Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Játszóda admin

127 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt érdeklődő! A Budai Miniovi és Játszóda szünetelteti tevékenységét, a továbbiakban nem lát el gyermekeket. Köszönjük érdeklődését. Tisztelettel: Gyurmánczi…..
Esteban Jesús Guadarrama Hernández 24 éves mexikói önkéntesünk 2014. június 5-től július 17-ig fog a Minioviban dolgozni.Önéletrajzából kiderül, hogy vegyészmérnöknek tanul. Szeret olvasni, moziba járni, úszni, túrázni és táncolni.Az Iaseces interjún elmondta, hogy imádja a…..
A Miniovi (Kati) új telefonszáma: 06-20-626-9659   de ismét él a régi is:   06-20-405-8850  ..
Donászy Magda: Március 15. Melegebben süt ma a nap elmúlt már a hosszú tél. Minden házon zászlót lenget a víg márciusi szél. Magyarország szabadságát ünnepeljük e napon, Háromszínű magyar zászló Azért leng a házakon. Mi is kokárdát tűztünk és…..
Csütörtökön felköszöntöttük Ágostont 4. születésnapján, és ezúton is sok-sok boldog szülinapot kívánunk! ..
A Minioviban bábelőadást néztünk együtt kalózzal, pókemberrel, Túró Rudival, királylánnyal és sok mesehőssel. Ettünk-ittunk, játszottunk.Jó volt együtt! Köszönjük a részvételt és a sok finomságot! Az egyes képeket itt nézhetitek meg. ..
Tavalyi önkéntesünk, Andrea Zanti karácsonyi üzenete: Time passes but memories rest and always remain the same: absolutely wonderful. More than one year ago I was in Budapest, one of the best cities ever visited, spending a very good time working, playing and enjoying myself with you: the…..
Az oldal naprakészségének biztosítása technikai problémák miatt elmaradt, melyet mostantól igyekszünk biztosítani. Az időközben történt Miniovis eseményekről szóló tájékoztatókat, képeket hamarosan pótoljuk...
A Minioviban is járt a Mikulás!  A Mikulás-látogatáson készített képeket itt nézhetitek meg: Miniovi Mikulás Mikulás napjára emlékezve hallgassátok meg az egyik legvidámabb téli dalt: ..
  Az alábbi videót a Minioviba ökénteseket szervező Iaesec konferenciáján az újonnan belépett tagoknak vetítették le, akik szerint nagyon meggyőző és motiváló volt. ..
2013. augusztus 1-jén a kánikulára való tekintettel strandolni mentünk. Készült néhány kedves kép, ami itt megtekinthető...
Az egyes képek itt találhatók. ..
A miniovisokhoz újabb kedves önkéntes érkezett 2013. július 1-jén, a 21 éves Patricia Wei. A mosolygós, lelkes kínai egyetemistánk szeret új dolgokat megtapasztalni. Szeretne kreatívan és tevékenyen részt venni a gyerekek mindennapjaiban Patricia a Taiwani Nemzeti Egyetemre jár,…..
Örömmel tudatjuk, hogy 2013. június 11-én délelőtt megszavazta a Parlament a köznevelési törvény 8. §-ának kiegészítését az alábbiakkal:  „(5) A gyermek hároméves korától annak az évnek az augusztus 31. napjáig, amikor az ötödik életévét betölti, az óvodába…..
A minitűzoltók a XI. kerület Tas vezér utcai Hivatásos Tűzoltóparancsnokságon gyakorlatoztak: Igazi kézitömlővel oltottuk a tüzet ... ... tűzoltó sisakokkal felszerelkezve felültünk a tűzoltó autóra ... ... és a kosárban több…..
A világszép kecskebéka című bábelőadást néztük együtt a Minioviban:                               További képek itt találhatók!..
Nosztalgiatábornagycsoprtosoknak és iskolás testvéreiknekBalatonszemesen Kedves Szülők! A gyermekük nyaralásukat kezdhetik kedves társaikkal, barátaikkal, ha eljönnek első Nosztalgia táborunkba, amit Balatonszemesen Eötvös Károly író, később Szabó Vladimír festő valamikori…..
Betöltés.....
Köszönjük a részvételt ! - Azt gondolom, sok mindenről szó esett, de lesz miről beszélgetnünk a következő alkalommal is! Szeretettel várunk mindenkit! Megköszönnénk mindenkinek, ha regisztrációjával segítené az előkészületeket, a szervezést! ..
A nagy kép file-okat ugyan megkapta mindenki, de az összes kép kicsinyített verzióját megnézhetitek: ITT...