Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Feiertag Erik

1625 bejegyzést írt és 424 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fast Food Central Creamy Tuna Wrap 2024.04.22 13:58:57
A Don Pepe áprilisi tortilla tekercsének keresve sem lehetettt volna jobb nevet találni: a Creamy Tuna Wrapénál ugyanis a krémesebb töltelékkel még nem találkoztam!..
Ráadásul minden eddiginél csípősebb kivitelben, hiszen a különleges szósz mellett most Erős Pistás sajtpogácsa is kerül a szendvicsekbe!..
Hiszen a néhány hete tartó promócióban vagány szószokkal nyakonöntve falhatjuk a csípős panírban sült pipihusit! Az 5-10-15 darabos kiszerelésben elérhető újdonság árazása egységesen 1390 és 3990 forint közt alakul, ami persze éttermenként ezúttal is eltérhet. Az öntet Whisky BBQ, édes csili,…..
Hiszen április végéig egy nagyon sajtos, nagyon limitált burger érhető el az étteremhálózat és az Unrealindustry együttműködésében!..
Hiszen a Don Pepe ismét néhány egészen ínycsiklandó újdonságot dobott fel étlapjára!..
Elég nagy frissítés történt mostanában a McDonald's-nál, ami nem csak a kínálatra érvényes: megkezdődött ugyanis a Nyugati téri egység felújítása, melyet egy kamion helyettesít az őszre tervezett újranyitásig...
A Don Pepe itthon élen jár a meghökkentő ételkülönlegességek bevezetésében, amit jól bizonyít a március végéig kapható Burger & Fries pizza is, mely esetében maga a pizza lényegében egy tányér, melyre hamburger és hasábburgonya kerül. ..
Azt gondolná az ember, hogy az év legrövidebb hónapjára bedobott kivis feltétű Új-Zélandi Nyár pizza után valami kommerszebb feltétezéssel készül a Don Pepe, ám ez koránt sincs így. Hiszen tavaszra nem burgert és nem pizzát kapunk, hanem a kettőt egyben a Burger & Fries pizza személyében!…..
Lassan három hónapja már, hogy visszatért két remek szendvics a Burger King kínálatába, úgyhogy ideje volt már, hogy háttérbe vonuljon a King's Whisky BBQ és a King's Chimichurry, és átadják helyüket egy jóval kevésbé fantáziadús, mint amilyen ízletesnek kinéző kompániának...
Jó kérdés, viszont a Don Pepénél ezzel igyekeztek különlegessé tenni február hónap extra pizzáját, mely hússal vagy hús nélkül is kérhető. Nem volt kérdés, hogy ilyen extremitást nekem is meg kell kóstolnom!..
Hiszen a feltét nem a madár húsa, hanem a szőrös gyümölcs felkarikázva. Most, hogy ezen az italo-horrorba illő jeleneten túlvagyunk, nézzük a teljes felhozatalt!..
Mindenki eről a Smashyról beszél mostanában, úgyhogy kíváncsi lettem, milyen ez az új smashed burgerekre specializálódott hely, és beálltam a sorba és benyomtam egy Walking Dead epizódot. A sorozat végére is csak két méterre jutottam a bejárattól, de akkor már úgy voltam, hogy ne vesszen már kárba…..
Két szintes, lencsés pizza érkezett január elsején a Don Pepe kínálatába, mindjárt két változatban. A vegán és húsos kivitelben is elérhető újdonságnál pedig nagyon rég kóstoltam jobbat a műfajban!..
Évek óta sajtos újdonságokkal indítja az évet a KFC, és ez idén sincs másként. Ráadásul az utóbbi időben nagy divat lett Mac & Cheese-t használni ilyen jellegű ételekben, úgyhogy a csirkés hálózat is ezt használja a legtöbb promóciós termékben...
Annak idején nagyon szerettem a McDonald's CBH névre keresztelt burgerét, ami csirkével, baconnel és hagymával hódított. A McCrispy személyében talán új csirkés kedvencet vezettek be, bár jóval szerényebb összetevőkkel...
2023-at egy visszatérő, ám igencsak ínycsiklandó szériával búcsúztatta a Don Pepe, 2024 első hónapjára viszont egy újdonságokban dúskáló, igazán ütős kínálatot állítottak össze!..
Mivel a decemberi újdonság a visszatérő Gyulai kolbászos menü, és annak a legfullosabb darabját már tavasszal kóstoltam, gondoltam nézek valamit az állandó étlapról, amire a sok újdonság közepette nem igen van időm általában. Így akadtam rá erre a néhány éve bevezetett szériára, a Magic &…..
Hiszen a Don Pepe decemberre visszahozza májusi Gyulai kolbászos repertoárját, így ha valami kimaradt tavasszal, most lehet pótolni!..
Aki szereti a csípőset, annak sietnie kell, hiszen a hazai KFC egy nagyon limitált, csak december 4-ig elérhető ajánlattal készült az év utolsó hónapjára!..
Santa Clause vagy más tematikus szendvics úgy tűnik nem lesz idén a Burger King kínálatában, viszont két elég ütős King's Selection burger tért vissza, köztük az egyik kedvencemmel!  ..
Havi akciós pizzára ritkán vetül rivaldafény, a Don Pepe novemberi újdonságai közül most mégis ezen akadt meg leginkább a szemem. Feltétezése egyszerűnek, mégis nagyszerűnek tűnt, és sejtéseim szerencsére beigazolódtak...
Avagy visszatértek a Fondue Lover szendvicsek, amik annak idején nagyon ízlettek, de azért van egy kis üröm az örömben, mert régebben kifejezetten ütős karácsonyi burgerek kerültek ilyentájban az étlapra...
Most már tényleg vége a jó időnek, de szerencsére nem a Don Pepében, hiszen novemberre is ínycsiklandó újdonságokkal készültek!..
Októberben leginkább visszatérő újdonságokkal készült a Don Pepe, például visszatapsolásra került a DPFC Burger, amiről nyár elején már írtam, és a következő nagyjából egy hétben különösen ajánlott rárepülni, ha korábban kimaradt volna. Ezen kívül másik remek étel, a Macho Nachos pizza is…..
Hiszen megérkezett a Melts széria, amiről már múlt héten feltételes módban lerántottam a leplet. A hazai kínálat viszont némileg eltér a lengyeltől, úgyhogy nézzük is miről van szó!..