Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Edebácsi

20 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
             Igen.     Zajong valahol a mélységek ringó hullámain, szirének énekétől részegen tajtékzik a türelemtől vakon. Leveti a kétkedés penészessé duzzadt dzsekijét, és felveszi helyette a vértet, és a mit sem sejtő…..
gonzoworld Nem léptem bele 2013.03.31 16:00:00
       Sárba degradálom a bajnokot, a fényes pallosú győztest, rámutatok arra, amitől fél naplemente után, a szemhéja belső felébe karcolom minden gyengeségét, megöntözöm vadhajtásait, szüretelek és újra vetek. Ő a fekély királya, az éleslátású…..
gonzoworld Egy nélkül 2013.03.05 20:00:00
         Activity-ztem egy fiatal paszujjal című esszémet elutasította a Türkmén Ipari Kamara, mondván türkmén éppenséggel nem vagyok, az iparhoz sincsen közöm, a kamara szónak meg szerintük még a jelentését sem ismerem.   Feladónak…..
       Húsvét, karácsony, a tizenegy éves, leragasztott szemű és amúgy erőteljesen beszédhibás Zsoltika első kisegítő jellegű munkanapja a taszaherédi tampongyárban – mind-mind olyan kiemelkedő alkalmak, melyek nyomatékot, hangsúlyt érdemelnek, meddő,…..
gonzoworld Jövőnk 2012.12.19 12:00:00
       Salétromot simogatok az önteltség barázdáiba, mélyítem az árkot, nyakéket veszek egy bolsevik ócskástól, tangóharmonikán adom elő az Örömódát, miközben kétkezi munkásként országhatárokat mosok el puszta dacból, menekülttáborokat…..
          Mert berúgni a hülye is tud. Hisz ki ne harapott volna el néhány sört vagy fröccsöt a maga pőreségében, s ki ne fogyasztotta volna további könnyed, felvezető italait – vagy épp váltotta volna föl azokat – égetett szesszel? Innentől a…..
gonzoworld Egy költő margójára 2012.11.26 19:28:16
        Pang az elme kútja, veti közbe a névtelenül éhen pusztult költő, aki akkor még élt, csak később nem, aki kardinális problémának tekintette a Nap keltének bizonytalanságát, aki lerágta az ingéről a gombot, aki papucsállatkákat (paramecium)…..
gonzoworld A hivatal 2012.11.18 20:22:53
   Bukott korokat idéző sötétbarna faelemekkel borított fal, koszos és elhasznált csempe, zsíros ujjak levakarhatatlan nyomai a bejárati ajtó üvegén. Az ügyintéző fülkék ablakai mögött szakadozott, sötétkék függönyök, melyek kirekesztik az időt azok elől, akik…..
        Köztéri néphergelés, ez kell nekünk, nem a szabadalom, nem a tudás, így látjuk mind jónak, húsból és vérből tákolt transzparensek üvöltik ezrek szemébe önnön nagyszerűségüket, legyünk az utcán, mert az mindenkié, legyünk együtt, mert…..
Edebácsi 2012.11.14 20:23:10
@Raoul_Duke: Vasár lesz a napja. A motyó már készen van, csak le kell teríteni a lepedőt, elővenni a szalámis szendvicset és várni a halált.
gonzoworld Mindennapjaink 2012.10.28 20:02:55
   Farhátot, mint mézesmadzagot - húzogatom a nyugdíjas előtt a betevő falatokat, hideg és nyers, akciósan szereztem, pedig csak szerecsendiót akartam venni, de úgy megtetszett az ötlet, hogy végül vettem fél kiló csirkesegget is; a sor gigászi, előttem sípolva elfingja…..
gonzoworld Ember vagy 2012.10.22 19:39:13
   Ember vagy.      És hatalomra születtél.      És birtoklásra születtél.      A skála abszolút pozitív végpontja a tiéd, te rendeled a taxit és te is fizeted ki, te formálsz véleményt, te adsz hangot a gondolataidnak,…..
Kedves Olvasók! Elkészült a gonzoworld blog Facebook oldala, ahol tájékozódhattok a friss cikkekről, illetve sok egyéb lesz még, de egyelőre csak ennyi. Üdvözlettel (a gonzoworld szerkesztősége):Vejnemöjnen, Stormking, Edebácsi www.facebook.com/gonzoworld01..
gonzoworld Harminckettő 2012.10.11 19:07:16
   Megkérem a kezét, eljátszom a dalt.      Úgy lüktet a halántékom, hogy szinte dobál, mint könnyed tájfun a part menti lakóházakat, most reggel van, előtte is az volt, az átmenetre nem emlékszem, csak az maradt meg, ami az ájulás után…..
Edebácsi 2012.10.13 14:40:50
@Raoul_Duke: Kedves Duke!

Egyelőre nincsen pontos dátum definiálva, mindenesetre értesítünk. Hovatovább: nemsokára készítünk egy facebook oldalt is, azon keresztül folyamatosan követhetőek lesznek az események.

Baráti üdvözlettel:

Dr. Gonzo
Edebácsi 2012.10.15 19:55:48
@ottomoll: Történetesen a legkevésbé sem. Pontosabban a legkevésbé sincsenek róla emlékeim.
gonzoworld Bent 2012.10.15 19:54:35
   Szép időnk van.      Igen.      Szép időnk van.      Nem, de azt mondják, holnap szép lesz.      Megfelelés az ember – ego homuncio – vargabetűk vannak karistolva az ő ínyére (mily szó szökkent ki),…..
gonzoworld Kiáltvány. 2012.10.11 19:03:44
1. Boldogok a sajtkészítők. 2. A gonzoworld nem gasztronómiai blog. A Kiáltványban megfogalmazottakkal a gonzoworld minden tagja egyetért. Stormking, Vejnemöjnen, Edebácsi...
gonzoworld Réges- 2012.10.07 20:55:33
   Karsztvizet keresek, miközben épp algákat számolok. Az alga zöld és jelentéktelen. Felveszem a jegyzőkönyvet a való zsugorodásáról, belemártom a tollam az ismeretlenbe, megkeresem újra azt, ami elmúlt, vagy éppen múlik, ez itt az én hazám, hurrogja egy bölcs, bizony, mondom…..
   Éhbér és szakavatott körtekóstolók, nikotinsárga bajszok, ilyen a korán, ami a profán jelen előtt éppen egy lépcsőfokkal tanyázik, szinte obszcén, és hüledezve mered a megszokásra, arra a hatalomra, mely édes, mint a méz, amitől felcseperednek a hangyák és morózus…..
   Szinte elhiszem, amit mondok, az Ördögtől kérek útmutatást, bolondítok egy keveset a garatomon, hátha csúszik. Csúszik persze az istenadta, felköhögök egy szalonnás baguette-t, amit éhező madárfióka módjára visszanyelek, megtelik a szemem könnyel, rágyújtok, jobb…..
gonzoworld Nem ő 2012.09.23 18:54:22
  És amikor már lángolt a hajam, keszkenőket mozgattam szerteszét, na akkor esett le, hogy ez most nem úgy és nem is akkor, úgyhogy felálltam a fotelből, felvettem a zoknimat meg a cipőmet és kategorikusan elutasítottam mindennemű marasztalást, mondtam, hogy én el, te meg itt…..
gonzoworld Az ébredés 2012.09.23 18:33:33
   Az ébredés olyan, mintha élő keszegekkel vertek volna agyon, mindenütt izzadok, a hajam csatakokban ragadt az arcomra, sípol a tüdőm, a szívverésem pedig olyan gyors és erős, mintha éppen infarktusom lenne.       Lehet, hogy az van.      A takaróm a szoba sarkában…..