Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagyaron86

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mai témánk ismét mindenkit érinteni fog. Egyszerűen egy gyerek sem akadt, aki ne nézte volna megbabonázva akkoriban a kor egyik legmenőbb tévéműsorát. Ráadásul nem kellett érte a szülőkkel hadakozni, vagy éjjelig fennmaradni. Természetesen a vasárnap délutáni Walt Disney…..
90 Reszkessetek betörők! 2009.12.24 19:55:00
Év: 1990 Nemzetiség: amerikai Most benyúlunk a szekrénybe, és kihúzzuk a „Reszkessetek betörők” feliratú, 195 perces TDK kazettát. A másik film a Jó reggelt, Vietnam!, de azzal most nem foglalkozunk. Áldozunk hát egy kicsit a mágnescsík oltárán, hogy méltóképpen…..
Modorosblog A laza tanár 2010.02.10 11:00:00
  -Sziasztok, na, üljetek le nyugodtan. Te is menj szépen a helyedre, hiányzik valaki? ..Ószy, ipszilonnal? Oké. A jelentést meg a hasonló militarista csalamádét nálam felejtsétek el. Na, ahogy kitalálhattátok: én leszek az új osztályfőnökötök, mivel a Koch tanárnő…..
  Aki már ismeri kitartó és megbízható aktív olvasónkat - egyben több írás szerzőjét -, Styxxt, azt nem fogja sokkolni a mai dialógus. Aki nem ismeri, annak itt a figyelmeztetés: a poszt abszurd, trágár és perverz - és mindezek mellett vicces is. Aldo: Vilikém, ötvöztem a…..
Modorosblog Az iskolaigazgató 2010.01.18 07:00:00
IIIIISTEN áldd meeeeg a maaaagyart... reá... ve-en DŐŐŐŐT! Ez a mikrofon működik? Magdolna, hogy kell ezt bekapcsolni, legyen olyan kedves... ja, hogy már be van? Nézzenek oda, én meg itt álltam végig, na mindegy. Látom, az iskola felsorakozott, ha a 3/B-sek is elrendezték soraikat,…..
nagyaron86 2010.01.18 15:41:14
@Professor Pizka: Cseres Tibor: Here báró (létezik)
ez valami komlexus lehetett nála
- Most mit izélsz? Hát nem pont arra van a mobil, hogy BÁRMIKOR utol lehessen minket érni és mi BÁRMIKOR felhívhassunk BÁRKIT? - Ja, de. Végülis igen… - Nah, erről van szó, kisanyám. Az unaloműző hosszabb busz- vagy vonatutak alkalmával megfigyelhető jelenség. A…..
nagyaron86 2009.12.01 13:29:26
@LyukasBogrács: tejesnek írd ki, a sajtból elég!
hétvégén néztem :D
1. Kapcsolatfelvétel - Hejhó-halihó Petrám! Heni vagyok, még az egyetemről ismerjük egymást, és csak azért kereslek, hogy hogy vagy? Olyan régen beszélgettünk! - Szia! Te voltál az, akinek kölcsönadtam valami jegyzetet pár éve, ugye? - Persze, azóta is rengeteget gondolok rád,…..
Modorosblog Ketten a világ ellen 2009.11.09 07:00:00
Volt még réges-régen szó a modoros fiatal párokról - na most viszont inkább az egyre jobban összenövő, addigi környezetüket fokozatosan megtagadó, majd velük szembeforduló, egymásra utalt párokról szeretnék írni. A romantikus filmek legtöbbször úgy végződnek, hogy a…..
Ezúttal Buffout örvendeztetett meg minket egy igazán nagy lélegzetvételű poszttal, amit azonnal végig kellett olvasnom. Árad belőle a zseniális elkeseredettség, ez nem a képzelet szüleménye.   Az irányításmániás --Control Freak-- Az olyan mondások, mint „nézd…..
Nappal a játszótéren nagy pofának levés, naplemente és ágybamenés után aggódni kezdés! Tesóval, tesókkal egy szobában alvás, de ha ők korábban elalvás, menthetetlen parázás kezdődés!Árnyjátékok! Utcáról beszűrődő fény falon formákat rajzolás, ebben azonnal…..