Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kriglis

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A világért sem szeretnénk elrontani az MDF-jelöltvideóknak köszönhető összmagyar jókedvet, a mai sajtószemlében azonban megakadt a szemünk egy nyilatkozaton, amely mellett nem szívesen megyünk el szó nélkül.   Herényi Károly így fejtette ki…..
Gadget kommentelőtől:Tegnap esti tapasztalatom, hogy nem elegánsan gyűjtik azokat a cetliket a Fideszesek. Csönget egy decens idősebb hölgy, hogy kéri a kopogtató cédulámat, mondom neki nem aktuális a dolog, éppen mint láthatja, szét van szedve a fél lakás, nyakig koszosan…..
Az a szép a kampányban, hogy amikor azt hinnénk, ennél undorítóbb szintre már nem lehet lemenni, csak sikerül valakinek. Most épp Mesterházy rakott rá egy lapáttal, ezzel az MSZP visszavette a vezetést a ki tud többet ígérgetni a nyugdíjasoknak minden alap…..
Mindenről? Mindig? Miért? 2010 2010.01.01 14:23:00
Ismét elérkeztünk egy kerek évszámhoz és megdöbbenéssel vettem tudomásul, hogy megint tíz évvel öregebbek vagyunk. Igen, tíz évvel. A sokat ígérő új évezred eddig egy nagy reccsenés volt. Valószinű, hogy a túlzott elvárások és a felfokozott várakozás miatt nem jött be…..
 Bár szorosan véve nem tartozik a pedagógusok alapfeladatai sorába az a közutálat, amit a tanártársadalom nagy része Magyar Bálint iránt érez, ez a jelenség mégis működik. Ő ugyan aligha tudhat erről, a mértékéről pedig valószínűleg lövése sincs: azokon az oktatással…..
kriglis 2009.10.18 16:26:18
@bolemann: tisztelt hőlgyem-uram :a kollegák megszólítást poénnak szántad gondolom.ugyanis abban az esetben ha percekben,és forintokban számolod tanítói-nevelői munkád elismerését,és figyelmen kívűl hagyod,hogy tanítók,betegápolók,szoc.munkások,mentősök,és a munkavállalók nagytöbbsége éhbérért végzi munkáját,valamint a jelenlegi munkás-robot képzés alapvető problémáját nem érzékeled,megszólításodat visszautasítom és minden tekintetben sértőnek tekintem rámnézve. egyébként bármi,de a magyarbálint féle tematika soha.magyarellenesebb az oktatáspolitika nem is lehet ,mint az ő fejében.
Folyékony Kenyér Magyar barna 2009.07.02 09:00:00
Általában nem rajongom a barnasörökért, de bevallom, megtetszett a Soproni Fekete Démon dizájnja, és különösen perverznek tartom, hogy dobozosban is lehet kapni. Megkóstoltam tehát a Fekete Démont.Színre sötétebb, mint a kóla, de játszik benne a fény, nem tömör, mint a kávé.…..
kriglis 2009.07.13 20:41:52
@KokoDub: miért van a limonádéban citrom aroma,és miért van a mosogatószerben valódi citrom?ezt nem értem.lehet nem értek hozzá,vagy kicsit mégis?
a terméket el kell adni,tehát szépnek és kívánatosnak kell lennei.nem az a lényeg hogy miből készűl,hanem az hogy milyen az íze,szine,stb.a valódi beltartalmat adalékokkal megoldják.nagyon magasztalom és dicsérem és imádom a guinness-t./nem barna,fekete "ale"sőr/.a világ elismerését nem véletlenűl érte el. abból van amiből kell/pőrkőlt maláta/.egyébként rá van írva nagyon lehűtve fogyasztandó.fennséges. hazai sörök többsége még malátát sem lát nem még pőrkölést.karamell és term.szinezék.kőbányán létezik még a szabadtéri erjesztés,amitől finom a bak sőr.a dréher sem rossz.sopronból egyedűl a heineken,a többit elcseszték ennek a rovására. najóó a gösser sem lötty.a borsodi borostyán,vagy a bivaj egész jó és visszajöhetne a rákóczi az király vólt.elvétve látni még-már nem tudni.
  Látványos minőségromláson esett át a Gyurcsány blog, amióta valószínűleg már maga írja. Gondolom, amikor repült a nemzet éléről, akkor elvesztette a blogíró stábot is. Ritkán pöttyent oda a rajongóinak, akkor is röviden, semmitmondóan. Az utolsó bejegyzése azonban…..
kriglis 2009.08.05 12:43:16
következtetés:gyurcsány nézi a hir tv-t kb 1 hete elismert szociológus,felmérésekre hivatkozva mondta,a magyarság létszáma 150 év múlva 500000 lesz.persze csak akkór,ha az elmúlt 5-6 év nemzetpolitikáját folytatjuk,folytatják.siralmas valóság,de gyurcsányra visszatérve.az ő vezetésével elértük a falvak gyórs néptelenédést,/iskolák,patikák,orvosi rendelők,templomok bezárása/az egymás iránti bizalmatlanságot,/nem bízunk a tanárban,az orvosban,a rendőrben,a kereskedőben,a szomszédunkban,stb./identitásunk megkérdőjelezését,/nemzeti zászló,korona,himnusz,turul,körüli mizériák.a nemzetellenes szavazásról nem is beszélve/magasfokú gyűlöletet/cigányok,zsidók,melegek,kűlfőldiek,és mindenki aki nem én vagyok/helyhiány miatt a felsorolást befejezem.gyurcsány elkezdte bevallani a valódi okait a ténykedésének.feladata vólt a magyarság mint nemzet szétzilálása,gyengítése.ehhez persze kell egy szdsz.is hát itt megvólt/oktatás-vége,egészségügy-vége,nyugdíjrendszer-vége,gazdaság-vége,szdsz-es miniszterek köszi/gyurcsány arra vágyott-talán-,hogy nagyságként emlegessék.erre megvan az esélye.a könyvek hatalmas negatív jellel említik már most,és az idő nem fog szépíteni rajta.erősen belevéste az emberek génjeibe az elmúlt éveket,és azok hatását látjuk egyre inkább.gyurcsány ferenc megcsinálta ez vólt a dólga.gratulálunk neki teljes szívvel.inkább táncólt vólna , a pórt jobban bírjuk.
Vastagbőr Mi folyik Fóton? 2009.07.09 11:01:00
Fótnak, de legalábbis a Fidesz-KDNP-s városi vezetésnek nem megy túl jól mostanában. Januárban időközi polgármester választás volt a településen, mivel az előző Fideszes polgármestert különböző törvénysértések miatt(72 db) jogerősen elítélték és eltiltották…..
 Valami új lesz ez. Valami más. Más, mert másra is van igény, azon túl, amit a helyi média a helyiek orra elé nyom. S teszi mindezt frontálisan, éppúgy, ahogy ő kapja. Mintha másra nem is lenne igény. Pedig van. Mindenki szeret a dolgok mögé látni, mindenkinek van…..