Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoo05

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sziget-rendezvények letompított hangereje miatt már többször kiakadt a Homár, de most felcsillant a remény. Ma kezdődik ugyanis a Balaton Sound, aminek a hangereje állítólag akkora, hogy a tó másik oldalán is felsírnak miatta a kisdedek. Némileg árnyalja a képet, hogy a…..
Szegény Kubica, vajon mi várja majd itt jövőre, ha visszajön? Akciót akarnak a fontos emberek, csak közben annyira öntözték a káposztát, hogy a kecske beledöglött. Vélemények az azonos című írásunkról...
Egészen eddig a pillanatig azt hittem, hogy egy kiégett, mindent látott médiamunkás vagyok, akit már nem lehet meglepni egy sajtóközleménnyel. De a köztévé sajtósa gondoskodott róla, hogy visszaszerezzem hitemet, lelkesedésemet, és ezek után ne unott pofával kattintsak rá a…..
Tudtad? Grid girl (A nap képe) 2009.07.26 09:38:00
 A Forma-1 talán egyik, leginkább szemet gyönyörtető látnivalói a "grid girl"-ök, "pit babe"-ek. Ők azok a lányok, akiket mindenki szeretne ……. megismerni. A grid girl (rajtrács lány) feladata, hogy a verseny startjáig a rajtrácson álló…..
zoo05 2010.07.30 09:06:58
  (Ebben a posztban az evolúció elmélet összes konkrét bizonyítékát felsoroltam. Mind a 0-t. Mindent, ami azt bizonyítja, hogy egy közös ősből, több új faj jön létre, új szervekkel, pusztán ártalmatlan véletlenek sorozatának hatására. Persze már többször…..
zoo05 2010.02.08 12:41:16
@korolesz: Ha jól tudom, a katolikus egyház elfogadta/elismerte az evolúció elméletét, nem vitatkozik vele.
A bibliai teremtéstörténetről pedig nem egy papot hallottam beszélni, hogy az nem szó szerint értendő, egyrészt magyarázatot kellett adni a világ teremtésére már régen is, másrészt szimbólumokból építkezik.
"Sok tudós azért hisz az evolúcióban még akkor is ha tudják, hogy nem igaz, mert nem akarják Isten létét elfogadni."
Sok tudós össze tudja egyeztetni a tudományágát Isten létezésével. pl Einstein
zoo05 2010.02.10 13:01:37
@sajnos_kacat:
"Sok tudós össze tudja egyeztetni a tudományágát Isten létezésével."

pl Einstein ateista volt, ki is jelentette, hogy nem hisz egy emberarcu istenben

probald ujra

bocs, a barátom (google) mást mondott. Hazudott a szemét.
zoo05 2010.03.16 10:21:18
@korolesz: "A Baiblia szerintem nem tanmese!!!!
Vagy igaz minden ami benne van..."
A Károli Gáspár féle fordítás szerint Noé 950 évesen halt meg... Ahogy végigfutottam, nem egy Matuzsálem korú ember élt még a földön. Ha ez a génjeinkben lenne, nekünk is kéne ennyi ideig élni, de a 100 évet élt ember már így is nagyon öregnek számít.
biblia.hu/biblia_k/k_1_9.htm
A tegnap esti RTL Híradó vezető híre, mint minden hírműsorban, a Cozma-gyilkosság volt, egészen pontosan annak is az az új eleme miszerint a rendőrség végre megnevezte, ki szúrta le a kézilabdázót azon a végzetes estén. Ehhez Szellő István mögé be is tettek az ügyes…..
A tudomány az szekta? Miért kényszeríti a hittételeit az emberekre? Miért kell állami intézményekben folyamatosan változó "tudományos" dogmákat bemagolni? Miért csak az végezhet szabadon valamiféle tevékenységet, aki hithűen elsajátítja ezeket a dogmákat, és…..
zoo05 2009.12.07 11:03:24
@wmiki: Nem mondtam, hogy a "szent orvostudomány" mindenkit meggyógyít. Azt mondtam, hogy jobb százalékkal. Persze, hogy gyógyítanak sámánok is! Főleg azokat, akik abban az orvoslásban hisznek. Nem tudom hallottál-e róla, de a "szent orvostudomány" is elismeri, hogy (nem tudom nevezhetem-e itt ennek) a lelki dolgok nagyon sokat számítanak. Nem véletlenül létezik a placebo hatás.
Nem sokat tudok a táltos gyógyításról, de miért is lenne hatékonyabb, ha pénzt kapnának? Ha jól sejtem, ők ráolvasással és a természetben megtalálható anyagokkal dolgoznak, hogy van ez összefüggésben a pénzzel?
zoo05 2010.01.12 14:23:34
@kIára: Honnan tudsz ennyi mindenről ennyi mindent?
zoo05 2010.01.13 13:26:43
@brlv24: persze, gondoltam, de elég szerteágazó dolgokról ír elég részletesen, ezért csodálkoztam.
 Vágó István, aki korábban egy erotikus magazinnak már beismerte, hogy megtévesztette játékosait, most egy bulvárlapnak panaszkodott. Felháborodásának adott hangot, amiatt, hogy Uri Geller, a népszerű mentalista TV-műsort készíthet. A magát kétkedőnek nevező műsorvezető…..
zoo05 2009.12.07 11:09:22
@wmiki: "eléggé elvakult hívő vagy, ha a híreket is annak alapján válogatod meg, hogy a népszabadság írja-e vagy valami más..."
te pedig minden hírt megeszel, ami a médiában jelenik meg? Vagy mi szerint lehet válogatni még? Cikk hosszúság? Betűméret? Színes/fekte-fehér?
igazmondo A ember növényevő 2009.10.31 08:22:00
Tények Húsevők Növényevők Ember 01. Karmai vannak 01. Nincsenek karmok 01. Nincsenek karmok 02. Nincsenek bőrpórusok 02. Vannak bőrpórusok (nagytestűeknél) 02. Vannak bőrpórusok 03. Hőleadás nyelven keresztül 03. Hőleadás izzadással történik (nagytestűeknél) 03.…..
zoo05 2009.11.25 14:56:52
@wmiki: jelezném a sültkrumpli junk food, de növény...
Október közepétől a Vodafone minden számlás előfizetője díjmentesen veheti igénybe a Vodafone e-számla szolgáltatását, egy egyszerű és gyors regisztrációt követően. A szolgáltatás igénylése esetén az aktuális havi számla elektronikus formában kerül kiküldésre,…..
Az Anaheim meglehetősen ponterős jobbszélsője hatalmas lendülettel lépett ki a Boston elleni október 8-ai meccsen, egyedül vezethette a korongot szegény Thomasra, a kapus védett, hiába, így is gól lett a vége. Hogy hogyan, azt muszáj látnia mindenkinek. Mintegy mellesleg: ezzel a…..
zoo05 2009.10.14 11:36:36
@qx92: Carlyle azért nevetett, mert előtte megkérdezte tőle Selanne, hogy Perry miért játszik emberhátrányban. Aztán mikor visszafordult, akkor jött a gól, és erre mondta nevetve Carlyle, hogy ezért.