Regisztráció Blogot indítok
Adatok
¤Blackberry¤

14 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dietro le maschere Költözés 2010.08.25 16:45:37
Sziasztok!Ne haragudjatok, ha nem írtam elég egyértelműen, de a sztorit a www.strawberry25.blogzona.hu oldalon folytattam. Többen is kérdezték, hogy hova tűntem, így gondoltam, kétértelmű volt a kis üzenetem, szóval így utólag szólok. Bocsánat! Ezen kívül van egy másik,…..
Sziasztok! Fent vannak a részek blogzonán is, hogy mindenki tudjon komizni ;) www.strawberry25.blogzona.huMásnap reggel arra ébredtem, hogy a nap a szemembe süt. Nyújtózkodtam egy kicsit, aztán átfordultam a másik oldalamra. Kivételesen nagyon kipihentnek éreztem magam. Tudtam, hogy ez…..
A Billel való beszélgetés után meg voltam győződve róla, hogy nekem itt a helyem. Helyre kell hoznom a kapcsolatomat az ikrekkel. Már el is terveztem mindent egy másodperc alatt. Tommal olyan felhőtlen lesz minden, mint a legelején, Bill pedig újra a legjobb fiú barátom lesz. Ismét…..
Másnap, ahogy ígértem átmentem Tomékhoz a cuccaimért. Még csak kora délután volt, de olyan sötét volt az ég a mérges esőfelhőktől, mintha késő este lenne. Az emberek előkészítették az esernyőiket és sietve lépdeltek az utcákon, még mielőtt elkezdődik a vihar. Az egész…..
Négy nap múlva egy költöztető cég hatalmas teherautója Tomék házához vitte a bedobozolt cuccaimat. Én a saját kocsimmal követtem, majd leparkoltam a mélygarázsba, hogy a kapu előtt álldogáló rajongók ne láthassanak, a kamion pedig a házat megkerülve, a hátsó bejáratnál…..
Tom kényelmesen elterült a hatalmas fehér kanapén, én pedig a mellkasára dőltem. A nap egyenesen ránk sütött két függöny közötti résen át, a nyitott hátsó ajtón pedig kellemes szellő jött be. Tökéletes nyár eleji nap volt.-Azért egy kicsit hiányoztál. -másztam át rajta…..
Sziasztok! Egyre több komit/visszajelzést kapok a sztoriról, aminek nagyon-nagyon örülök! :D Szóval hoztam is a részt, én pedig várom a komikat! ;) -Jó reggelt. -szóltam bele a telefonba, enyhe orrhanggal a titkárnőmet megelőzve -Azért telefonálok, mert nem tudok ma bemenni…..
Egész éjjel álmatlanul forgolódtam az ágyban. Tudtam, hogy holnap beszélnem kell Tommal, de fogalmam se volt mit mondjak neki. Nem fogok bocsánatot kérni a semmiért, az biztos, ő pedig nem fogja meghallgatni a "mesémet". Tehát maradt a spontán szónoklat, csak úgy gyomorból.…..
Tom egész nap nem keresett. Abban biztos voltam, hogy Bill megmutatta neki az újságot, de ezek szerint őt hidegen hagyta a dolog. Ahogy teltek az órák, egyre nyugodtabb lettem és elkönyveltem magamban, hogy Tomot nem érdekli ez az egész. Elégedett mosollyal az arcomon parkoltam le a…..
Másnap korán reggel álmosan és fáradtan léptem be a hatalmas üveg épületbe, egy pohár Starbucks-ból szerzett kávéval a kezemben. Szokás szerint elkéstem, de biztos voltam benne, hogy Anna, a tulajdonos társam és egyben legjobb barátnőm is csak pár perccel előttem esett be, vagy…..
A konyhából kifelé menet Tomba ütköztem. Nagy szemekkel néztem fel rá, és csak reménykedtem, hogy nem hallotta a veszekedésünket. Tudta ő is, hogy egy ideje nem csípjük egymást, de utálta, ha vitatkoztunk. Íratlan szabály volt, hogy Tom előtt nem marjuk egymást Billel. -Itt…..
Dietro le maschere A házak 2010.07.12 13:13:00
Sziasztok! Hoztam egy csomó képet Carla, Tom-Bill, és egy következő részben felbukkanó szereplő, Anna házáról. :) Ezekről is írhattok komit!!! :D (Az első rész egy bejegyzéssel lejjebb van ;])Carla…..
Hali! Ahogy ígértem, hoztam az első részt! :) Írjatok, hogy mi az első benyomásotok róla, nagyon kíváncsi vagyok! :DA magassarkúm minden lépésnél hangosan koppant a macskaköves úton, de még ez se tudta elnyomni az eső hangját. Hamburgban hatalmas vihar tombolt. A fák az erős…..
Sziasztok!Előző sztorijaimat, mint már gondolom észrevettétek, levettem, mert túl rég óta nem írtam részt és már nem tudtam magam úgy beleélni, mint az elején. Az írás csak szenvedés volt és a részek minősége is romlott. Most azonban itt vagyok egy kis pihenés után egy…..
Hogy ne nézz teljesen hülyén, ha bloggerekkel kell beszélgetned. Hogy valaki fel merje tenni helyetted a legegyszerűbb kérdéseket. Hogy tudd, mi a téma. Ez itt a technofóbok kiskátéja, a Blog.hu Szájbarágó, ami majdnem olyan, mint az Index Szájbarágó. Mi a túró az a frontend? A…..