Regisztráció Blogot indítok
Adatok
viti2

9 bejegyzést írt és 98 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma kicsit elkattantam egy Index cikk elolvasása után. Mivel nem vagyok az a fórumozó troll ezért inkább úgy döntöttem írok a szerzőnek egy levelet. Hátha. Reménykedni csak lehet, nem? Vagy naiv vagyok? A szóban forgó cikk, elolvasása ajánlott mielőtt tovább…..
Közel 1 év telt el, hogy utoljára írtam. Most sem jó kedvemből írok, sokkal inkább az ellenkezőjéről van szó. Úgy érzem ahhoz, hogy a történteken minél hamarabb túl legyek egyszer és mindenkorra ki kell írnom magamból az összes gondolatom. Eddigi életem egyik legkeményebb…..
Sziasztok!Csak életjel, hogy rendben vagyok. Sokat melózom, amikor nem, akkor vagy alszom vagy eszem. Mióta haza jöttem a fesztiválról bulizni is csak éppen jutott kis idő, bár az inkább csak ivászat volt a beach-en! Igen, a tengerpart mostanában elég pöpec. Szőke topless lánykák,…..
Na gondoltam irok egy posztot errol a csavorol, ha esetleg valakinek nem lenne meg, bar ez eleg lehetetlen mert mostanaban nagyon felkapott lett. Eloszor kb a Human Giant-ben volt, ez az MTV-n meno skit sorozat volt, kb. funny-or-die szeru, en ebben speciel csak azutan lattam hogy felfedeztem…..
ok itt most smartphone vasarlasrol irok megint. szerintetek mi erdemes most? persze sok mulik a szolgaltaton, szoval ami ott jo nem biztos h itt is jo, de mind1.update: specs osszehasonlitas (evo, hd2, n8, pre2)gondolkozik az ember ugye mindig, milyen telefon lenne a nyero. mivel nalunk nincs es nem…..
Lets be honest here: tukon ulunk mar a vb start miatt, de mar mostmar tenyleg csak nehanyat kell aludni, Don Fabio ma ki is adta a final 23-as keretet. Flashback: mit irtunk annak idejen, 100 nappal a vb elott? 5 indokot ami aggodalomra, 5-ot ami bizakodasra ad okot. Reality check!10. Nincs…..
Winfield lotte, hat ez hatalmas. Majdnem a legjobb star wars dolog amit a heten lattam, de csak mert a heten neztem meg a something something something dark side-ot, amit mellesleg ajanlok mindenkinek.   na meg 1 dolgot keverjunk ide, ha mar sci-fi es animation: iden nyaron uj Futurama evad…..
na Del-Korea az egyik olyan orszag, ahova el kene egyszer menni. En mindig ugy kepzeltem el kb. mint a Szarnyas Fejvadasz es az 5. elem kevereket, kiveve hogy senki nem nez ki 16-nal tobbnek; de lehet ez igy nem teljesen pontos... Eddy kedveert tessek egy video 2009 legsikeresebb eloadojatol aminek…..
Kedves Barátaim, Rendesen beindult az élet, most először érzem magam úgy igazán a top-on mióta itt vagyok, meg kb nyér vége óta is... de az a top eléggé ott van...  Hol is kezdjem?  Talán onnan indult minden, hogy Ákos és Béla meglátogattak, majd Béla egyszer itt aludt.…..
Hali! Csak így ömlesztve kissé kifejtve a mostani történéseket! Tudom, rendesen el vagyok maradva, de higyjétek el, nem azért mert nem lenne miről írni, mert elfeledkeztem Rólatok .. nem azért mert eltűntem, hanem azért mert még ide sem merem leírni... viccelek, tényleg pörög a…..
Sziasztok! Először is bocsánat, amiért kicsit hanyagolom a blogolást mostanság. Rengeteg minden történt Velem mostanság, ebből próbálok egy kis ízelétíést adni. Árplis 9-ig kellett leadnom a 2. beszámolómat, és az jóval bonyolultabb volt mint az első. Ugyanis itt adtak neked…..
viti2 2010.04.21 02:50:58
Egesz pontosan 100 nap mulva kezdodik a VB. Szep remenyek, Fonok fele foci toto, US-England, maradona lebogese, Rooney aranycipo, elodontoig megy egy afrikai csapat es persze az ultimate dream, 66 utan 44 evvel ismetlunk: ezeket varom. A 3 oroszlanosok eselyeit latolgatva a reality check azt…..
Ezt a videot ma mutatta meg a profunk collaborative product development oran. 8 percet mar csak a farmeringek meg a tobbi oldschool cucc miatt is meger lolZ. Btw, csak nekem jutott egybol eszembe errol az a Robin Williamses film amiben egy jatekgyara van? Mi is volt a cime, hmm imdb... ja…..
July 4th? XMas? Thanksgiving? Ugyanmar - a quintessential amerikai gettogether nem lehet mas, mint a Superbowl. A tavalyit is elveztuk, John-nal jol elszurkoltunk az underdognak, de iden meg sokkal nagyobb a hype a jol idozitett New Orleans trippunk utan. Tovabb utan 10 indok…..
 Busszal, Koppenhágáig, Noormális? (nem) Az úgy történt:29-én reggel 9.15 kor indult a buszom a Népligettől, egy ilyen buszocskával.Teljesen kényelmes volt, időben elindult, nyomták a filmeket/sorozatokat úgyhogy repült az idő. Délután 5-re Prágába értünk, ahol a wc-n…..
Na szoval az van, hogy hosszu 7vegenk van (MLK jr nap hetfo), aminek oromere Dominikek kitalaltak, hogy mi lenne ha elmennenk New Orleansba, igy alakult, hogy bepattantunk a kocsiba es 7 oraval kesobb mar a Big Easy-ben szivtuk a levegot. Az egesz trip iszonyat kiraly volt, ez a varos nagyon allat,…..
back in the ATL, Viti kommentje alapjan dirty south rap zene megis johet, u h itt is van egy, inspired by Dan ma esti vacsorai oltozeke, pontosabban a ma esti azert az tulzas, mivel ez nala egesz gyakori, igazabol alap, igazabol Brandon el is nevezte rubber band man-nek Dant, ami nyilvan ebbol a…..
Veget ert 2009, a Golden Globe jelolesek mar kinn is vannak, lehet beszelni arrol mi volt iden jo, mit kell meg bepotolni az Oscarig, illetve hogy mi a varos jovore. Itt csak roviden megemlitek nehany filmet, aztan varom az inputjaitokat, foleg Vitiet aki merem remelni hogy iden is eleget tesz majd…..
masodik utan mar gyakorlottnak mondhatom magunkat full moon mixelesben, ideje NYE sentimental akarmiskodos bejegyzest irni. Ezt igeri nektek a red devil in a yellow jacket 2010-re:   Kevesebb: - focit - uresjaratot - rap youtube videot :) Tobb: - diplomat - allast ;) - fun fact-et…..
Két igaz szerelmem, a két bevételi forrás, amely jelenlegi életemet meghatározza. Nem véletlen, hogy első témámnak ezek összehasonlító elemzésével foglalkozom. A póker esetében alapvetően az online formára koncentrálok, de állításaim nagy része megállja a helyét az elő…..
viti2 2009.12.13 23:51:43
Szia! Érdekes a kérdés, mivel ebben a postban pont arra a következtetésre jutok, hogy a legcélravezetőbb a kettő szinergikus alkalmazása. :-)

Ettől függetlenül ha választani kell, akkor mindenképpen az online pókert javasolnám. egyrészt mert tanulható, másrészt mert kevesebb pénz kell hozzá (vagy egyáltalán nem kell:
www.pokerstrategy.hu), illetve mert időben kötetlenebb mint a tőzsde.

Ha ezek után úgy döntesz, hogy belekezdesz, akkor a következőket érdemes tudni. A fenti linket ha meglátogatod, akkor ne az legyen a legelső, hogy eljátszod az 50 dolcsit amit adnak, hanem állj neki a stratégiai cikkeknek, tanácsoknak és nézz rengeteg session review videót. A legtöbb profi pókerjátékos karrierje alacsony téteken indul, erre készülj fel. Az első 3-4 hónapban NEM fogsz tudni értelmes pénzeket keresni pókerrel, örülhetsz ha összejön mondjuk egy sítábor ára. Bármilyen játéktípust is játszol mindenképpen tartsd be a bankroll menedzsmentet. Ha ezt nem teszed biztosan csődbe mész előbb-utóbb. Reálisan ha komolyan ráfekszel a dologra és betartod a szabályokat, akkor heti átlag 20 óra játékkal és fél év komoly tapasztalattal egy játéktípusban meg lehet keresni havi 1000 USD-t. Ez szerintem félállásnak nem rossz.

Demján teljesen más kategória. Ő hobbijátékos és szórakozásból játszik élőben nagyobb versenyeken. Amit ő játszik az szerintem minden pókeres álma, vagyis a tévében hatalmas pénzekért versengeni a legjobbakkal. Ha alternatívát akarsz a hétköznapi állások helyett, akkor ide nem valószínű, hogy valaha elérsz. Ha viszont egy versenyképes jövedelmet szeretnél, csak rugalmasabb időbeosztással, akkor a pókert is csak munkaként kell felfognod: sokat játszol, folyamatosan tanulsz és elemzed a játékod.

Remélem segített amit leírtam, és ha van még kérdésed írj nyugodtan.
Vá, már kegyetlenül izgatott vagyok, mert a héten olyan dolgokat zsíroztam le, alig várom, hogy a birtokomban legyenek :) Apropó nem felejtettem el a beszámolókat, meg fogom írni (na ezt nem így értem: "még egyszer mondom, hogy Orbán Viktor is megértse:…..
Dec11, 17:15, I'm coming home again, jan10ig maradok.Kommentbe bedobalhatjatok, ki mikor er ram, jarunk-e meg bulizni a BME-re, pokerezni a gepeszekkel, nezunk-e meg focimeccset hetvegen pizza mellett, mikor megyunk Riddim Colony-ra, mik a tervek szilveszterre (jk, tudom h nincs semmi ;) meg…..