Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bviktorhun

7 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy chat szolgáltató felvette velem a kapcsolatot, hogy biztosítanának egy RPCJS chatet. Ez az egész nem itt az oldalon volna [tehát nem chatbox], csak linkként. Én annyira nem vagyok a chatek híve úgyhogy részemről annyira nem is volna szükséges, de tény, ha megint tartanék…..
Egy olyan szerkesztőt keresek,aki napi híreket ír ki a Forma-1 ről vagy fociról. (Csak NB1 vagy spanyol!!!)Jelentkezni lehet e-mailben: bviktorhun@citromail.huIde várom a leveleket!Max. 2 embert veszek fel!!..
Forma 1 & Foci Banner 2009.07.09 21:56:41
Készítettem az oldalamnak egy bannert,remélem tetszik:..
Internetes hírforrás szerint az FC Barcelona labdarúgója lesz David Villla, a spanyol labdarúgó-válogatott és az FC Valencia csatára. A Goal.com úgy tudja, a két klub már megállapodott, ezt hamarosan hivatalosan is bejelentik az érintettek. A roppant gólerős csatárért…..
Forma 1 & Foci NB1: Július 25 2009.07.09 21:40:00
Július 25-én elkezdődnek az NB1-es meccsek.Menetrend:DVSC: 1   2009-07-25 19:00   DVTK - DVSC   _ : _     …..
Nem voltak hajlandóak végig ott maradni a Nemzetközi Automobil-szövetséggel tartott szerdai egyeztetésen az F1-es csapatok szövetségének tagjai, ez pedig azt mutatja, továbbra is komoly szakadék tátong a két fél nézetei és akarata között.   Nürnbergben ülésezett az FIA…..
Miután Xabi Alonsót nem tudták megvásárolni, Daniele De Rossi pedig nem kívánja elhagyni az AS Romát, a középpályást kereső Real Madrid figyelme Londonra fordult.    Kaka és Cristiano Ronaldo után egy újabb roppant népszerű futballista megszerzését vették tervbe…..
Forma 1 & Foci A honlapomról 2009.07.09 15:21:00
Üdvözlök mindenkit a blogomon.Ez a blog a Forma 1-ről, a magyar fociról, a Real Madrid és az FC Barcelonáról szól.A híreket amiket itt olvashattok nem én találom ki,én is gyűjtöm,abból a célból ,hogy ti egyhelyen eltudjátok ezeket olvasni.Bviktorhun. 2009. Július…..