Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Margit bácsi

0 bejegyzést írt és 145 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasárnap lezajlott a játéktörténelem legnagyobb ismert űrcsatája, Eve Online-ban, hol máshol (az a játék, amit egyesek egyszerre hat egérrel játszanak). Az Eve ugyebár sikeres sci-fi MMORPG saját politikai, gazdasági rendszerrel, így háborúkkal. A fő konfliktus a CFC és a TEST…..
Nizzában áll a bál: előbb Jean-Marie Le Pen, a szélsőjobboldali Nemzeti Front volt elnöke eresztett meg egy kört, a romák "szúrós" és "szagos" jelenlétéről értekezve, és hozzátéve, hogy "2014-ben legalább 50 ezer roma fog érkezni Nizzába január 1-jétől, abból a 12 millió…..
Margit bácsi 2013.07.11 06:53:41
A Google Maps májusban, a Google I/O-n beígért, felfrissített változata végre (a bétaváltozatos böngészős kiadás után) megjelent Androidra is - pontosabban a Play Áruházban elkezdődött az update fokozatos kigördítése. Ennek megfelelően a türelmesebbek pár napon (héten?)…..
Margit bácsi 2013.07.10 23:16:55
@decoati: Én nem tudok.
Maximálisan egyetértek a levél írójával, úgyis, mint gyakorló álláskereső hasonló tapasztalataim vannak. Csak egy példa: Tavaly jelentkeztem egy nagy multi gyárába, két, különböző szakterületet érintő diplomám is van, így bíztam benne, hogy egy ekkora helyen csak akad…..
A kormány bízik Bayer Zsolt szakértelmében és kikezdhetetlen éleslátásában, amit megannyi glosszája és nyilatkozata bizonyít. Mint a Magyar Hírlapban megjelent ombudsmani expozéjában kifejtette, „Legyen minden Oláh Gergő, és éljen velünk boldogan. Az állatok meg ne…..
Margit bácsi 2013.01.08 14:05:07
@endike: "szélsőliberális"

ez jó. :D
te nyertél.
Az eurologus blog beszámolója szerint tanulságos körlevet írt képviselőtársainak az Európai Parlamentben Surján László, az EP alelnöke. Surján azért ragadott klaviatúrát, mert az új máltai biztos EP-s meghallgatásán tapasztalata szerint túl sokat kekeckedtek a képviselők…..
Margit bácsi 2012.11.14 16:38:21
@Loyola:

Jézus liberális zsidó volt, sőt, erősen balos is.

Borzasztó lehet neked.
Gyakran kérdem magamtól: miért uralkodik negatív hangulat az országban? Különösen most, amikor Orbán Viktor kétéves munkájának első gyümölcsei beérni látszanak, és helyes propagandával egy új államalapítás örömünnepének mámorába lehetne ringatni az egész magyar népet.…..
Margit bácsi 2012.10.29 13:53:14
@Ándi bácsi: Nekem mondod?

Azt hiszed nem tudom, hogy csak a balliberális média hazudja azt, hogy egy kezdő orvos 120-at keres és kezdő orvosoknak nincs hálapénzük?

Ugyanúgy átlátok a szitán, mint te.
Margit bácsi 2012.10.29 13:57:44
@Ándi bácsi: Semmi, egyetértünk.
Kezdő orvosra nincs szükség.
(Csak a balliberális média szerint van.)
Margit bácsi 2012.10.29 14:12:54
@Ándi bácsi:

Igen, a Nemzetvezető erős középosztályt épít, csak ez fáj a balliberális médiának.

A kezdő orvos 120-at keres?

ÉS AKKOR MI VAN?
:)
Elég az arcát figyelni, az egyszavas válaszait, az agresszív visszakérdezéseit. Hogy a tartalomról ne is beszéljünk...Tizenkétszer kérdezett vissza a vele készített 24 perces interjúban (ATV, Szabad szemmel, október 7., vasárnap) Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, az…..
Méltánytalanul kevés szó esett eddig itt a blogon a legfontosabb túlélési "kellékről", amire mindenkinek szüksége lesz, mégpedig a vízről. Elengedhetetlen minden preppernek valamennyi vizet tárolnia, de a víz súlya korlátozza a lehetőségeinket, ahogy nagyobb mennyiség…..
Margit bácsi 2012.09.18 02:08:05
@f_o_x: akkor nem tudod mögenergetizálni vortfexszel, te jószág.
Matolcsy sorozata a Heti Válaszban egyszerűen csodálatos, még mindig nem tudom elhinni, hogy ezt ő írja, nem pedig mondjuk Bödöcs a Showder klubból.A legfrissebb írásából például kiderül, hogy születnek azok az isteni, soha-sehol meg nem írt unortodox ötletek:"Minden új egy…..
A CBA után hírportálunk is belépett Áder János gyémánt fokozatú főtámogatói közé. Az új köztársasági elnök már a mi szponzori öltözékünkben tette le az esküt, amihez Makány Márta Twitterén gratulált. Lakatos Márk pedig sms-ben üzente: "Legközelebb a…..
Margit bácsi 2012.05.03 19:54:44
- Ma van a Tűzoltókészülékekre hasonlító popsztárok világnapja.- 772 éve ezen a napon adta ki III. András az Aranybulla II-t, vagy ismertebb nevén az Aranybulla: A bosszú-t.- 1977. április 24-én írtak először a venezuelai bulvárlapok Kim Ir Szen és Zalatnay Cini viszonyáról.A…..
Margit bácsi 2012.04.24 18:59:44
A közszolgálati televízió műsora évtizedeken át legfeljebb annyira volt értékes és érdekes, mint a teleshop: csak az m1 nem hasizomgépet és késkészletet akart ránk sózni, hanem a kormány politikáját. Az első tíz megrendelő most bónusz adóemelést és kórházreformot kap. A…..
Margit bácsi 2012.03.02 17:37:40
@Tepsifan:

Gratulálunk, Ön megnyerte "A Nap Szipirtyója" vándorköcsögöt, a kitüntető címet a következő nap szipirtyójának kinevezéséig viselheti.

Üdvözlettel:

Házsártos Páholy
Rohadékok Főosztálya
A kormánypártok és vezetőik támogatottságát elemző írásunk előző részében azt mutattuk be, hogy bár jóval magasabb szintről indult, a kormányzati ciklus felére a Fidesz, valamint Orbán Viktor népszerűsége is ugyanarra a szintre süllyedt, mint négy éve a szocialistáké…..
Margit bácsi 2012.02.29 14:13:50
@van-itt-ész: Na de jó, hogy itt vagy, te biztos tudod, hogy miért szavazta le legutóbb a fidesz és kdnp, hogy nyilvánosságra kerüljenek az ügynök-listák.

Miért szavazott még maga a főantikommunista is a kommunista ügynökök nyilvánosságra hozatala ELLEN?

Miért?

Előre is kösz.
Üdv,
M.b.
Az Illés szekerén címmel új szólóalbuma jelent meg még 2011 végén az Illés együttes és a Fonográf egykori dalszerzőjének, akinek szerzeményein generációk nőttek fel. Bródy János a több mint 45 éves pályafutását összegző lemez alkalmából rekordhosszúságú interjút…..
Az Európai Parlament plénumában a frontok szinte változatlanok. A Néppárt képviselői a három órás vitában továbbra is védték Orbán Viktor kurzusát és a Fidesz kottájából énekelve kettős mércével vádolták a baloldali frakciókat. Utóbbiak élesen visszautasították a…..
Margit bácsi 2012.01.19 01:09:21
Megrendülten beszélt lemondása okairól a köztársasági elnök a Magyar Rádió 180 perc című műsorában. „Én csak mindenkinek jót akartam” – idézte Georgijevet forrásmegjelölés nélkül. „Az elmúlt napokban több helyről is azt hallom, hogy le kéne…..
Margit bácsi 2012.01.18 19:26:50
@kela-bá: nekem be sem jön az m1, m2 a kábelen. ez valami nemzetelles összeesküvés? pedig néznék néha híradót hírcsárda stílusban.
törökgáborelemez 430. Egynek jó 2012.01.15 18:18:00
Ez a hétvége, mint cseppben a tenger, szépen megmutatta, hogy miért nevezhetjük a mai magyar ellenzéket a Fidesz legnagyobb esélyének. Az LMP a frakcióvezető lemondásával demonstrálta, hogy valóban a szétesés küszöbére jutott; a Demokratikus Koalíció két emblematikus volt…..
Margit bácsi 2012.01.18 18:40:14
A Nemzetgazdasági Minisztérium javaslatára 150 évre titkosítják az euró-forint árfolyamot. Matolcsy György szerint túljártunk a spekulánsok eszén.Csak Matolcsy György és Orbán Viktor tudhatja január 5-étől, hogy mi az euró-forint árfolyam, így véget ér a hazai fizetőeszköz…..
Margit bácsi 2012.01.05 18:57:39
@soproni1: te sejc valamit.
az is lehet, hogy kihirdetik az rendkívüli helyzetet, ekkor behívják az összes libsitkommunstát, és a nyűjorktájmsz, rójtörz meg a többi emeszpés lap meg csak néz majd mint hal a szatyorban. nem lesz mit írniuk érdekből ellenünk, nem jelenik meg az újság, becsődöl.

ekkor lendül támadásba a nyugdíjvédelmi biztos az általad említett nemzeti brókerekkel, és csapást mér a hitelminősítőkre, akik szűkölve visszabújnak a közelkeleti buckáik közé vadállati üvöltések közepette.

az eu királya könnyek közt térdel le a nemzetgazdasági tábornokunk elé, majd engedélyt kėr a magyar királytól, hogy országa felvegye a magyar forinthot füzetőeszközének.

az operánál spontán ünneplés zendül fel, a hátsó ajtón érkező hősöket köszöntik majd. a kancellár pezsgőt köp egy pohárba, majd rázárják a dugót, és mindenki kihátrál az épületből, ahol fekete hintókban rükvercben a várba távoznak.
Mert ugye egy kép többet mond ezer szónál. Két kép meg még annál is többet. MTV Híradó fél nyolc vs RTL Klub Híradó fél hét. Az MTV vagy egy másik tüntetésen járt, egy másik Operaház előtt, egy másik tér-idő kontinuumban, vagy inkább a köztévé pár sarokkal elvétette a…..
MTV Híradót nézni lassan szórakoztatóbb elfoglaltság lesz, mint Szaniszló Ferenc tévés jegyzeteire vadászni az Echo TV honlapján. A szerda esti adáson is jól szórakozhatott az, aki észrevette, hogy a hírműsorban egyszerre kellett helyreigazító riportot lehozniuk, majd…..
Margit bácsi 2011.12.29 03:36:40
@Trombi: Nálatok a fideszben mindenki utálja a zsidókat, vagy csak a netes szóvivők? Bocs, csak kíváncsi vagyok.
A Magyar Hírlap erkölcsi magaslatának tényszerű problémájáról már korábban értekeztünk. Ma ismét nehéz ügyben kellett kormánypárti véleményt nyilvánítani az Orbánt Kossuth reinkarnációjának tartó Széles Gábor lapjának.Nehéz a híreket továbbra is folyamatosan…..
Margit bácsi 2011.12.28 23:15:01
@Muad\\\'Dib:

A magam fajta emlékszik a kommentjeidre.

Elvtelen fideszes troll vagy.
Margit bácsi 2011.12.29 03:15:08
@Muad\\\'Dib: Belülről bomlasztod A Pártot, mi? :D
Azt hittem, azért van olyan határ, amit még egy kétharmados demokráciában sem lépnek át. Lázár János a múlt héten felballagott a Sándor-palotába és átcsúsztatott két nevet az Elnök úrnak. Pénteken Schmitt Pál be is jelentette, hogy Handó Tündét és Darák…..