Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Angelus

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Holnap jobbára esős idő várható, az esti Híradó környékén szórványos Orbán Viktorra és Turulavatásokra kell számítani, északon pedig egyre jobban megerősödhet a Jobbik. Budapesten egyelőre nem kell tartani Demszky Gábor megjelenésétől, bár egyes szélvédett területeken…..
Bevallom, még életemben nem hallottam a Liget Köztársaság Egyesületről, pedig érdekes társaság lehet, hisz a közgyűlésein Szőcs Géza Bojár Iván Andrásként viselkedik. Csak míg egy arculati tanácsnokot azért fizetnek, hogy vad és eredeti dolgokat mondjon, hogy aztán…..
Vastagbőr Hotel az udvaron 2009.04.08 14:01:00
Egyszer volt, hol nem volt, Rogán Antal kerületében, a budapesti ötödikben történt, hogy egy vállalkozó hatemeletes hotelt álmodott egy bérház udvarára. A lakók berzenkedtek, tiltakoztak, de a hivatalok nem adtak helyt a panaszoknak, a vállalkozó terveit szabályosnak, ötletét…..
Placebo rajongói oldal Nap képe 2009.07.06 12:44:20
Angelus 2010.07.28 18:22:54
90 Depeche Mode-Personal Jesus 2010.06.03 10:57:00
Év: 1990 Nemzetiség: angol A Violatoron jelent meg, olyan számok mellett, mint az Enjoy the Silence, és a Policy of Truth, vagy a tavalyi koncert meglepetés ráadása a Waiting for the Night. Ez volt az az album, amit a fanatikusok az utolsó igazi DM korongként tartanak számon. A…..
  Az alábbi post szerzője ANGELUS, aki már tavaly is vendégeskedett nálunk, további írásait erre találjátok. Remake-nek remake, amerikainak amerikai, mégis az utóbbi néhány év egyik legütősebb horrorja. Alexandre Aja, mint ifjú titán szépen leporolta Wes Craven…..
Angelus 2009.10.31 17:26:54
Ekkora szart, baszdmeg. 10/1..
Angelus 2009.09.20 19:27:16
 "It's 9:00 at night and the dull dudes on the planet are sitting in their slippers, sipping their sherries, but the people, who love to rock and to roll, are ready to ride the rock 'n' roller-coaster once more. You are listening to Radio Rock and l'm the Count, and l'm counting on you, as…..
Speciális kettő-az-egyben ajánlattal kedveskedett Szilvinek a Lidl egy kukoricakonzervvel. Ha horgászni indult volna, lehet, jobban örül a kukoricaszemek között kommandozó csontiknak: Tavaszi salátámat fel szerettem volna dobni egy kis kukoricával, ezért betértem a közeli (Pest megye…..
Az a fránya nyomdahiba már megint! A Praktikernek sikerült megdöntenie az egy időpontra eső legváltozatosabb árazás területi rekordját. Szóróanyagaik közös halmazában május 2-7 között ugyanis a képen látható kerti szivattyút két különböző és egy sosem volt áron is…..
Péter riadtan kotorászott egy Milli mazsoláskrémtúrós doboz belsejében, és közben nem is sejtette, hogy ő lesz a Homár új állatorvosi lova. Péter azért kotorászott, mert imádja a terméket, de a korábban felbontott 3 dobozban összesen 3 szem mazsola volt, és bizonyítékot akart…..
Angelus 2009.04.11 20:17:51
Zsibvásár Gépház Van jutalék? 2009.03.19 12:35:00
Gyakran felmerül a kérdés, hogy van-e, lesz-e jutalék. Jelenleg a www.zsibvasar.hu oldalon semmilyen jutalékot, listázási díjat nem kell fizetni.A jelentősen megnövekedett forgalom miatt megnövekednek az oldal üzemben tartásának költségei. Sok hardver és szoftver fejlesztési…..
TMG türelmes és nyugodt ember lehet, ha ezt az Unicredites kalandot ennyire nyugodtan végig tudta csinálni. Váratták és küldözgették, de ő csak ült, várt és csendben  szemlélődött közben. Van egy eurós biztosításunk és ehhez egy itt nem részletezett oknál fogva át…..
Végre egy pozitív hír a nyomasztó gazdasági környezetben, távol még a világvége! A Budapest Bank például hamarosan megtelik pénzzel, így lakossági és üzleti ügyfeleik papírfecnijeire sem lesz már szükségük. Hogy soha többet, még véletlenül se fizessen be pénzt senki,…..
Sziasztok, egy lelkes csapattal a kategóriák kidolgozásán dolgozunk a fórumon. Kicsit szeretnék nagyobb nyilvánosságot elérni, hogy minél többen beleszólhassanak ebbe a mindenkit érintő ügybe.Az alapfilozófia az, hogy a konkurenciáékhoz hasonló nagyon részletes felosztást…..
Ha létezik még olyan jogkövető állampolgár, aki bajban rendőrséghez fordulna, ne tegye. Silverdust egy kátyúdefekt miatt hívta ki a rendőröket, akik az éjszakai riasztásért cserébe bosszúból titokban feljelentették, a nemlétező szabálysértésért járó büntetését pedig…..
Angelus 2009.04.03 13:26:40
@maincoon ♀: Mi Romániában nyomulunk, itthon nem nagyon, csak az alvállalkozóink magyarok és hogy megrogytunk most jönnek folyamatosan a felszámolási kezdeményezések :( Bár most nagyobb összeg van kilátásban, hátha... Szar ügy ez a körbetartozás.
Angelus 2009.04.03 13:28:21
Angelus 2009.04.04 08:17:15
@maincoon ♀: Nem! Fúj... azok nekünk is tertoznak, meg az Innoterv és a Swietelsky...
Tökéletes minta az OTP-ről, benne van minden, amiért szeretjük őket: telefonos ügyfélszolgálat tehetetlensége és tudatlansága, rugalmatlanság, pofátlanság és a kártyáját visszaszerezni akaró ügyfél lekezelése. Reméljük Sándor válaszát is hamarosan posztolhatjuk. Tisztelt…..
Angelus 2009.04.01 15:44:41
@☺ágica: Azért van, hogy az emberek melegben legyenek és "dolgozzanak". :)
Angelus 2009.04.01 15:47:45
@cbc: Mert a 90-es évek elején ennek a banknak tartozott egész Magyarország lakáshitelekkel és egyebekkel. A takszövök mellett a legnagyobb bank volt, és sokan még mindig csak az OTP-ben bíznak... bárcsak ne tennék! De még a nevében is benne van, hogy "Takarék pénztár" tehát tökre nem bank :)
Mégsem lehet akkora a válság, ha az emberek a pénzüket bankokban tartják. Az egyre sűrüsődő ezoterikus jelenségeket a kaszával csontozáshoz szokott magyar ügyfelek is egyre intenzívebben forgó szemgolyókkal követik, de még mindig hisznek valamiben (Obama, jóisten?), hogy nem fog…..
Az Erste bank "egyszeri tanácsadói hibát" vétett, amiért Kemnek 30 ezret kellett kifizetnie egy rég nemlétező kártya lemondásáért. Ő panaszt tett, mi megírtuk, most pedig itt a válasz, Kem boldog. Sziasztok! Ígéretem szerint csatoltam az ügyem kimenetelét. A lényeg:…..
Norbert egy visszatérő jótanácsra hívja fel a figyelmet, azazhogy mindig tessenek kiolvasni a termék csomagolását, mielőtt kifizetik, mert hiába utal minden külső jel tejre, ha azt egy szóval nem írják a dobozon. Nyilván nem véletlenül: Nemrég volt szó róla: megpróbálják…..
Kedden a Vateráé a TeszVesz, listázási díjjal büntetnek című posztban írtuk meg, hogy egy kézbe került a magyar onlinepiactér-piac, vagyis a Vatera és a TeszVesz. Azonnali lépésként sarcot vetettek ki minden egyes aukcióra felrakott termékre. A júzerek háborognak, mi mást…..
Rég volt egészségügyi szenyózás, most viszont megszületett a mondás, miszerint szív, mint Pongesz a segédeszközboltban. Részletek lejjebb. Az ortézis a képen látható. az újpesti sztk egészsgügyi segédeszközöket árusító boltjában történt az alábbi kis szösszenet. egy…..
Angelus 2009.03.19 13:58:30
@ArmandoBertolucci: 90 napig számolható el a mep felé, de a beteg csak 30 napig válthatja be. Egyébként...
Angelus 2009.03.19 14:00:34
@Gumidomino: Igen, a valódi ÜB ritka, mert azt a munkáltatónak is el kell valahogy ismernie s csak akkor járhat a 100%. :) Mellesleg már a volt genya GYSE munkahelyemen én is gondolkodtam azon, hogy hogyan lehetne 100%-os táppénzre menni. Nem jött össze :)