Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ziti40

36 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Boldog születés napot kívánunk nagyon sok szeretettel a Sárfi család és Joli. ..
Amikor nagyon-nagyon régen megismertelek én nem nagyon gondoltam a jövőre, amennyire lehetett igyekeztem élvezni az életet. Ha őszinte akarok lenni sose gondoltam, hogy mi majd egyszer majd elmúlunk 30 évesek és esetleg még a 40-et is elérjük. Aztán úgy elkezdett repülni az idő,…..
Kívánjuk, hogy életed második felében a Jóisten által rád mérd nehézségeken mindenkor ilyen könnyedén csusszanj át! Isten éltessen sokáig egészségben, boldogságban! Trixi, Krisztián, Roland és a sok gyerekMajd rakd alá légyszi a lugasos képünket...
 Boldog szülinapot!..
"Nem negyvenéves vagy, hanem tizennyolc, huszonkét éves tapasztalattal."Nagyon Boldog Születésnapot kíván a Balogh család!!!!!!!..
Nagyon boldog születésnapot kívánunk:Anett, Kevin és Feri..
Üdvüzletünket küldjük szülinapod alkalmából. Sajnos családi kötelezettségeink miatt nem tudunk elmenni a bulira, de lenyűgöző mosolyunkat elküldjük neked. üdvözlette, Adri és István ..
 Isten éltessen születésnapod alkalmából !Kívánjuk, hogy sok ilyen szép napon üdvözölhessünk,és sok erőt, egészséget s boldogságot kívánhassunk neked és kis családodnak! Puszi: Tusiék..
Boldog szülinapot, Ziti! Zitike! 2009.07.18 00:29:00
 Olyan kár, hogy nem voltál velem tegnap este amikor azon gondolkodtam mit is írjak neked.Egyedül üldögélve harsant ki belőlem időről időre jóízű nevetés Kalácska Miályon, az első raftingtúránkon, kapruzsimapuzsimán, a MOL kutas tankoláson, markazi éjszakákon. Vagy…..
Nagyon Boldog Születésnapot kíván kis családunk!Szilvi, Zoli, Dóri..
Kerestem olyan fotókat, melyeken csak ketten vagyunk rajta és a sok régi fotót (és természetesen az újakat is) nézegetve rengeteget nevettem a sok-sok közös élményünkön.Fantasztikus csaj vagy, ezt tudtam már a kezdetekkor (1971.), amikor vissza akartál küldeni Anyuékkal a…..
Ezúton szeretnék neked nagyon boldog szülinapot kívánni. Sok egészséget, kitartást, szeretetet. Nem is tudom az idejét megmondani,hogy mikor találkoztunk utóljára és már lehet hogy meg sem ismernélek/ persze ez csak poén/. Igaz hogy az ember életében mindig csak egyszer jönel ez a…..
Talán van valahol egy vagy két közös képünk,de ez nem számít,mivel szerintem semmit sem változtál(én meg most nem találom). Szememben megmaradtál annak a vidám,az életet igazán élvezni tudó,a realitás talaján mozgó lánynak akit 1995-ben megismertem! 1995.A közös szakmai…..
Öt évvel ezelőtt becsöngetett hozzánk egy csinos, fiatal, határozott hölgy nagy pocakkal,hogy ő az új szomszéd, és mielőtt beköltöznének felújítják a lakást.  Ügyesen levezényelte a lakásfelújítást,és Panka is hamarosan megérkezett. Még abban az évben Karácsonykor…..
Köszöntelek az állítólag 40-edik szülinapodon. Csak ugye mi hajdanán, a Kisbajorban úgy döntöttünk, hogy nem megyünk 25 fölé, hanem onnan vissza 20-ig, majd oda-vissza. Szóval csak mi tudjuk, hogy igazából zsenge 20 vagy :) Ziti, köszönöm, hogy bearanyozod mindíg a napomat,…..
"Ne csak az éveidet számold, hanem úgy élj, az éveid számítsanak."(Ernest Meyers)Nagyon boldog születésnapot…..
Üdvözöllek a 40-esek klubjában!Vígasztaljon, hogy ilyen jó fejek vannak még a csapatban , mint én : )!Boldog születésnapot kívánunk Neked!Matyi + Szilvi ..
Nagyon nagyon boldog szuletesnapot kivanok!Remelem hamarosan itt Amsterdamban a lakaskamban is koccinthatunk erre a szep merfoldkore. Jo egeszseget kivanok, boldogsagot es remelem mihamarabb talalkozunk itt nalam!A legjobbakat kivanom a legnagyobb szeretettel:Kriszti : )))..
 Ez a nap csak neked és rólad szól! Fogadd szeretettel Faludy mester egyik legszebb sorát, mintegy mottóul az elkövetkező 60 évre: „….és markomban az ifjúság kardpengéje töretlen.” Nagyon boldog születésnapot kívánok!!! Gyurika..
Nagyon sok boldog születésnapot kívánok és jusson eszünkbe a szép gyerekkorunk és Araczky László nótája, hogy nem csak a 20 éveseké a világ! Jövőre én is klubtag leszek! Sok boldogságot Neked és az egész családnak!Bonca..
Nagyon sok boldog születésnapot kívánok Neked, mint a legjobb Barátom Nővérének, és jó egészséget az egész családodnak! Sohasem fogom elfelejteni azt az életmentő bolognai spagettit, amire a Bagolyvár utcában vendégeltél meg, és ami nélkül már valószínűleg réges-rég…..
Negyvenedik szuletesnapod alkalmabol nagyon sok boldogsagot kivanunk neked, remelve, hogy jokedved es boldogsagod vegig kiser egesz eleteden es szeretettel emlekszel vissza a szep idokre. Szeretettel kuldjuk neked ezt a verset, amit kis buszkesegunk irt, persze azzal, hogy elotted meg rengeteg…..
Boldog szülinapot, Ziti! Kevin..
Szívélyes üdvözletünket küldjük 1969-ből. Őszintén reméljük, hogy a 2009-et jó egészségben éred meg. Addigra biztosan lesz Barikádod is, amit jószomszédokkal vívhatsz meg, akiknél bármikor van néhány tojás, ha véletlenül kifogynál.Így engedd meg, hogy születésed napja…..