Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MORiARTY

98 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Kezdjük egy disclaimerrel: a zsűri, illetve előzsűri, azaz mégilletve válogató jómunkásemberek, a feladatát határidőre elvégezte. Mindenki lelkiismeretesen elolvasott minden őrült ötletet, még azt is, amiben éles lőszer használatát javasolta viccesen(?) egy jelentkező, de erről majd mindjárt.…..
MORiARTY 2017.05.10 22:28:41
Saját vélemény:

Bábel tornya:
Csatlakozva az előttem szólóhoz, ez max arra lenne jó, hogy kiröhögöd azt a tanulatlan taplókat, akiket talán nem is kell összeválogatni, sok van belőlük. Akinek van kis esze, tud már annyit angolul, hogy megértse, mit mond a másik.

Miért tették ide: Mert olcsón meg lehet csinálni és mivel gyártástechnikailag semmivel sem másabb, mint akármelyik másik valóságsó, melózni sem kell vele nagyon.

---------------

Nagy zabálás: most komolyan, ezt kell betenni, hogy még jobban elhízzon mindenki, hogy megmutassuk, hogy lehet pazarolni, mutassuk meg, hogy míg mások éheznek, mi is USA vagyunk és eszünk annyit, hogy aztán kihányjuk! Gratulálok!

-----------

Celebes szar: említésre nem méltó

----------

Hír baromság: Van hozzá ötletem: Ne a hírt kelljen megjegyezni, hanem a következőket:
- a mai napon hány halálesetet jelentett be a "híradó"?
- ezek közül melyik volt a legérdekesebb?
- hány embert nyársalt fel ma egy félgerenda?
- Ma hány háborús hír volt?
- Hányan robbantak fel ma?
- Hány celeb lopott szalámit?

De ilyenekből még tudok ötletet adni.

------------------------

Dobos konyha:
- az alapötlet jó, de nem hiszem, hogy bárki nézné, hogy 100 éve mivel szenvedtek az emberek, mikor el akartak készíteni egy sütit. Ráadásul szerintem elég nehéz megcsinálni, mert ugyanolyan vaj és ugyanolyan bármi nem is létezik már és ezzel olyan nehézségekbe ütköznének, amelyeket csak úgy lehet megoldani, ha mai eszközökkel, alap anyagokkal helyettesítenek egyes dolgokat, ami ugye máris hiteltelenné teszi.

Értemén, kellettek ötletek és nem akartak sok pénzt költeni rá, de amúgy meg tök mindegy, mert a két hónapos csúszás mutatja, hogy az egész cég egy komolytalan vicc és csak ötletlopásra volt jó ez az egész. Nem bánom, ha esetleg az egyik ötletem mégis megvalósítják, legalább nem maradt az agyamban, de csináltam screen shotokat, mentéseket, ha pénzt keresnek belőle, beperelem őket már a vicc kedvéért is.

NNa uff ezt úgyse olvassa el senki :)
Menj a francba, Mel Brooks! Miattad jön rám a gyomorfájás, ha Robin Hood-ra gondolok, ugyanis mindig nevetőgörcsöt szoktam kapni, mert a te poénjaid jutnak eszembe másodszor, miután kiandalodtam magam Kevin Costner széles vállán. Mert a sherwoodi erdő dögös zsiványának…..
Minden év végén, vagy minden új év elején a filmszerető azon gondolkodik, hogy vajon filmek terén milyen lesz a következő, új szezon. Jó, rossz, átlagos, meglepetésekkel teli, stb. Persze előre nem lehet látni, csak követni az eseményeket, melyek nagyjából körvonalazzák az új…..
Mivel magyarázzuk azt, mikor mások képesek elérni olyan eredményeket, amelyek tökéletesen ellentmondanak minden feltételezésnek? Mivel magyarázzuk azt, amikor a dolgok másképp mennek, mint terveztük? Vagy még inkább:  mitől olyan nagy újító az Apple? Mitől sikeres a Pepsi?…..
Igazat kell adnom sportkommentátor ismerősömnek, Bazskának, aki azzal kötött bele az előző heti hogyvoltba, hogy Sherlock Holmes a 2009-es Robert Downey Jr-mozinál sokkal régebb óta menő. Ez vitathatatlan, de az is tény, hogy az 1984-es, Jeremy Brett főszereplésével készült — és…..
A fekete péntek után leálló Full Tilt Poker még mindig nem indult újra, aminek leginkább az az oka, hogy eddig senkinek sem kellett igazán. Túl sok probléma, túl sok tartozás és még több per elé néz a terem új tulajdonosa, ha átveszi az egész "csomagot" ugyanis vagy…..
Az a jó a Magyarországgal kapcsolatos pletykákban, hogy azok akár igazak is lehetnek: mivel tőlünk nyugatabbra azt sem tudják, hogy létezünk, nem vesztegetik az időt hazugságok kitalálására, a körülöttünk lévő országok meg nem erősek a pletykagyártásban, így általában…..
MORiARTY 2011.09.28 09:32:08
@Dave_bloghu: Igen, alapból igazad van,d e én például meg fogom venni, amit meg akarok hallgatni és ha lesz nálunk is az a legalizációs dolog, akkor azért is kifizetem a 25 dollárt. Jóleső érzés, ha nem kell szürkében járnom és hiszek abban, hogy ha szépen egyenként átallunk az erő jó oldalára, akkor változik a megítélésünk is.

Ezzel együtt, ha én létezem, akkor valószínű, hogy nem vagyok egyedül és az már ígéretes...
"Hányadik randin feküdhetek le vele?" A harmadikon. Ez szabály. Ezt mindenki tudja. Ha előbb fekszel le vele, akkor kurvának fog tartani, ha halogatod, akkor pedig frigid picsának. A harmadik alkalom az optimális. Akkor randi után felmentek hozzád, előkerül a blinics, az anál…..
Képzeljétek el azt, hogy épp az iPhone-otokon beszéltek, erre odajön egy idősebb férfi és a gyereke, kezében szintén egy iPhone-nal, és elkezdenek szisztematikusan verni. Gondolom ti is kíváncsiak lennétek, hogy mi történik.Az 52 éves, egyesült államokbeli baseball-játékvezető,…..
Természetfilmes blog Nézőszám 2011.04.30 17:28:00
UPDATE: az első tíz napban 3805-en látták a filmet. Vicces (vagy szomorú inkább?), hogy ha ez így megy tovább, akkor napokon belül a Vad Magyarországnak lesz az idei évben bemutatott magyar filmek közül a legmagasabb nézőszáma. Más most a második (harmadik helyen 2356 nézővel…..
Subba Falusi Star Wars 2011.02.25 12:38:00
Epic. ..
MORiARTY 2011.02.25 18:49:18
Végre elkészült első lejárató plakátunk. Természetes, hogy nagyívű elképzelésünk után, miszerint a Mar-gitszigetet leúsztatnánk a Parlament elé, a többi, átlagos párt is megpróbál nyomdokainkban haladni, egyelőre szemlátomást vajmi kevés sikerrel. Az átgondolatlan…..
MORiARTY 2010.08.25 14:04:33
@T1GRIS: És mindenképp vágjuk ki a fákat a Duna mindkét oldaláról egy heringgel, mert másképp nem lesz jó a kilátás.

gonosz1hal: Igazad van! Először le kell majd úsztatni Novi Slankamen-ig, ahol összefolyik a Tisza és a Duna és aztán felúsztatni a Tisza-tóhoz. Szerintem költéségtakarékos lenne, ha a szigeten eközben elrejtenénk sok fegyvert, kábszert stb, amit így cselesen át tudnánk juttatni az EU határán is, ebből elég nagy bevételünk lenne. :)
Létezik online kerékpáros térkép. A bicikliut.hu magánkezdeményezésként öltött testet nagyfelbontású jól kezelhető verzió formájában. A bringautak néhol viccesen, a valódi nyomvonaltól független helyzetben, de jól követhetően vannak berajzolva. A zöld csík jóval a…..
Hat fegyveres rabló tört rá az EPT Berlin 4. napjának játékosaira és vélhetően elvittek több millió eurót a díjalapból. A nagy ijedtségen kívül szerencsére senkinek nem esett komolyabb baja, de a pánik elég nagy volt, hiszen négy lövés is dörrent. Az EPT szervezői azonnal…..
A PartyPoker Reklámját biztosan mindenki ismeri, ennek a sorozatnak - merthogy sorozatról van szó - az a titka, hogy minden reklámban más örül és más bosszankodik, az online póker egyik vetületét mutatja meg ezzel, vagyis hogy egyszer fent, egyszer lent. Én sokat nevettem rajta,…..
Budapest, sötét pókerklub mélye, egy freezeout verseny középső szakasza. Érezelemdús drámát látok, egy régi, viszályokkal tűzdelt, viharos kapcsolat képe rajzolódik ki előttem. Keserédes szerelmi történet lehet az övéké. Mintha lopva titkos naplóbejegyzést olvasnék (Eme…..
A H.O.R.S.E. a játékosok általános tudását méri le, jobban, mint bármely másik játék. Általában fix limites versenyeken játsszák, azonban előfordul a normál, pot limit és no limit keverék asztalokon is és egyéb variációk is lehetségesek. A H.O.R.S.E. valójában egy…..
Vannak ugye a profik és az amatőrök. Mindenki azt gondolja, hogy alapból ez a két csoport találkozik az asztaloknál. Ritkán csak az egyik csoport képviselői ülnek egy asztalhoz, sűrűbben az fordul elő, hogy az amatőrök egy asztalnál ülnek, ezt azonban a "cápák" hamar…..
A Party Poker Reklámját biztosan mindenki ismeri, ennek a sorozatnak - merthogy sorozatról van szó - az a titka, hogy minden reklámban más örül és más bosszankodik, az online póker egyik vetületét mutatja meg ezzel, vagyis hogy egyszer fent, egyszer lent. Én sokat nevettem rajta,…..
Mostanában keveset játszom. Ennek leginkább lélektani okai vannak. De erről majd a skizo blogban írok egyszer. Kéthetente azonban van egy baráti parti, amely valójában egy pontverseny. Minden két hétben szerdánként játszunk úgy, hogy akárhányan is jövünk össze (csak jó…..
Az indexen találtam ezt a videó-összeállítást, de nem akarom pusztán csak megismételni, amit ott írt a Pókerakadémia, még akkor sem, ha csak pár mondat volt. Viszont nagyon tetszett és aki esetleg nem látta, annak itt alant - illetve beljebb - betettem a videót. Hozzáfűznék…..
A pókeresek, nem csak akkor kapnak díjakat, amikor nyernek, hanem egyéb alkalmakkor is. A póker díjak első fecskéje A Poker Hall of Fame volt, azaz a Póker hírességek csarnoka, amellyel pénzdíj ugyan nem jár, de az elismerés az megfizethetetlen. Oda bekerülni nem semmi. Az, hogy…..
Ezt a videot már sokan simerhetik, de akik esetleg nem, ők se hagyják ki! Így kell kiesni első leosztásban a WSOP main eventről. Sam Farha és Goldie Hawn fiának (Oliver Hudson) összecsapása. Szerintetek hibázott a fickó? Hozzászólásokat kérek! ..
Jennifer Tilly a pókeres világ egyik jelentős női szereplőjévé vált, amikor filmes karrierjét otthagyva átigazolt az akkor még jóval kevesebb hírnévvel kecsegtető szerencsejáték világába. A filmes karrierje ott kezdődött, hogy először szerepet kapott az 1989-ben készült…..
A mai az egy poénos videó lesz, nem igazán a pókerről, inkább valami másról szól, de mindenképp ide illik.  ..