Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AHSz

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
AHSz 2010.10.26 01:17:30
@mityu:

Valójában minden kommentelővel egyetértek és egyikükkel sem. De "mityu",kérlek, disztingváljunk kissé: Cseh Tamást és Hobót még csak egy bekezdésben se említsük együtt. Cseh művész volt, valóban. Nem ragozom tovább. (Amúgy az összes leírt szavadat aláírom.)
AHSz 2010.10.27 00:20:56
@mityu: Elnézést mityu, csak nickname mivoltában tettem idézőjelbe a nevedet, de legközelebb nem teszem. Amúgy bírom aláírással - és a mondandóddal tényleg egyetértek.
Új trailerünk van a Walking Dead-hez, állat ez is, mint a két korábban bemutatott. Az év sorozata lehet, ha nem finomkodnak. ..
Tetszenek még emlékezni arra, amikor karácsonykor Charlie Sheen késsel esett az asszonynak? És lett belőle feljelentés meg irgumburgum? És arra, amikor a bíróság kijelentette, nem lesz vele elnéző? És amikor a CBS majdnem kirúgta, de inkább mégsem, sőt, adtak neki egy valag pénzt,…..
Augusztusban az áltisiseknek kedvez a Filmmúzeum, amikor hétfőnként és péntekenként magyar irodalmi művek filmes feldolgozását tűzi műsorát. Ez persze nem jelenti azt, hogy olvasás helyett a filmeket kell csak megnézniük a lurkókat (sose biztatnánk erre senkit), de mindenképpen…..
AHSz 2010.07.29 12:08:43
@desmondwallace:

Bizony! (Legfeljebb még: "az új kenyér ünnepe", ha emlékszik még valaki erre.)
Tengerpart, csöcsök, seggek, cápák és polipok, sőt, cápolipok! A hadsereg új szuperfegyvere! Eric Roberts főszereplésével újabb mérföldkőhöz érkezett a SyFy zsékategóriás tévéfilmdömpingje, ennél jobb nyári szórakozást el sem tudunk képzelni nagy hirtelen. ..
AHSz 2010.07.22 20:19:28
@dr66: Tökéletesen igazad van, és a Jaws valóban klasszikus - de szerintem csak azért, mert meghökkentően új volt a bemutatásakor. Objektíve szerintem eljárt felette azt idő (és itt korántsem a technika színvonalára gondolok, mert az akkor még szikár stílusú Spielberg épp annyit adott, ami mai szemmel is bőven elég), pontosabban: eltehetjük a jó-közepes filmek közé. Az, hogy az összes többi cápás film a nyomába sem ér, csak azok színvonalát minősíti.
AHSz 2010.07.23 12:30:50
@stuccer: Nézz csak körül: itt járnak közöttünk. Sőt olykor mi magunk is. (Amúgy jó az ötlet.)
AHSz 2010.07.23 19:11:18
@stuccer: A Sothpark az a sorozat, amit nem ismerek, viszont az alapján, amit láttam belőle és amit hallottam róla, tudom, hogy imádnám. Tehát nem. De miért kérded? Csak nem ott szerepel a medvedisznóember?
Kedvenc Beatles tagunk ma 70 éves! A videón pedig mindenkit megkér, hogy ma csatlakozzanak a Peace and Love mozgalomhoz.   ..
AHSz 2010.07.08 01:17:21
Nyári uborkaszezonra mi mással készülhetnénk, mint csöcsökkel, meg kockahasakkal, lista formájában, szavazással egybekötve, mert kell az input is ugye. A mai lista a televíziózás utóbbi évtizedének legdögösebb keménycsajait veszi számba, tessék megszavazni, ki miért a legjobb,…..
AHSz 2010.07.06 15:05:49
@szobakutty: Kussolok én is, hiszen ez tévés válogatás (Sixxnek köszönet!), de örülök, hogy megemlítetted Camille Keatont. Nagyszerű színésznő egy emlékezetesen jó szerepben.
Azt mondja a debreceni önkormányzat által működtetett dehir.hu nevű hírportálon az egyik csinovnyik, egy bizonyos Széles Tamás nevű csávó, aki civilben (már amikor nem a hírportálon nyilvánul meg) a Debrecen TV ügyvezető igazgatója, hogy a németeknek szőkéknek és magasaknak…..
Fodor Zsóka újra feltűnik a Barátok köztben. Magdi anyus valószínűleg Vili bácsit fogja kísérteni. A sorozat szóvivője, Böjte Piros a velvetnek megerősítette a Bors információját, mint mondta, Fodor Zsókát néhány epizód erejéig júliusban láthatják újra a nézők. A…..
Az Úr 2010. évében történt, hogy váratlanul súlyos fenyegetés érte szeretett katolikus egyházunkat: egy televíziós adó, ami eddig sem átallotta a keresztyénséget tiszta erőből ekézni (na jó, nem csak minket, hanem a zsidókat, a muzulmánokat, a sintoistákat és a buddhistákat…..
AHSz 2010.06.03 14:44:11
@sixx: Talán, hogy a direkt pimaszkodás felülkerekedik az irónián. Hála Istennek, hogy a katolikus egyház tiltakozik, és hála Istennek, hogy te kifejted álláspontodat. Sőt, még én is hozzászólhatok. Bejegyzésedet csakis a megírás nívója miatt érzem gyengének, ami teljesen független abbéli véleményemtől, vajon helyénvaló-e egy ilyen sorozat. (Egyébként: ha a sorozat jó, akkor örülök neki, ha nem, felesleges kekeckedés.) Tényleg minden publikus dolgot a színvonala alapján kell megítélni, ezért írtam, amit írtam - a te, egyébként kitűnő tolladból jobb írást vár az ember. (Általában is: olykor mintha a kelleténél dühösebb volnál. Dühöd tízből kilencszer szórakoztató és bölcs, néha azonban felesleges.) És ehhez valóban minden jót kívánok.

(Ps. Tulajdonképpen az ilyen kommenteknél, mint a magamé, zavar a névtelenség. Sokkal jobb volna ilyesmiről aláírással és levélben társalogni. Ám tartsuk tiszteletben a szabályokat.)
Subba Grammar nazi 2010.04.30 12:41:00
Az ilyeneket kéne agyonverni egy Magyar helyesírási szótárral!És akivel meg is kéne etetni mind az 588 oldalt:..
Subba Akarod vagy nem? 2010.04.28 11:11:27
Mi kérünk elnézést...
AHSz 2010.04.28 12:22:38
@Fénnyel teli esernyő:

Annyira, mint Kulka biztosan, l. pl.

www.youtube.com/watch?v=xvcFZYT27oY

és egyebek a youtube-on.

Hanem Zsazsa bejegyzése nem a művész énektudásának szólt. Ha nem esik le, jobb is, ha nem. (Közben látom, hogy leesett.)
Szokásos krimihétfője (NCIS - 21:20, Gyilkos számok - 22:20, Kölönleges ügyosztály - 23:20) mellé egy Silent Hill című thrillert ajánl a Tv2 ma estére (01:40), gyógyíthatatlan kislány kerül egy furcsa lakosokkal teli városba, nahát. A film eredetije tán egy videójáték volt, de…..
Az ORTT még sosem vizsgálta az Esti Showdert, de a január 14-ei műsorban elhangzott “paraszt picsa” és a “pénzes geci” kifejezések véget vetettek ennek. Fábry műsorát természetesen egy néző panaszolta be, a médiahatóság pedig egyhangú szavazással a…..
Az év végi listakészítésből senki nem maradhat ki, így mi sem, gondoltuk megszavaztatjuk az Index munkatársait arról, hogy az eltelt tíz évben melyik külföldi sorozat jött be nekik a legjobban. A válaszadóktól azt kértük, hogy ne rangsoroljanak, csak sorolják fel azt a maximum 20…..
AHSz 2009.12.30 00:31:44
@Thresher:
Elég sok CSI-t végig tudok nézni, az egyes szériák más-más szempontból jók. J. Bruckheimer neve egyébként úgy általában is garancia a profizmusra, nem véletlenül remek a Cold Case is.

Egyébként: nyilván engem is minősít, hogy imádom a Criminal Minds-t. (De vállalom.) A Született feleségeknek muszáj erős pontokat adni, annyira eredeti az ötlet - sajnos nem hagyták abba időben. Mindent egybevetve azonban a Dr. House-é az első hely, természetesen.

Ha van negatív lista is (van?), akkor annak élén nagyon szoros holtversenyben a Lost és a Fringe alulmúlhatatlanul a két győztes.

Végül, egészen mellékesen, nagy örömet szerzett - ha csak nem voltam figyelmetlen -, hogy a Chuck című idétlenségnek még a címét sem látom, elnézést, hogy én hozom szóba.
comment:com Dzsessz, nők, őrület 2009.12.17 16:30:00
Filmvonalon elég soványka nap mai, de azért érdekesnek tűnik Emilio Estevez Vietnám-szindrómás drámája a rendező mellett apuva és Kathy Batesszel a főszerepben (Házi háború, MGM, 20:30) és két magyar film is: Az örökség (Filmmúzeum, 21:00) Mészáros Márta igazán lenyűgöző…..
AHSz 2009.12.18 00:27:19
@Rottem: Egészen múlt szombatig hat vendéggel (tehát + a két tánccsoport) ment a Showder előzetese. A táncosok kiestek, így kivágták őket - ennyi. Legalább tudni, (anyagban és időben) mennyi ráhagyással készül a Fábry Show, bár ezt eddig is tudtuk.
Első pillantásra úgy tűnhet, hogy az este a vízilabda- és kosárdrukkereké (Partizan Beograd-Domino Honvéd férfi pólómérkőzés, Sport1, 20:15, Avenida-MiZo Pécs női kosármeccs, Sport2, 20:30), valamint a Maxpakosoké, akik az Al Pacinos Kánikulai délután (Cinemax2, 20:00)…..
AHSz 2009.12.16 18:51:34
@Mikor Sodrócki: Fehér tenyér az indavideó filmen (Index) most még bármikor.
Igaz, hogy a péntek a nemzetközi kocsmanap, de ma mégis nyugodtan otthon maradhatunk, hiszen egyrészt ilyen gusztustalan időben ki megy el akár a kocsmáig is? Arról nem is beszélve, hogy onnan még haza is kell jönni, ugyanebben a gusztustalan időben. Másrészt lesznek egész nézhető…..
AHSz 2009.12.12 00:17:32
@Lacóka:

Köszönöm, hogy említetted - speciel engem érdekel. Mint ahogy az is, hova tüntetett el az RTL kb. egy évadnyi epizódot? Esetleg óriásit tévednék és figyelmetlen voltam? Esetleg az RTL (de írhatnám a TV2-t is, csak ehhez nincs köze) ismét gonddal, a nézőt megbecsülve dolgozott? Ha van erre válasz, kérem jelezze valaki.
Mills serif múlt heti halála nem ajzott fel tömegeket, de nem baj, ettől eredményt még hirdetünk: a nyertes Lord Picard és a szkreccs. További teendőiről levélben értesítjük.Eljutottunk a sorozat legmegindítóbb halálához, a magát a csúnyán legyilkolt Cal után ölő Chloe…..
AHSz 2009.12.03 12:42:43
Múlt heti nyertesünk konkav és az átnedvesedő anyagot egészen képszerűen felidéző pllss. Az új feladvány pedig a Snap és Mills serif csúnya halála. Wakefield él, jövő héttől indul az igazi hentelés.  ..
comment:com Már a Class FM is ad 2009.11.18 23:40:00
Elérhető már a Class FM honlapja is, de az élő adás gombra kattintva kőkemény trance-t kapnak az arcukba azok, akik ugyebár a magyar kereskedelmi rádiózás megújítására vártak. A link egyébként a Power Trance FM elnevezésű netrádióra vezet...
Azoknak kedveskedik ma a TV2, akik szeretik nézni az éjfekete képernyőt (19:00), nem vicc, egyszer kis híján toplistás lett egy ilyen elsötétítés, hátha ma végre sikerül. Azok viszont, akik a katódmeditációt lecserélnék egy falatka angol humorra, nézzék meg a Doc Martin (19:00…..