Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fülekibácsi

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mobilfronton a roamingdíjak eltörlése mellett a nyár másik jó híre az volt, hogy ezentúl a szolgáltatók kötelesek lesznek a hűségidő lejárta után ingyen feloldani a csomagban adott mobilkészülékek zárolását. Olvasónk kicsit elsiette a dolgot, de amint ezt elolvasta, már…..
Tessék kapaszkodni! Még nagyobb lett a kép! Modellváltás az Indafotó képoldalán.  Korábban a képoldal olyan volt, mint egy csillagromboló vezérlőpultja. Rátettünk mindent, hogy lássátok, üssétek, nézzétek, olvassátok, lapozzátok.  Az évek során felismertük, hogy a…..
fülekibácsi 2015.05.29 19:28:17
@anna schwelung: Nekem "sikerült" kedvencelni kis képet az érdekes képek oldalán. A szivecske vette a jelet és a számláló ugrott egyet. Talán csak "gyerekkori betegség" :) majd kinövi.
fülekibácsi 2015.06.01 11:20:06
@tacsi101: Ma reggel észleltem, hogy a címkézés módosítását nem tudom lebonyolítani - írtad. Azóta már lehet, hogy megtaláltad a megoldást. Ha mégse, akkor a módosítandó cimke mellé viszed a nyilat és "KATTINTS A MÓDOSÍTÁSHOZ" ugrik fel. Véletlenül jöttem rá.
Drága Indafotósok! Magyarország egyetlen valamire való fotómegosztója ütemes szögelés alá került. Jó sokan körbeálltuk, nyomkodtuk, nézegettük és elkezdtük tekergetni, csavargatni. De most igazából. Most, hogy az országunk háza is új pilácsokat kapott, nekiálltunk…..
Új feltöltést építettünk az Indafotóba, amivel nagyobb, szélesebb képeket tölthettek fel hozzánk, de ez még nem minden: már egy ideje nagyobb méretben tartjuk meg a fotóitokat! Az új kedvenc számaink 8 megabájt helyett 16 megabájt lehet egy jpg vagy png fájl mérete, 10000…..
fülekibácsi 2014.04.26 14:51:28
@Hargita Nándor: Nem mutatta rosszul: csak részben értettem meg, de azóta többszöri próbálkozással sikerül a feltöltés.
Talán a videón bonyolultabbnak tűnt, mint a gyakorlatban.
Mikor Leventével összefutottam anno egy budapesti kocsmában és megmutatta az új D800-át, próbáltam csinálni néhány fotót a pultról és egy söröspohárról, a fotók borzasztóan sikerültek. Levi utána megmutatta, hogy külön gombot használ a fókuszálásra. Mi a szar ez? -…..
Sziasztok! Több rövid és több hosszabb hírünk is van, amit megosztanánk veletek, így ezeket egy csokorba szedtem nektek: Új indafotós funkció: Nagyítás Nagyszerű új funkcióval gyarapodtunk! Ha egy képoldalon a kép közepére kattintasz, olyan nagyban nyílik a képoldal fölé,…..
fülekibácsi 2013.08.02 17:51:58
@bart42: Megelőztél, most ültem a géphez, hogy ugyan ezt írjam.
VÉGRE! Nem csak ti, nyolcvanezren gondoljátok így, a mi kis csapatunk is fellélegezhet végre, kiment évek óta az első frissítés, ami érdemben változtatja meg a képoldalt. Végre elkezdődött az Indafotó felfrissítésének a számotokra is látható része! Lássuk csak…..
A kis ugrópók hálás, hogy kiolvassuk az IPTC adatokat a jpg-kből. Aki a fotóit valamilyen kategorizáló, nyilvántartó programban őrzi az örökkévalóságnak, az találkozott már a "title", "caption" "tag" fogalmával. Ezek fotónként megadható plusz információk, megadható velük a…..
 Sokan és régóta kértétek már ezt a listázási funkciót, mától elérhető az összes indafotós profilján a "Kedvelt képei" funkció ami a fotós legtöbbet kedvencelt képeit mutatja meg, csökkenő sorrendben.   Megnézheted a saját képeid esetében épp úgy, mint más képeinek…..
fülekibácsi 2011.12.02 12:14:01
Szeretném hétről hétre az indafotóra feltöltött képek közül a nekem legszimpatikusabbakat összegyűjteni és itt bemutatni. A készítő neve és a kép címe a kép fölé vitt egér hatására tűnik elő:   Egy kis kondenzcsíkkal összemaszatolt táj az Alpokból: A legtöbb…..