Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lackotheking

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tölgyessy Péter a minap találóan háromfordulós választásról beszélt, amelynek első fordulója már javában zajlik: ez ugyanis nem más, mint az ajánlószelvények gyűjtése. Egy korábbi bejegyzésben ennek kapcsán formális és valódi feltételekről írtam, azt állítva, hogy…..
 Bár a legfrisebb közvélemény-kutatások szerint cseheknek mindössze 44%-a büszke a hazájára,  azért a legtöbb cseh úgy gondolja, hogy a világ rengeteget köszönhet a cseh nemzet különleges képességeinek, a kockacukortól a kontaktlencséig.A legfontosabbak azonban,…..
Az én világom Szerb rizseshús 2010.01.20 14:50:00
Ennek az ételnek a receptje is családi örökség. Még sose kérdeztem meg, így nem tudom, hogy Szerbiában élő ismerőseim is így készítik el ezt az ételt. Bízom benne, hogy nekik is ízlene így, ahogyan én főzöm.Hozzávalók:50 dkg sertéscomb1 nagy fej vöröshagyma2 darab…..
lackotheking 2010.01.20 23:19:44
w Kérem kapcsolja ki 2009.10.29 05:30:00
Mivel a gyerek lelkileg vashiányos, viszonylag gyakran kell őt gépek közelébe vinni; az mindegy neki, hogy mozdony, autó vagy hajó, csak nehéz gép legyen. Erre szerencsére sok lehetőség van a kisvasúttól a múzeumon át a veteránautó-kiállításig, csak azt sajnáljuk, hogy katonai…..
lackotheking 2009.10.31 14:02:19
@Tóta W. Árpád: i see akkor csak nekem van ellenkező érzésem:)
A kubai Ötökről szóló előzetes posztunkban felvázoltuk Luis Posada Carilles életpályáját, különös tekintettel a kubai légitársaság gépe ellen 1976-ban elkövetett terrorcselekményre, melynek kitervelésében és lebonyolításában aktívan részt vett. Ma végre elérkezünk…..
Akkor az első bejegyzés egy rövid összefoglaló a biztosítások típusairól:  Életbiztosítás vonatkozásában két alapvető biztosítási esemény fordulhat elő :     • a biztosított halála,     • adott időpont életben elérése,…..