Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zzozz

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És, ha ez a bármim konkrétan egy ultraszéles monitor? Elég a márka vagy éljen az empíria? Egy bemutatóteremtől elvárható, hogy minden típus ki legyen állítva? És egy üzlettől, hogy kibontsa a cuccot, mielőtt megveszem? Megannyi kérdés. Szerettem volna egy LG monitort venni…..
Elég cifra wtf-történet két baráttal, két bankkal és az univerzum fekete lyukában elnyelődött 40 ezer forinttal, ami nemlétező számlára utalódott, mégis megérkezett, vagy legalább is a nemlétező számla nemlétező tulajdonosának engedélyével visszautalnák - á, inkább…..
zzozz 2014.11.04 09:06:07
Valahol azért kurva szar lehet Bálint Toncsinak, a Királynő meztelen című botránykönyv szerzőjének, aki arról híres, legalábbis a bulvársajtóban prezentált imidzs alapján, hogy csak az nem pocsíkolta meg a csúnyáját, aki nem szaladt elég gyorsan előle. Nem részleteznénk a…..
Zoltán közelharcot folytatott 5 méter anyagért az Eurotextillel, de végül alulmaradt: 5 napja rendeltem az Eurotextil webáruházából 5 méter elasztikus szatén anyagot, e- mailben visszaigazolták ahogy kell, ár, mennyiség stimmel, minden rendben, vártam a terméket. Három nappal…..
zzozz 2013.02.08 13:39:28
@zebraság fél egésség:

Mama, mondtam hogy ne kövesd többet a netes aktivitásomat! És senkit sem érdekelnek a lógó csöcseid!
Közben fogy az drasztikus szaténom, egy részét felhasználtam:

kepfeltoltes.hu/120921/115840_4_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Nagyszerű híreink vannak a kétfejű birkecsek, oppardon, az X-Faktor rajongóinak, ma a Blikk és a Bors is kitett magáért. A Blikk szenzációként közöl egy rettentő titkot: az RTL és a Tv2 annyira fúj egymásra, hogy mindkét tévé (sőt, még maguk az énekesek is) gondosan eltitkolta…..
zzozz 2012.12.19 13:05:45
@K-ED: Te nem értheted az ő helyzetüket. Sosem fogod megérteni. Ők nem tudnak nagyon sokszor érvényesülni abban az országban ahol élnek, sokan nem is beszélik az országuk nyelvét (amelyet nem ők választottak, csak a dédapjuk fölött áthúzták a határt), a többségi nemzetnek ők mindig is szlovákok/magyarok maradnak. Az ő dédapjuk karvetve harcolt a te dédapáddal hogy te 100 év múlva te tudd ezt szarba venni. Szóval egy kicsit durva nem magyarnak hívni őket.
Az RTL Klub azt ígérte, a Házasodna a gazda nem olyan társkeresős reality lesz, amiben lerobbant kurvákat tolnak be a főhős elé, mint tették azt Alekosszal, Benkővel és Delhusával is, hanem érzelmekre építő, igazi parasztromantikus műsor, ami elé az egész család leülhet, hogy…..
Érthetetlen, miért kell egy sétahajóétteremre kutyát vinni, de Anita legalább megkérdezte előre, és azt mondták, hogy oké. Aztán élőben már nem volt annyira oké, pedig nem történt semmi botrányos, mégis visszafordították a hajót és kitették őket: Vasárnap…..
Azért a Redbull jól megtervezte Felix Baumgartner világrekordját. Valószínűleg dizájnerek és marketingesek hada dolgozott azon, hogy az egész olyan legyen mint egy hatvanas évekbeli scifi a retrovonalvezetésű lakókocsitól a roswelli központon át egészen a légi irányító popartos…..
zzozz 2012.10.17 16:49:50
Elégedetlen ügyfélnek nem tetszik, hogy a Malévnél különbözeti díjat akartak fizettetni vele, amikor módosítani akarta az egyik jegyét. Az üzletszabályzatukban (PDF) ez benne van (6.3-as pont) mondjuk előre, bármennyire hülyeségnek is tűnik.Tisztelt Malév csoport! Reklamációval…..
A magyar kereskedelem szinte minden területén találkozhatunk a kedvezményes felárazás trükkel. A Wizzair tegnapi egynapos 7. születésnapi akciójában 20% kedvezményt adtak járataikra, amelyek azonban átmenetileg pont annyival lettek drágábbak, hogy kiiktassák a veszteséget.…..
Erőszakból diplomázott László két napig tartó, és egy heveny italozással/kurvázással simán kikúrálható depressziójának köszönhetően egy körrel lerövidült a Való világ, és már vasárnap este letisztult a kép. A mostani helyzet azt vetíti előre, hogy a hármas döntőbe…..
A Stop.hu információi szerint a Való világ májusban várható fináléja után egyvalaki a végeredménytől függetlenül is maradhat a villában, mégpedig Alekosz, akinek a csatorna egy bentlakásos valóságshow-ban keresne barátnőt/dugópartnert/feleséget. Az állítólag a…..
Kezd érdekes lenni a Valóvilla élete, most, hogy VV Gombár olyat kapott VV Alekosztól, hogy a ledfal adta a másikat. A reality sajátságos szabályrendszere miatt ugyanis VV Béla nem ülhet nem létező babérjain, hanem törheti kis buksiját, hogy mit lépjen annak ismeretében, hogy a…..
Ismét lesz Királynő az RTL-en, ez valami szépségverseny, olyasmi, mint az embermustrák hazai Super Bowl-ja, nagydöntője, amiben aztán tényleg kiderül, ki a legjobb nő széles e vidéken. Mármint elméletileg, mert nekem speciel a csajom a legjobb nő, nem a tévében pipiskedő…..
zzozz 2010.05.06 15:42:28
Nagyon rossz hírek fogadtak minket ma reggel story-bors-blikk bulvárkörútunk közben. Igazából számítottunk már erre, hiszen ahogy a kurvától is megkapjuk a trippert, úgy a megmondóblogokat is mindig elérik a sértettek rinyái.  Mi is kaptunk már hideget-meleget, de szerencsére…..
zzozz 2010.01.15 11:46:25
A Comic Con után egy nappal már meg is kezdődött a TCA sajtóturné, amire évente általában kétszer, nyáron és télen szokott sor kerülni, és a csatornák itt mutatják be új és visszatérő sorozataikat az Amerikai Tévékritikusok Egyesületének (TCA). Egyelőre a nagyhalak közül…..
Veronika 3  egész óráig azt hihette, hogy hamarosan nyaralni indul. Gondolta ezt joggal, azután hogy mindent megbeszélt az utazási irodával, sőt, ki is fizette az utat. De végül persze pofáraesett, mert valaki nagyon elszúrt valamit. Szeretnék megosztani veletek egy egészen…..
zzozz 2009.07.10 16:51:35
@Judge:

Minden ország más piac. Angliában ici-picit magasabb az életszínvonal. Ott a takarítónő is megengedheti magának, hogy egy hónapot üljön Dominikán. Namármost, mivel kurvanagy az utazóközönség, kurvanagy a választék is, ezért az ár is lényegesen alacsonyabb. És sokkal régebben is utazgatnak, mint mi.
Januárt meg ne keverjük júliussal. Vegyél most BUD-LGW-t 20.000-ért.
Valamint mi lett volna, ha a BUD-LGW-d, aminek köze nincs az utad többi feléhez, annyit késik, hogy lemaradsz a dominikai gépről?