Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nikidoni

10 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszú, munkával teli hetet zártunk. Úgy gondoltunk mindannyian megérdemeljük, hogy  visszavonuljunk egy kicsit a természetbe. Elmentünk Szilvásváradra és megnéztünk mindent amit a múltkor nem sikerült! Megmásztuk a Kalapat tetőt és a Milleneumi kilátón szemünk elé tárult…..
Emberkedő Huba és Botond Huba nap 2009.08.19 21:42:00
Huba nap van, mint nálunk lassan három éve minden nap! :-D Már tegnap is érkezett köszöntős sms... Szeretve van a kis pimasz, rá többen gondolnak, mint rám névnapomon! ;-DElterveztem, hogy reggel kutyus szeretgetéssel nyitjuk a napot... De Huba megelőzött és teljesen úgy…..
Most pedig írok egy mesélősebb bejegyzést is. Szerencsére nem történtek nagyobb balesetek, azonban kétszer is volt - mindkét kutyánál egyszer - kötőhártyagyulladáshoz hasonlító szembetegség, ami egy megjegyezhetetlen szemkenőcs használatától pillanatok alatt meggyógyult. Volt…..
Tegnap este sétálni indultunk a "Sárkány hegyünkre", és elvittük magunkkal gyűjteményünk legújabb tagját a sárkányrepülő-repülőt. Huba nagy örömére, mert ez már egészen hasonlít egy igazi madárra! Ez volt a nyár első reptetése és a kellemes hűsítő szél…..
Az eső megérkezése előtt sikerült egy kellemes hajnali sétára mennünk! Volt fácán, meg mindenféle vad-szimat... Az ilyen együtt töltött percek mindig megkoronázzák a…..
Visszatérve a kölyök vizsla "rovatunkhoz" el kell mesélnem egy aranyos történetet... Mi is a címben említett "jó kis magyar járgány" tulajdonosai vagyunk.Bármilyen hihetetlen is, ezt Huba nagyon is jól tudja, és ezer kocsiból is kiválasztja ezt a…..
Tegnap megígértük magunknak és persze Hubának, hogy ha ma jó idő van, akkor elmegyünk túrázni az ózdi túrázókkal az Arlói tóhoz. Este még esett az eső, de reggelre ennek már semmi jele sem volt. Nekivágtunk a közel 12 km-es távnak. A folyamatos locsolás és ivás mellett…..
Egy kicsit még visszább kell az időben sétálni ehhez a történethez!Nagyon sokáig tervezgettük a kis kutyát, hogy milyen is lenne nekünk jó, hogy milyen fajta legyen... Apafej nagy testű kutyát akart... én meg vadászkutyát... De akkoriban sehol nem lehetett a környékünkön kutyut…..
Kiskutyám akkoriban olthatatlan vágyat érzett az idegenek felderítésére. Ez a legváratlanabb pillanatban is képes volt felszínre törni:Mamáék háza közelében van egy buszmegálló. Elég sokan jönnek-mennek... Egy meleg nyári napon egy fiatal hölgy is ott várta a buszt. Huba…..
Azt hiszem Huba elcsípett egy-két mondatot, amikor arról beszélgettem Apafejjel, hogy milyen jó lenne egy kis vizsla a családba! Huba régen volt kölyök és nincs fantasztikusabb egy gyerek vizslánál! Nosztalgiáztunk egy kicsit!Az esti séta nem 19 órakor volt, hanem 23-24…..
Mielőtt neki látnék mesélni, illik bemutatkoznom! Huba vizsla anyukája vagyok, na nem a szőrös vizslaszerű, hanem az ember alakú!Bizonyára észrevettétek a kutyámon jelentkező lustaságot, amiből egyenesen következik, hogy ritkábban "ül le" írni nektek... Gondoltam…..