Adatok
MBTBD
0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Kiprobaltam a katalan sutomester csalhatatlna tippjet a sutolap kezelesere. Aztan valahogy csak sikerult eltavolitanom a raegett karamellizalodott ecetet. Ennyit a katalan halsutokrol, termeszetesen az en serpenyom egyszeru ontottvas es nem damaszkuszi acelbol keszult, szazhetven evig a parti…..
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz
Gyakran használják azt a módszert, hogy a hal sütésének vége felé egy kis cidra-ecetet (almaborectet) csöppentenek a lapra, ami azonnal elpárolog, s a gőze egyedülálló aromával járja át a halat. Halsütésre a jó minőségű teflonserpenyő is kiváló, nem ragad le a hal bőre, nem ég bele az ecet.
Az is igaz, hogy Japánban van „fövenyes-rigós” típusú teppan yaki sütőlap, melyre mindenfélét rálocsol a mester (szakét, mirint, szójaszószt, rizsecetet), majd játszi könnyedséggel töröl le mindent, mintha ott se lett volna.
A kifli formájú krumplik közt nagyok a különbségek. Magyarországon sajnos nagyon sok rosszabbnál rosszabb hosszúkásra mondják, hogy kiflikrumpli. A krumpliból készíthetnél salátát. Javaslat: buvosszakacs.blog.hu/2007/05/11/becsuletes_virsli
Várjuk az újabb beszámolót.