Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egér Fogó

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az EU-ban nagyon szigorú szabályok vonatkoznak az élelmiszerbiztonságra. Minden tudományos alapokon nyugszik, az előírásokat folyamatosan felülvizsgálják, azok betartását pedig mindenhol ellenőrzik. Külön szabályok vonatkoznak az élelmiszerek csomagolására, címkézésére, a hozzáadott anyagokra, az…..
Furcsa módját választotta egy orosz lány annak, hogy tiltakozzon a manspreading ellen: erős fehérítőt önt az így, szélesre tárt combokkal utazó férfiak nadrágjára. Anna Dovgaljuk akcióban..
Augusztus 20. a magyar államalapítás és Szent István királyunk ünnepe, Magyarország védőszentjének Szűz Máriának tiszteletet adó, katolikus megemlékezések napja és az aratás, illetve az új kenyér ünnepe. István királyunk még augusztus 15 -ét jelölte meg  különleges törvény-napként és a Magyar…..
A kétes hírű felfedező és a legnagyobb jármű, amivel tetszés szerint lett volna átszelhető az Antarktisz jege. Byrd harmadszor készül az Antarktiszra..
Libertarian Fel ne akasszuk? 2013.06.20 00:00:00
Annak a budapesti villamosvezetőnek az esetén háborog a magyar internet, aki felpofozott egy nőt, miután az a jármű elé lépett. A nő védelmében persze minden sajtóorgánum hozzáteszi, jó hangsúlyosan, hogy az illető angol volt, nő, és ráadásul terhes is (ami, ha jól vettem ki,…..
Egér Fogó 2013.06.21 11:01:00
@pillowbook: Gázoltál már el embert? Láttad már közelről egy villamos által elütött ember maradványait?
Ha nem, akkor olyasmiről alkotsz véleményt, amiről fogalmad sincs.
Egér Fogó 2013.06.21 16:46:19
@pillowbook: Tévedsz. Mind a két kérdésre igen a válaszom.
Én át tudom érezni a vétlen járművezető helyzetét. Majd ha felnősz, és kaphatsz jogosítványt, akkor másképpen fogsz beszélni.
Ugatni falkában szoktak, pont úgy, ahogy Te teszed...
Bár eznekem inkább csaholásnak tűnik. Lelkesen, falkában. Elég zaklatottnak tűnsz, csapkodsz jobbra-balra, süt szavaidból a gyűlölet mindenfelé. Akarsz beszélni a gondodról?
Egér Fogó 2013.06.21 22:03:56
@pillowbook: Nekedugrottam??? Ha az személyeskedés, hogy rákérdeztem, akkor még nem vagy elég jó a magyar nyelvből. Tanulnod kell még.
Ide nem kellenek észérvek. A monitor előtt nem lehet megérteni azt, mit érezhet az, akinek a járműve alá sétál, vagy fut valaki. Hiába vagy vétlen, évekig minden koppanásra lepereg előtted, ahogy a feje betöri a szélvédőt.
Micsoda kérdés az, hogy hogy merte otthagyni a járművet? Vegye elő a Népsportot? Dőljön hátra, és szívjon el egy cigarettát? Nem életszerű. Arra csak egy érzéketlen tuskó képes.
Felpofozta a 4-es villamos elé lépett nőt a vészfékkel még éppen megálló sofőr, miután kiszállva szóváltásba keveredett vele: Tegnap este 6 óra előtt két hölgy a kijelölt gyalogátkelőhelyen a Mechwart ligettől a Széna tér végállomás felé haladó 4-es villamos elé…..
Egér Fogó 2013.06.19 09:29:08
@Panelproli: Az arculcsapás nem feltétlenül elitélendő. Ha nincs kéznél egy vödör hidegvíz, nyugtató injekció, vagy kényszerzubbony, bizony jogos, vagy méginkább inkább kötelező.
Jól felfújták ezt az asszonyverő csingapilóta-ügyet! Pedig ha valaki idetéved a civilizált világból, lehetne több esze annál, mint hogy egyedül csámborog a városban! Vagy valahol egészen másutt gyökerezik a baj? Egy Magyarországon élő brit állampolgár az a terhes anya, akit…..
Egér Fogó 2013.06.19 07:20:28
@neutreality: Semmi testi sértésről nem volt szó. Hiszti ellen egy dolog van mindig kéznél: a maflás.