi, józsi, benedek, zsákban hozzák a meleget, simliscska laja meg talicskával viszi a pénzet ...
ha nem mered saját névvel vállalni a post-ot, akkor legyél: Koránk Elek
Kiskræpæk 2012.03.24 08:04:47
@estrella negra: helló avagy morgen, ahogy Lordy szokja vala mondani :)

hát akko várjuk türelemmel a 7fői post-ot :)
Elérkezett az az édes pillanat, amikor Senta és én jól megérdemelt éves szabadságunkat kivéve  a hétvégén az olasz tengerpart felé vesszük az irányt, belőjük a GPSt, betuszkoljuk az autóba a babakocsit, gumimatracot, bikinit és úszógumit, és két hétig…..
Carhartt-cuccokat követel a nép   Azért nem egészen így képzelte Lenin a proletárforradalmat: úgy tűnik, még több iPodot akar az IPOD-nemzedék. Meg ingyen baseballsatyit, bónusz neonszínű pólókkal és masszív deszkás cipőkkel. Külső-London napok óta zavargó suttyói úgy…..
Kiskræpæk 2011.08.09 07:56:01
Így értelmezzük a Blikkben leírt -szokás szerint prímán használhatatlan pszichológiai -álláspontot Rusz kolleginától. Az igazság lehet, hogy Alekosz annyira hozzászokott a Vája csecsén lógáshoz, hogy kurva kényelmes neki kiszolgáltatnia magát még így deresedő fejjel is,…..
Egy magát kétdiplomás biológusnak kiadó fiatalember zaklatja László Attilát, és családját, a család elmondása szerint már honlapot is csinált Attila nevében, ahova az ő nevében írogat-sőt az elvetemült az éjszaka kellős közepén hívogatja őket. A férfi stylusa kioktató,…..
Havi alig 40 ropiból tart el két gyereket és saját magát Pákó, az ékezetnélküli didikőnig, aki miután elveszítette a bíróság bizalmát butus kis állításaival-miszerint az említett összegből tartja fenn magát-kötelezve lett a Tomcat felé fennálló többszázezres…..
Timike megfogta a Jóisten lábát, akit esetünkben Andy Vajnának hívnak. A furcsa kinézetű jóságos apó most egészen az Egyesült Államokig repítette kedvesét, aki bizonyára a szerelem kis felhőcskéin ugrálva nagy hálálkodást fog csapni. Vajna régóta ingázott L.A-i és…..
a Bors pszichológusa szerint legalábbis erről árulkodik ez a kép ami kettejükről készült a minap. A fantasztikus megállapítás így hangzott pontosan: "– Senna mosolya őszintébb, a szeme körül látszanak a mosolyráncok, míg Ramóna arckifejezése feszültségről…..
És reméli, hogy a bíróság közmunkaként beszámítja a büntetésébe a ledolgozott órákat, amit egy szakember segítségével a drogroadshowján teljesít órarend szerint, pontosan nem megszegve azt. Ezzel egyidőben mi már tudni véljük, hogy így lesz - mert ilyen állításokat nem a…..
 Hol máshol, mint a: HAMBIHELYEN!..
Kiskræpæk 2011.07.31 22:12:00
@Nina Skye:
a spar elott van kozvetlenul a floriantol kifele 500 meter
havonta egyszer tapolok ottan, de pont a multkor ereztem, hogy szaraz :) a cucc, az ize franko, de valamit meg kellene beletolatni, de hogy mit, az passz

@lazac théma:
rákot ettem annyit goa-földön, amennyit csak lehetett, de utána olvastam, hogy dög-evő, azóta passzolom
egyszer ettem ilyen tejszínes lazac tésztával, nem hagyott mély nyomot bennem, utána évek múltán a receptem: csak natúr a lazac frissch kenyérrel, oszt yo napot
volt ez az uncle ben texasi négyborsos mártás, avval esetleg kipróbálnám
málnán a bálnát :)
Kiskræpæk 2011.07.31 22:31:40
@kyskalacs .: ne haraguggyá meg, bádi, de nem :)
valahogy nem, érted, a lazac íze magába' yo, magába' adja azt nyers rurális ízűletet, amire akkor pont utazom rája,
a mustár meg ilyen virsli kolbász, ritkábban sült oldalas témákban játszik + avokádó krémbe :))
61 éves korában meghalt Michael "Würzel" Burston, a Motörhead egykori gitárosa. Halálhíréről a zenekar egyik technikusa, Tim Butcher számolt be a Facebookon. A halál oka úgy tűnik, szívizombántalom, illetve a zenész ennek következtében leálló szíve volt. Würzel…..
Kiskræpæk 2011.07.10 19:04:53
Újabb fejfájás elé néz Dominique Strauss-Kahn. A Huffington Post tudni véli, hogy Tristane Banon francia regényírónő a napokban beadja feljelentését a balos politikus, és IMF vezér ellen. Egy 2007-es interjúban még név nélkül vádolt meg egy politikust, aki állítása szerint…..
Kiskræpæk 2011.07.07 22:45:15
@nathalie:

told végig az egész albumot :)
nincs az egész 40 perc, de van rajt 99 szám :DD

www.youtube.com/watch?v=aHlsrbAdKlk&feature=related

én ezt tolom meló előtt
holnap kemény leszek, hehe
Kiskræpæk 2011.07.07 23:04:44
@nathalie: nem, hanem ez:

Wondering what I'm doing tonight
I've been in the closet and feel all right
Ran out of Carbona Mom threw out the glue
Ran out of paint and roach spray too I

It's TV's fault why I am this way
Mom and pop wanna put me away
From the early morning movie to the late late show
After it's over nowhere to go

And I'm not sorry for the things I do
My brain is stuck from shooting glue
I'm not sorry for the things I do

Carbona not gluuuue, hey ! :)

www.youtube.com/watch?v=vyEEdcow2vE

ijenek ezek a szipusok :))
Botrány van kérem. Francois-Henri Pinault, a PPR cégcsoport vezére elismerte ugyanis, hogy nemcsak Salma Hayek volt gyermekével várandós 2006-ban, hanem Linda Evangelista is. A tüzes latin szépség nyilvánvalóan jobban jön ki anyagilag az ügyből, mint Evangelista, aki most…..
 A nagy szerelemvesztes Jennifer Aniston hátat fordít legalább egy évre Hollywoodnak, hogy szerelmi életére koncentráljon. Megteheti, hisz ebben az évben három filmje jön ki, bizonyára pompás alkotás mind. Úgy tűnik teljes mellbedobással harcol legújabb legnagyobb szerelme…..
Kiskræpæk 2011.07.07 00:11:56
@SEMTEX:

neeem jöt áttt : az ász ))

www.youtube.com/watch?v=AzDq8TJf_oQ
Kiskræpæk 2011.07.07 09:11:11
@Budapesti Szexipari Vállalat:
akkor úttörő leszek
tetszik ez az arab számos verzió
2o. század, yo :)
Kiskræpæk 2011.07.07 11:42:50
Összeeresztette az Rtl Klub a görög macsó két lepattintott nőjét, Évát, és Veronikát.Mint tudjuk Baukónál a görög macsó barátságból vizsgázott elégtelenre, Veronika viszont nem tudja szavakba önteni mi is zavarja Alekosszal kapcsolatban.A két lány a Balatonon bikiniben…..
Kiskræpæk 2011.07.06 08:37:31
@Nina Skye: nem, a másikra :)
@kyskalacs .: nyáron csurdé vagyok, nincsen buggyogó rajtam :)
Kiskræpæk 2011.07.06 09:06:14
@kyskalacs .:
és ha naturista vagyok, MI HA ?
akkor nincs fecském, érted :))
Kiskræpæk 2011.07.06 23:03:00
@kakaósbögre:

én megyek le melózni északi partra :)
meg csobbanok is ha már
www.youtube.com/watch?v=wlq0lYB3iSM
Na nem a Grace-nek.Babika édesanyját egy férfi üldözi különös ajánlatával: pénzt ajánlott fel az alsóneműjéért. Bár az illető Antónia szerint már több éve zaklatja, most érkezett el a pillanat, amikor ezt megelégelve feljelentette a férfit. Az összeg nagyságáról nincsen…..
Kiskræpæk 2011.07.06 08:19:29