Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shyad-Khourongai

0 bejegyzést írt és 580 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szélsőjobb-ellenes római polgármester előző életében Mint ismeretes, a holokauszt emléknapján többek között a magyarországi szélsőjobb ellen tiltakoznak Rómában. A helyi zsidó közösség kezdeményezésére a Colosseum világítását lekapcsolják vasárnap. Az olasz főváros…..
Shyad-Khourongai 2013.01.26 21:02:29
@alterways2: Maga egy buggyant maceszgombócz leves.
Shyad-Khourongai 2013.01.26 21:03:58
@DezInf: Maga nem Dániel Péter a hírösch sidou?
  Kezdődik. Elfogták Bándy Kata (egyik?) gyilkosát, aki beismerte tettét. A különösen megrázó és nagy port kavaró bűncselekmények után szinte mindig akad valaki, aki előáll a Btk. szigorításával, vagy egyenesen az adu ásszal: a halálbüntetés visszaállításával. Nem…..
Shyad-Khourongai 2013.01.25 16:47:53
@Doomhammer: Hagyja a magyar igazságszolgáltatásban a józan megfontolás keresését, mert eltéved. Nincs olyan. Sosem fogjuk megérteni ezt a rendszert(elenséget).
Shyad-Khourongai 2013.01.26 09:58:51
@Doomhammer: Ki ismeri a legtöbb zsidós viccet? Hát a zsidók. Egyértelmű, hogy a legtöbb gazemberséget is a rendőrök ismerik. A baj az, hogy alkalmazzák is.

Mentemben hallottam a reggel folyamán, hogy a viperával fejet szétverő rendőr megúszta próbára bocsátással, vagyis nem lesz büntetett előéletű. Akár rendőr is maradhat. Ami azt jelenti, hogy bármelyik rendőr verekedhet részegen egy kocsmában, és akár tiltott eszküzt is használhat. A rendőr ügyvédje egy címeres gazember. Kérdezze csak meg a gorfris bratyót!
Shyad-Khourongai 2013.01.26 19:50:41
@Doomhammer: Valóban, a fickónak olyan a feje, mint Darth Vaderé, annyi seb van rajta, de a bíró szerint 8 napon belül gyógyul. Mit lehet erre mondani? Talán szét kellene vern ia bíró fejét is hasonlóképpen, és hivatkozni, hogy nincs miről beszélni, mert könnyű testi sértés.
Kedden lezajlottak a választások Izraelben, az urnazárás utáni eredmények bejelentését követően egyből elkezdődtek a találgatások a leendő kormánykoalícióról. Netanjahunak megvan az esélye, hogy újra kormányt alakítson, de tud-e – és akar-e – az Izraelt egyre nagyobb…..
Az augusztus 15-ei Magyarország-Izrael barátságos mérkőzésen a szurkolók egy csoportja antiszemita rigmusokat skandált a nézőtéren, melyből aztán jókora botrány is kerekedett, a Simon Wiesenthal központ feljelentést tett a FIFA-nál. A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség végül…..
Shyad-Khourongai 2013.01.25 08:27:25
@gloire: Maga egy kissé paranoid. Egy ilyen feljelentéssel úgy hajtják el, mint a nem kívánt magzatot.
Shyad-Khourongai 2013.01.25 18:29:31
@MézesRozi: Jó lesz az susunak is.
Idén 2010-hez és 2011-hez hasonlóan újra megkérdeztük mandineres bloggereinket: hogyan értékelik röviden a 2012-es évet? A napokban posztsorozatunkban válaszolnak kérdésünkre. Rajcsányi Gellért válasza. * 2012 az egyre nagyobb étvágyú etatizmus, az egyre aktívabb kormányzati…..
Shyad-Khourongai 2013.01.05 08:39:18
@jose maria padilla: Kispofám, maga örüljön, hogy lyuk van a seggén, ami szelel.
Shyad-Khourongai 2013.01.05 08:56:36
@jose maria padilla: Maga fejtetőre állított világban él, vasutaskám.
Shyad-Khourongai 2013.01.05 10:05:43
@negyven rabbi: Nyelvhelyességi szempontból akkor is azonos (egyező) neműekről kellene beszélni, főleg, hogy itt valami törvény vagy mifene forog a szóban. Na de egy olyan pártban, ahol a diplomát lopni szokják...
„Nem kell állandóan, örökké provokálni” – fakadt ki Fekete György, a Magyar Művészeti Akadémia elnöke az Index riporterének: a Műcsarnok nemrég lemondott igazgatójának, Gulyás Gábornak korábbi tárlatára utalt, amely Fekete szerint kivívta a református és a katolikus…..
Ki ért egyet azzal, hogy ne képezzünk orvosokat, mérnököket, meg mit tudom én, milyen diplomásokat Norvégiának, Angliának, Dániának, stb.? – Elsőre sokan jelentkeznének, mert valóban, milyen már az, hogy mi költünk arra, hogy más országok meg learassák a termést. Ám, ha…..
Néhány perccel ezelőtt az orulunkvincent.blog.hu c. blogon jártam. Az egyik posztjuk alatt (orulunkvincent.blog.hu/2012/12/21/iksz-ek), a kommentsorban, egy Hamvas-idézetet olvastam. Ezt: „A hősi élet nem Héraklész kiváltsága. A görögök hérosznak mondtak és tartottak harcost,…..
„Hiszen minden ott jó és szép, ahol helyénvaló, rossz azonban és rút, ahol helytelen” (Xenophón) Mikor Caesart március idusán – vagy a görög naptár szerint Anthesterión havának közepe táján – a szenátusban meggyilkolták, gyilkosainak, Cassiusnak, Brutusnak és a…..
Shyad-Khourongai 2012.12.21 19:40:31
@Boltzmann: Ne mondja már! Miket ki nem olvas maga abból az emberből a hitványságon kívül. Ha magának ez követendő, hát kövesse. Mi, a jelentős számú többség megmaradunk annál az álláspontnál, hogy tovabűzlő kis görény.
Shyad-Khourongai 2012.12.21 19:46:32
@MézesRozi: "biztosan tudva falafel bizonyos állításairól, hogy szemenszedett hazugságok, arra intek mindenkit, hogy egy szavát se higgyék el." LoL! Maga mindent tud, Rozogány.
Nem válaszolt a kérdésemre. Mi a különbség a jósda és a vincent között?
Shyad-Khourongai 2012.12.21 19:56:25
@MézesRozi: Egyszer tényleg írtam a vicére. Álnéven, hogy örüljön, maga szánalmas entitás. A jósdára viszont nem. És előre megmondtam a gofrisnak is, hogy ne menjen oda. Sőt, felajánlottam, hogy írok pár botot, ha kell neki cseszkelődni. Amennyire tudom, magától jött el, mert belátta, hogy ott nincs keresnivalója. Tényleg azt hiszi, hogy az, aki néhány buta kis botokkal szétcseszhetné a maguk odúját, aki bármikor kipakolhatná a maguk IRL-jét, annak van félnivalója? Azt hiszi, mert közeli kapcsolatban állunk, azonosak vagyunk? Maga tényleg ennyire húgyagyú? Alfőnek lesz igaza, és maga női személy? Akkor viszont mennyen mán a jósdára loxon mikropéniszét nyaldosni, mert itt maga nagyon fölösleges.
Gery Greyhound (a Mi éveink, és a Best of Gyurcsány videók készítője) egy hiánypótló és egészen elképesztő videót osztott meg a tumblr oldalán.Ez egy "egy szigorúan belső felhasználásra szánt dokumentumfilmecske" a 2009-es pécsi időközi polgármester -választásról, ahol…..
Shyad-Khourongai 2012.12.16 19:14:34
@kúrórudi: Én nem vagyok egyetlen párt szimpatizánsa sem. Mindösszesen nem értem, miért törvénytelen házalni. Én elfogadom, ha az, akkor abcúg Fidesz
Shyad-Khourongai 2012.12.16 19:24:46
@dr. Aullah: Értem. Ha ez törvénytelen, én elfogadom, hogy gennyesek. Viszont engem nem érdekel, ha listázzák, hogy ateista vagyok, és a Sörivók Pártjának szimpatizánsa, tehát paráználkodom és sört vedelek.
Shyad-Khourongai 2012.12.16 20:38:32
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ki a manó ez a Tomanovics? Ez valami Mossad ügynöknek tűnik nekem. Hol itt készít videót, hol meg ott. Aztán a Zigasság nevében eladja a másik oldalnak. Nekem sokkal szimpibb lenne, ha leírná, hogy "egy geci sunyi dög vagyok, de imádom csinálni". Mert ennél a fazonnál szó nem lehet erkölcsökről, az egyszer biztos.
Mondhatnánk, hogy nagyon jól tudjuk, milyen világ is a politikáé: nem is kupleráj feltétlenül, hiszen abban korlátozott módon zajlik valamiféle tevékenység, és onnan kilépve az ember attól teljesen elszigetelt szférákba vonulhat el. Inkább a Lila Akác Közhöz hasonlatos világot…..
Shyad-Khourongai 2012.12.15 14:07:39
@MézesRozi: Nem látja az ellentmondást? Maga vak, vagy troll? A kutatómunka jellemzője, hogy jegyzőkönyvek készülnek róla, minden pontosan dokumentálva van, ki mit, mikor és hol. Ilyen jegyzőkönyv nem került elő. Aztán jött az, hogy azt sem látta, mit írt Semjén. Túl azon, hogy ez kozmikus méretű hazugság, egy teljesen más sztori, és minden logikai szabály szerint üti az első sztorit.
Shyad-Khourongai 2012.12.16 10:38:24
@Holger Hartland: Jó Tündért Falafel leplezte le, amikor Jó Tündér közkinccsé tette Falafel húgának elérhetőségét, aki akkoriban az MTA kutatója volt. Ne mondja, hogy nem emlékszik! Volt akkora cirkusz a Reakción, hogy zengett a virtuális tér. Faalfelt ki is tiltották miatta egy időre, Jó Tündér pedig visszahúzódott a saját kotorékába.

@szempontpuska: Nagy tétben merek fogadni, hogy Jó Tündér indította el a lavinát. Az Országos Doktori Tanácsban Botos és Elek kollégák. Két buta zsidó, LoL, és ők a fődoktorok! Nem véletlen, hogy szart sem érnek a magyar PhD-k.
Mennyit kerestek az ÁVH-sok? Miért nem igaz, hogy a politikai rendőrség „állam volt az államban”? Mi a közös Péter Gáborban és Virág elvtársban? Müller Rolf történésszel, az állambiztonsági levéltár munkatársával beszélgettünk Politikai rendőrség a Rákosi-korszakban…..
Bár tegnapi közleménye szerint Semjén Zsolt „véglegesen és hivatalosan is lezártnak tekinti” a szakdolgozatával kapcsolatos vizsgálatokat, ma mégis kamerák elé állt (a véglegesen és hivatalosan is lezártnak tekintés nem sok jót jelent efféle ügyekben, általában ezeket…..
Shyad-Khourongai 2012.12.09 22:00:00
@Doomhammer: Molnár akkor fog perelni, amikor én balerina leszek a Győri Balettnél.
Shyad-Khourongai 2012.12.09 22:01:26
@Doomhammer: Molnár akkor fog perelni, amikor én balerina leszek a Győri Balettnél.
Shyad-Khourongai 2012.12.10 09:14:49
@nrizsa: Ahogy te várod, úgy regény születik. A szakdolgozat nem regény. A szakdolgozat előtt kutatni szokták a témát, különböző szakokon más-más módszerekkel és követelmények mellett. A másolás és az A4-es fiókból előhúzása határvonalak között van minden, ami lényeges. Próbálj arra koncentrálni!
Amikor már azt hitte volna az ember, hogy mindent, te tényleg mindent elmondott, leírt, megélt az X-Faktorral kapcsolatban, akkor a műsor húzott egy olyat, hogy egy félsüket bohóc adta a másikat harminc centis faszkorbáccsal. És gigára mentek, keményen, hiszen azt, hogy az ember egy…..
Shyad-Khourongai 2012.12.09 20:35:18
Ez a poszt gyengus.
Szabó Dávidról remek dolgokat lehetett volna írni, de sixx barátunk leginkább Adélt rühelli, így őt ekézi. Ej, pedig Dávidunk ahogy előadta, hogy ő most aztán felhagy a musical-lel, és kőkemény popsztár lesz, ahhoz képest ezt nem láthattuk tegnap sem. Császár Előd nótáját, ami nem nagy kihívás, simán elgázolta a botladozásával, amit táncnak mondanak néhányan. Dávid a legszebb férfi, mint azt megtudhattuk gesztitől. Hogy buzi, azt magunktól is látjuk. Sosem értettem, miért kell egy buziból nők bálványát csinálni.
Oláh Gergő hétről hétre egyre szarabb. Tegnap jó pillanatai sem voltak, nemhogy jó dalai. Abszolút Geszti érte a hibás. mostanáig Gergőnek drukkoltam, de innentől csakis Antal Timi jöhet szóba. A Wolf Kati nóta gyengécske volt, de még így is verte a többieket. Egyébként Wolf Kati jó énekes, hiába ekézi Sixx. Sixx amúgy csaj? - Mert folyton a nőkre hörög. Vagy langyi?
A párbajozókat hetekkel korábban lehetett tudni. mint azt is, hogy Keresztes akkor sem ad esélyt egy nőnek, ha a férfi konkrétan nem tud énekelni egy mukkot sem. A másik műsorban Malek Andi hasonló. Miután Szabó háromszor párbajozott, Adél meg sosem, gyanús lett volna, ha most hirtelen Szabó kapta volna a több szavazatot. A terhes báránynak álcázott Ördögh Nóra síri hangon mondta ki a nevet. Valami zűrzavar támadt az RTL-nél? Netán Kolosi kilökte az ágyából Szabót?
Shyad-Khourongai 2012.12.09 20:40:47
@egykeresztenyanya: Nocsak, már itt is nácik és bibsik vannak? Ez egy politikai blog?
Most tényleg, mi a gond azzal, ha lebuzizta Sixxet? Szerintem Sixx is röhögött rajta. A bulvár egy ilyen világ.
Shyad-Khourongai 2012.12.10 09:06:56
@egykeresztenyanya: Azt meg megint tapasztalatból lehet tudni, hogy nem a keresztényanyák kezdenek nácizni bármire, ami mozog, hanem egy más vallás és etnikum tagjai. Igen, maguknak sikerült etnikai, kvázi rasszista szeánszot csinálni ebből a helyből. Nem úz bencének egyedül, hanem magával karöltve. Maguk ilyen vagy olyan politikai nézetűek kizárólag ellenségekben képesek gondolkodni, és bármilyen, maguknak nem tetsző szót olvasnak, azonnal veszik elő az AK47-eseket.
Pedig az ebben a blogban is elhangzó, alapvetően pejoratív értelmű, a legtöbb kontextusban sértő szavak súlya itt csekély. Ez nem olyan hely, ahol vérre menő világnézeti vitákat kell folytatni. Sixx legtöbbször pina alakú tárgynak nevezi Adélt. Ő is náci ezért? Mert, ugye, ilyeneket mondani férfisovinizmus, ami hátrányosan különbözteti meg a nőket, vagyis alapvető emberi jogot sért. Innen eljutunk a rasszizmushoz, onnan azonnal az antiszemitizmushoz, tehát Sixx náci. Vagy lehet, hogy csak egyszerűen egy laza blogger, és olyan kifejezéseket használ egy sajátos virtuális környezetben, amely kifejezések ott ülnek, és érdekesek, szórakoztatóak.
  Meggyőződésünk, hogy Schmitt Pál helyesen döntött. Köszönjük!..
Shyad-Khourongai 2012.12.09 13:53:54
@Leskelődő: Gondolom, most tölgyet szerette volna megvédeni, de csak jobban belekeverte a szószba.
Az utólag beleírt rész akkoriban kizárólag Tölgynek volt meg. Hacsak nem gyanúsítjuk Semjént és az ELTE-t betöréses lopással, feltételeznünk kell, hogy a szöveget maga Tölgy adta oda. Ezt támasztaná alá Tölgy korábbi védekezése, amely szerint sok emberrel végzett közös kutatómunkát, ezért egyeznek a szövegek. Most meg már nem is tudta, hogy egyeznek. Mikor hazudott, korábban vagy most? Az is beszédes, hogy egy korrekt kolléga simán egyest ajánlott arra a szarra, míg Tölgy jelest. Kíváncsi lennék, mit mondana ma az akkor egyest adó kolléga.
Shyad-Khourongai 2012.12.09 16:34:16
@Leskelődő: Maga vagy Tölgy másodnickje, vagy csak simán a seggében van a feje.

@Holger Hartland: Tévedés, nem Tölgy a legsárosabb az ügyben. Sőt, a legkevésbé sáros! A legsárosabb az ELTE illetékes vezetése. Semjén pedig egy utolsó patkány. Tölgy megalkuvása, és közreműködése a sumákban, nem meglepő. Az emberek általában ilyenek. Morális értékrend nélkül nem lehet élni. A gond az, hogy Tölgy semmi mást nem tesz a blogszférában, mint moralizál. Ettől válik igazán ellenszenvessé.
A patkányokról még annyit, hogy ismerek valakit, aki blogtársa személyes dolgait közkinccsé tette. Ha a vincenték patkányok, akkor ez a figura is. Nincs kivételezés.
Shyad-Khourongai 2012.12.09 19:24:36
@Holger Hartland: Mivel egyikünk sem ismeri, csak a saját benyomásai alapján vélekedik róla. Az itt is titárgyalt ügyeiben tanúsított magatartása alapján inkább egy beszari kispolgár, mint cinikus világfi.
Amikor a The Voice válogató adásai során egy anya-fia és egy ikertestvér-párt is továbbjuttattak a mesterek, lehetett tudni, hogy ebből dráma lesz később, családi, de nem kiabálós-kurvaanyázós, mint a Családi titkokban vagy a Gyanú árnyékában című rivális sorozatban, hanem…..
A kormány felsőoktatási döntése és az arra érkező reakciók nem csak a Fidesz esetében pikánsak. A Gyurcsány-kormány 2006-ban döntött a fejlesztési részhozzájárulás 2008-tól történő bevezetéséről. A fer-ből aztán nem lett semmi, elsodorta a 2008. március 9-ei szociális…..
Shyad-Khourongai 2012.12.08 17:49:07
@Professor Chaos: Semjén és Molnár Attila a keresztény értékrend reprezentánsai. Ők járnak elől a "jó" példával.
Néhány hete indítottuk el próbaüzemben a Mandiner.kerékpár lopott kerékpár-adatbázisát, és már meg is került az első lopott bicikli, nem is akármilyen: egy KTM Life Country. A komáromi vasútállomásról lopták el egy októberi éjjelen, mindössze egy sodronyzár védte. Gazdája…..
2008. március 9-én a három kérdésből csak egyre szavaztam igennel: a tandíjas volt az. Nem mondanám, hogy nem voltak kételyeim, a tandíjról szóló vitáimban azóta is meg-meginogtam, de összességében még mindig úgy gondolom: a tandíj kérdése szimbolikus ügy, és inkább ellene…..
Shyad-Khourongai 2012.12.07 12:56:56
@Lavrentyij Pavlovics Berija: Reálisnak tartja, hogy az orvos ismerősei majd elmesélik magának, mekkorát szakítanak? Különösen azt, hogy adócsalással mekkora jövedelemhez jutnak. Én biztosan titkolnám az ilyesmit, és jajveszékelnék, mennyire a küszöböt rágom.
Shyad-Khourongai 2012.12.07 17:15:04
@komolytalan samu: Természetesen proli.
Shyad-Khourongai 2012.12.07 22:32:42
@S=klogW: A maga szájából a tőzsdézgetés úgy hangzik, mint a szotyizgatás.
Mandiner blog Három bekezdés 2012.12.04 16:01:00
Három bekezdés, amit Moldova György sem foglalhatott volna össze szebben a magyarság polgárság lakosság életérzéséről. Három bekezdés, ami az év, mi több, az elmúlt hatvan év cikke. Három bekezdés, amiben a mi elkövetkező húsz vagy ki tudja, hány évünk is ott fekszik.…..
Shyad-Khourongai 2012.12.05 13:48:43
@tevevanegypupu: Kétféle embertípus érez nosztalgiát a szocializmus iránt: a zsidó gyerek, aki nem élt akkor, de az anyjáék folyton nosztalgiáznak, és a zsidó, aki a haszonélvezője volt. Az elszegényedett polgárok nem azért mondják, hogy jobb volt Kádár alatt, mert így is gondolják, hanem azért, mert végletekig elkeseredettek. Ilyen állapotban az ember azt is mondja, hogy bár megdöglenék, de azt sem gondolja komolyan.

Számoljunk inkább vissza, mert 12-én jön a világvége. S ha nem 12-én, akkor 21-én. Előbb-utóbb csak eljő, na!
Shyad-Khourongai 2012.12.06 20:36:00
@Alfőmérnök: Gyöngyösi orcájára tekintvén nem tudom felfedezni a rejtett képességeket, amelyek őt segítik a lejáratásban. Szerintem csupán egy szürke kisegér, aki megtébolyult némi hatalomtól. Próbál nagyokat és okosakat mondani, mert tudja, hogy egyrészt az ország krémje (honatyák) veszi körül, másrészt az egész ország látja. Ha tényleg provokátor, akkor nagyon jó az álcája.
A rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalék egy olyan 100 milliárdos alap, amit azért hoznak létre, hogy év közben felmerülő, nem tervezett, rendkívüli eseményeket a kormány tudja finanszírozni. Ilyen volt például a vörösiszap-katasztrófa, de ilyen az árvíz,…..
Nemzeti konzultációt hirdet Orbán Viktor a hajléktalankérdésről: az Alkotmánybíróság november közepén alaptörvény-ellenesnek nyilvánította és megsemmisítette a szabálysértési törvénynek azt a rendelkezését, amely szabálysértéssé minősítette a közterület…..
Shyad-Khourongai 2012.12.05 18:42:50
@Lavrentyij Pavlovics Berija: Nem szép látvány az aluljárókban hentergő hajléktalanok látványa. Mégsem jó megoldás eltakarítani szem elől őket. Hiszen attól még ott lesznek valahol, tehát megmarad a probléma, amit okoznak. Vagy jobb, ha úgy fagynak meg, pusztulnak el egyéb okból, hogy nem látjuk? Akkor elfogadhatóbb? Nem azért pampogok, mert én tudok jobb megoldást, csak nem tudom elfogadni, hogy miközben külföldre adnak nagy pénzeket segélyezésre, addig a honi rászorulókat elfelejtik.
Shyad-Khourongai 2012.12.05 21:21:23
@Lavrentyij Pavlovics Berija: Én meg olyan várost nem láttam sehol a civilizált világban, amelyik olyan ütemben amortizálódik, mint Budapest. Lepusztult városnak lepusztult hajléktalanok dukálnak.
Jól jöhet Bálint Antóniának, hogy magánéleti válsága miatt újra a lapok címoldalára került. A Bors infói szerint az egykori műsorvezető ugyanis szerepet kapott az RTL2-n januárban induló Szombat esti lázban. Antónia hivatalos rajongói Facebook-oldalán azt írta vasárnap, hogy „jaj, nagyon jó hírt…..
Shyad-Khourongai 2012.12.05 18:47:24
@Brail Kast: Irigykedik, vagy buzikának tetszik lenni?