Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Farkasbarack

3 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dönci Jó kis punkok ezek, a korszak zenéjét hűen hozzák. A címadó szám nagy királyság. A Strange-nél buktam a virginséget, az R. E. M. feldolgozta a Documenten. A Fragile is frankó. A Champs is. A Feeling Called Love is derekas. A bónuszok is frankók, főleg a Dot Dash. Kap egy…..
Farkasbarack 2015.04.06 14:54:44
A Magyar Narancs mai számában olvasható interjú tanúsága szerint Jáksó László szerint semmi baj nincs a Marslakókkal, amit pont annyian néznek, amennyire számítottak. Neki legyen mondva, a sorozat az m1 átlagát csak úgy hozza, ha abba beleszámítjuk a vasárnap hajnali vallási…..
2perc.blog.hu..
Farkasbarack 2012.01.17 22:17:43
Ne higgyenek senkinek, minden technikai specifikáció hazudik, vagy legalábbis hangzatos reklámbullshit. 200Hz mozifilmekhez? Dolby Surround vagy DTS 2x 8 watton? De a legjobbak mind közül a Smart-funkciók. Most végre vért izzadva pötyöghet a Youtube keresősávjába távirányítóval,…..
Jajj annak, akinek kombinált hitele van! Gábor végtörlesztése fennakadt az Erste és a Fundemanta vitáján. Az erstés ügyintéző szerint minden rendben halad, bár még mindig nem küldték ki az óvadéklehívást a Fundamentának, igazolást nem adnak és nem oldják fel a lekötött…..
G. kipróbálta milyen a +3 év garancia Acernél. Többet ilyet biztosan nem csinál. 9 javítás után sem cserélték a laptopját, bár már szinte minden új rajta, mégsem működik normálisan:Pár évvel ezelőtt vettem egy Acer laptopot. Nagy szerencsémre, vagy szerencsétlenségemre pár…..
Bár a NMHH a T-Mobile-nak már megtiltotta, hogy automatikusan 10Kb-onként fizetett, "előfizetés nélküli" mobilnetet "szolgáltasson" új előfizetőinek (vigyázat! a régieknek azonban még mindig lehet!), a Telenorig még nem jutott el a hatóság. Így szerintük…..
NE! Inkább mégse. A szivacskorall nem tartozik a legkönnyebben emészthető dolgok közé. De azért élethű, nem? :) Az egész azzal a 4 db piros golyóval kezdődött. A gyöngyösdobozból rám emelték bordó-tarka tekintetüket, és kijelentették, hogy ők márpedig cseresznyék…..
Szeged mellett hatalmas (és olcsó) hegyet építünk, hogy tudjanak a gyerekek télen szánkózni, és hogy ne költözzenek el a végzős egyetemisták Budapestre. A hegy részlegesen szemétből épül fel, ezzel a kommuniális és a környékre hordott német szemét elhelyezésének…..
Farkasbarack 2010.08.25 12:49:01
@promontor: És persze benne lesz a névjegye is, amit majd madártávlatból lehet a legjobban látni! :)
A játék  A játék. Az különös.Gömbölyű és gyönyörű,csodaszép és csodajó,nyitható és csukható,gomb és gömb és gyöngy, gyürű.Bűvös kulcs és gyertya lángja,színes árnyék, ördöglámpa.Játszom ennen-életemmel,búvócskázom minden árnnyal,a…..
Kedves Látogatók! Itt nemsokára drótékszer blog indul, ha megérjük... Ja, és ha megtanulom használni. Kitartás. :) *** UNDER CONSTRUCTION ***..
Végre egy termék, amelyik a liberális piacgazdaság diadalát hirdeti: szinte teljesen mindegy, milyen óvszert veszünk, a minősége gyakorlatilag kifogástalan lesz. Többet is közöltünk már a Teszt Plussz fogyasztóvédelmi magazin tesztjei közül, amiket valódi laborban, ellenőrzött körülmények között,…..
A lányt nem csak a verőfény és a pancsolás vonzza a Balatonra, de a pasizás is. Igaz, mindig csak egy bizonyos pasiért rajong, akivel egy apró kis baleset hozza össze. Most megtudhatod, miért ne zárd a szívedbe a szomszédokat.   Sziasztok! Egy 7 évvel ezelőtti, nyáron megesett…..
Farkasbarack 2010.04.21 15:53:45
Zsiráf rendhagyóan pozitív laptopjavítási története reményt ad ezekben a sötét időkben. Gondoltam leírom a pozitív sztorimat az Acer szervizeljárásával kapcsolatban, mert én is meglepődtem rajta hogy mennyire korrektek, aztán folyton csak a tapló szervizesekről van cikk.…..
Mesike-kontakt xödöö 2010.04.06 03:41:44
Aztaa! Életem első „xödöö”, vagyis vidéki élményem volt ittlétem legszebb 2 napja. Nem is tudom, honnan kezdjem. A hétvége is mozgalmas volt. Pénteken az egyetem után mentem a délutáni órámra. Filmet néztünk, amit aztán kielemeztünk. Élmény volt, és immár…..
James life Hitman in love 2010.02.16 16:54:00
 Halkan pittyent a tévé, ahogy kikapcsolta. A távkapcsolót az asztalra tette, majd odasimult hozzám. Halkan sóhajtott s a vállamra hajtotta a fejét.- Hmm? - biccentettem felé kérdőn, de tovább olvastam a könyvet.- Semmi… - duruzsolta, miközben átölelte a bal karom és…..
Farkasbarack 2010.02.19 22:39:44
Mesike-kontakt könyv az élen! 2010.02.18 09:26:00
A mai napon teljesen odáig voltam, meg vissza is. Egyetem után elmentem az egyik csoporttársammal az internom nevű könyvesboltba...Miután másfél kellemes órát elnézelődtünk (én szótárvásárlási céllal mentem oda), találtam is 3 kincset. Ebből az egyiket magamévá tettem. Ez…..
Órák óta halott a felvi.hu, áradnak a felháborodott és tanácstalan levelek az Index és a Homár postaládájába, egyelőre nem tudni, hogy meghosszabbítják-e az online jelentkezési határidőt a felsőoktatásban. Az ügyön indexes újságírók dolgoznak, ha tudunk valamit, rögvest…..
Mesike-kontakt hétvége 2010.02.05 13:29:00
Tyű, ennek a hétnek vége. Voltam ma is iskolában, talán kicsit többet értek, mint amúgy. Minden nap együtt járunk egy koreai fiúval egyetemre, aki csoporttársam is, és rajong a magyarokért (meg gyanítom, kicsit értem is..:)) ). Nagyon aranyosak a csoporttársaim, jól elvagyunk. A…..
James life Unknown Armies 2009.12.21 00:46:00
 Ezt a postot csak erős gyomrú olvasóknak ajánlom. Akik vizuális típusok, azoknál előny. Bordán csikordul a penge hegye, ahogy a tüdő hártyáját átszúrva tolakszik előre. Egy erőteljes lökés, s a hideg acél vége vérpermet közepette előbújik a mellkasból. Élén…..
James life Answer 2009.12.12 00:11:00
Figyelem a falról visszapattanó kék labdát. Kinyújtom a kezem és elkapom. Csuklóból lendítem újból. Repül a gumilabda, koppan, majd visszaugrik. Elkapom-eldobom. Ha tanácstalan vagyok, vagy egyszerűen nem tudok magammal mit kezdeni, ezt csinálom órákig. Nagyon jól tudok gondolkozni…..
Farkasbarack 2009.12.30 01:52:50
James life myVIP 2009.11.21 00:39:00
Alaplevél:"Kedves Tábori Imre!Idén novemberben várhatóan az autósok negyede vált biztosítót kötelezőjével, hogy 20-50%-kal kevesebbet kelljen fizetnie autója biztosításáért jövőre. A novemberből már csak pár nap van hátra, siessen, ne maradjon le erről a…..
Farkasbarack 2009.12.30 01:52:16
Mamaja a Derby szelet csokirétegén belül ismeretlen okból elhelyezett műanyag csomagolóanyagra talált. Nagy szerencse, hogy nem fogyasztotta el az édes barna mártvány és a kókusz közötti biztonsági réteget. Sokat nem fűznék hozzá. Szerettem volna élvezni eme remeket, de első…..
Tavaly tizenegy telefonból egyben volt valamilyen mozgásérzékelő technológia, 2009 végére minden ötödikben, jövőre minden már harmadik mobilban lesz, derül ki az iSuppli jelentéséből. A játékfejlesztők biztosan lobbiznak a technológia használatáért, hiszen a készülék…..
Az alábbi történet elég hosszú, de a Naiv Ügyfél kérése ellenére nem rövidítettem le, mert annyira tanulságos, és igen szépen megmutatja, hogy a magyar bankok üzleti gyakorlata mennyire ügyfélellenes, kőkorszaki és mélyen kelet-európai. Hősünk, zé, egész extrém dolgokat…..