Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vitoka

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Életünk napjai :) Egyveleg 2009.09.01 20:12:11
Nem tudom elég kifejezően elmondani mennyire szégyellem magam, hogy eddig nem írtam blogot :( de meg kell védenem magam, ez nemcsak rajtam múlt...leginkább a gépírónőm (anyukám) nem ért rá, vagy nem volt itthon, ezért nem sikerült megcsillantanom alkotói vénám…..
Sziasztok!Tudom a múlthéten nagyon elmaradtam a blog-írással, de megígérem, hogy megpróbálom behozni a lemaradást, csak ne haragudjatok rám, mert az nekem nagyon gyötrelmes lenne.Hétfőn és kedden nem történt semmi izgalmas, de szerdán NANI-nap volt!! 1 napra visszakaptam a…..
Sziasztok!tegnap nem volt jó napom :( Anya éjszaka beteg volt, reggel meg elment dolgozni, úgyhogy éppen csak 1 rész hupikék törpikéket tudott velem megnézni. Mikor hazaért akkor meg csak összeszedte Tantit és Nanit és mentek Teri nénihez, a kvázi Dédimhez. Este…..
Életünk napjai :) 2009.07.10 17:29:00
Szia Kedves Olvasó!Igen, jól láttad, sok apukával rendelkezem :) így a teljes nevem: Vito Lupo Fabiano Costello Nesta Santos Torres Ljungberg Depp Williams Angyal Thorpe Keegan Lee Csányi Wilson Svensson Bova. De nemcsak ők az apukáim. Ők azok akik a nevükre vettek. De van még…..