Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Totto

20 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eltelt egy kis idő az utolsó jelentkezésem óta, ami nem annak tudható be, hogy a sok program mellett nem jut időm erre, hanem ellenkezőleg, az elmúlt 2 hét viszonylag eseménymentesen telt.A melóban minden rendben, ucsicja, ucsicja, ucsicja...Egy kisebb kiruccanásunk volt Amszterdam óta,…..
Nahát, remekül telt a hétvége, még hét közben kitaláltuk, hogy pünkösdöt nem hagyjuk kihasználatlanul, nosza kocsiba pattantunk szombat reggel és irány Amszterdam. Szállást ugyan csak Utrechtben találtunk (stayokay hostel), de vasárnap sikerült átköltözni a fővárosba (újfent…..
Még nem sikerült bejutni a Downtownba, most úgy néz ki csütörtökön jön el a napja.Tegnap újfent étterembe mentünk, amely a Vörös Homár nevet viselte, a cézársaláta csirkedarabkáin kívül csak tengeri állatokat szolgáltak fel. Elég tetemes adagokat mérnek, de itt tényleg…..
Hi! How are you doin'?Folyamatosan ezt hallom mindenkitől és mi is meg lettünk kérve, hogy használjuk ezt a remek szófordulatot, nade ugorjunk vissza az elejére.Vasárnap reggel taxiba pattantam és kimentem a Ferihegy 2A-ra, ahonnan a Lufthansa volt olyan szíves és elvitt Frankfurtba, majd…..
28-as villamos, Sörgyár megállóhely, Budapest, nyárelő, egy átlagos csütörtök, este fél 11. Pár perc várakozás, a sárga fémdoboz begördül. Felszállok. Átlagos éjszakai arcok, páran alszanak, páran még próbálják legyőzni a bor gőzét. A bor nyer. 15 megálló hazáig,…..
Guten Tag meine Damen und Herren!Megérkeztem Frankfurtba némi késéssel, kicsit kőröztünk a levegőben, illetve némileg erős szél fútt a német reptéren, imbolyogtunk is rendesen landolás előtt, de majdnem 1 órával többet tudtam aludni...:) valahogy indulás előtti este másfél…..
Totto 2010.04.15 16:00:44
@Jammus: tegnap egy komolyabb étteremben voltunk pár főnökkel, ott volt már rendes sör, amúgy nagyon finom rizlinget mérnek itt
egyébként meg megyek haza holnap, mert valami jogi hercehurca van a kinti munkavállalás körül és ezt a frankfurtosdit eltoljuk májusra, addigra rendezi a cég a papírokat meg az engedélyeket. Most kaptam meg a repjegyet emailben, holnap este 10kor szállok le. jihhá
Mint a napokban kiderült április havának 12. napján itthagyom kicsiny országunkat egy kis időre (hogy hova, azt még nem tudom) és noha elvileg viszonylag sűrűn haza tudok jönni - legalábbis ezt állították -, én mégiscsak meghívnám a tisztelt társaságot egyik nap egy kis…..
Nahát megjöttem!Jó volt! Jó volt a társaság, jó volt a szobabeosztás, jó időnk volt csupa napsütéssel, jó havunk volt, jó felszerelésem volt, jók voltak a pályák, jó sok alkoholt fogyasztottunk, jó élményekkel tértem haza,jól megnőtt a szakállam, jó volt minden, de minden,…..
Kedves kis emberek!Ez itt a reklám helye egy nemes célért.Csé, azaz Bogoz koncert lesz 2009.03.06-án a Hunnia kávézó/sörözőben este 9 órától, viszont az ülőhelyfoglalás miatt érdemes már korábban, úgy 8 óra magasságában megérkezni.Zsolti jelezte részvételi szándékát,…..
Banda- és eseménynapló Vedlés 2010.03.01 15:39:00
Vörös, régről ismerőscsók fagy az arcomra,A bőröm kapaszkodik még belé,Amaz már menni készül.A lány ki adta távolodik,Zsebkendőt lenget búcsúzó keze,Melyből hullik a közös napokMinden foszló perce.Egyszer még visszanéz,Mosoly cseppen a homokba.Rothadó csókokat hagy maga…..
...az emberi hülyeségnek nincs. Az alábbiak fényében mindenesetre én úgy gondolom.Valószínűleg van köztetek olyan, aki ismeri a lenti honlapot:http://fuckyeahgyakorikerdesek.tumblr.com/nos, aki nem annak dióhéjban annyit, hogy egy amúgy olyan oldalnak a hülyeségre építő kivonatolt…..
ezúttal más miatt kérek "fingers crossed" kezeket, holnap randira megyek ;)ha lesz szokásos szerdai móka, akkor jelezném, hogy nem biztos, hogy tudok menni, de ettől függetlenül szervezzetek valamit nyugodtan, ha úgy jön ki a lépés akkor csatlakozom én is, esetleg…..
11-én hétfőn interjúra megyek, szurkoljatok!10 órától lehet összeszorítani a praclikat, köszi! :) ..
Hellohello, hát eljött a 20 meg a fele, kezdjük is az idei évet valami rendhagyóval, amellett, hogy megköszönjük a házigazdáknak a jóltartást. Megköszönjük!Ígéretemhez híven megírom hát a sokak által dícsért (ezért külön köszönet) kőrözött elkészítési…..
Szeretettel várunk mindenkit 2009. dec. 31.-én, a 13. kerület Tahi utcában! - bárki hozhat bárkit, csak előre kellene tudni, mondjuk dec 20-ig, mert jó lenne tudni hogy kb hányan leszünk a  kaja/pia mennyiség miatt. - Arra gondoltunk, hogy senki ne hozzon semmit, csak ha spéci…..
Banda- és eseménynapló Zsúr 2009.09.30 20:00:00
Boldog születésnapot Zsolti!!(Igen, sajnos csak 2-án csináltam a postot, ráadásul voltam olyan pofátlan, hogy visszadátumoztam, mintha 30-án csináltam volna. Na és akkor mi van?)Negyedévszázados fennállásunk csak megér egy koccintást, nemigaz?..
Banda- és eseménynapló Márk 2009.09.26 12:26:00
Kicsit késve ugyan, de Márk is kap itten egy szép helyet, engedelmeddel Toci a fotót is közlöm, csodaszép gyerkőcöt hoztatok össze!! (csak így tovább ;)Szóval lényeg a lényeg, Márk szept. 24 reggele óta on-line, mindenki jól van.Gratulálunk anyukának is és sok pihenést…..
Banda- és eseménynapló Okt. 1. 2009.09.17 18:10:00
óigen!Thank you Panalpina, made my day!majd lesz egy ünneplés, ugye?(még nincs sör címke?, istenem de trehányak vagytok :P)..
elfüstölt a router éjszaka, nem fogom tudni a blogot nézni egy darabig úgy néz ki, most is Csé gépét használom..
Banda- és eseménynapló sziget09 2009.08.15 17:00:00
ó, emberek, a Pendulum óriási volt, meg a Prodigy is odatette magát, kb 30 km túra után szokott így fájni a talpam, a fejem zsizseg, az alkohol még nem ürült ki, viszont most itthon is erre pörgök..