Regisztráció Blogot indítok
Adatok
P.Gáspár

0 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
retro gastro Kanálgép 2010.11.30 06:03:00
A kanálgép a Magyar Néphadseregnél rendszeresített evőeszköz készlet volt, mely hajlított alumínium ötvözetből állt, és igen praktikusan a honvédségi gyakorló nadrág erre kialakított oldalzsebébe volt csúsztatható. Mi sem szolgálhatta a sorkatonai szolgálat alatti…..
Visszavágó a kiakadós Adyutáló csajnak!..
P.Gáspár 2012.06.12 17:37:32
Nem titok, hogy kishazánk egy része nemzeti-radikalizálódott és most már megérdemlik, hogy írjak róluk. Egy ideje már terveztem, hogy írok egy ilyet és kerestem a megfelelő alkalmat, de amikor volt, akkor meg nem értem rá. Ma viszont nagyra becsült kollégám felhívta figyelmünk a…..
A Family Guy egy amerikai rajzfilmsorozat Quahog kitalált városában (Rhode Island-en). Alkotója Seth MacFarlane, aki meglepően sok szereplő hangjaként is közreműködik. A FOX televízócsatorna kezdte sugározni 1999-ben, majd bár 2002-ben törölték a műsorból a sorozatot, a sikeres…..
Proszektúra Biszku bűne 2011.01.27 14:20:00
Szinte valamennyi médium kiemelten közölte a hírt, hogy a Fővárosi Főügyészség szóvivője tájékoztatása szerint Budapesti I. és XII. kerületi Ügyészség vádiratot nyújtott be Biszku Béla ellen a Budai Központi Kerületi Bíróságon Na végre, megérhettük ezt is, a…..
P.Gáspár 2011.01.27 18:11:37
@kk_kk: Nézd már meg a kurucinfót, mielőtt ilyen baromságot leírsz. Vagy akár csak húzd ki a fejed a... paplan alól.
Na idáig is eljutottam, évértékelőt írok. Igazából nincs még 1 éves a blog, de mégis sokkal jobb ilyenkor összegzést írni. Mégis csak lezárult egy általánosabban vett periódus.Szóval az a tény, hogy egy számvetést írok, már önmagában nagy jelentőségű, mert azt mutatja,…..
P.Gáspár 2011.01.03 18:21:35
P.Gáspár 2011.01.06 16:19:28
@Ann(gyalk)a: Ceterum Censeo keresztnevekkel egyértelműbb lett volna :D
És tényleg. De a folytatása is idevág:  "Akkor nemesb-e a lélek, ha tűri. / Balsorsa minden nyűgét s nyilait; / Vagy ha kiszáll tenger fájdalma ellen, / S fegyvert ragadva véget vet neki?" (Shakespeare - csak a hivatkozás miatt :) ) Tehát akkor csináljuk  jól, ha…..
Az utóbbi két alkalommal érdekes fordulatot vett a tesi órám: a tanárúr oktat minket, de leginkább a gazdasági helyzetről és a nyugdíjról. Érdeklődéssel hallgatom, mert minden vélemény érdekel, de úgy veszem észre, hogy nagy a zűrzavar a fejekben és a tanárurat hallgatva csak…..
P.Gáspár 2010.12.17 19:38:43
@Ann(gyalk)a: Én oly mértékben gondoskodok magamról, hogy hetek óta arról konzultálunk a szüleimmel, hogy nincs olyan messze Szlovénia, Ausztria, Horvátország. Mert nem biztos, hogy a nemzeti együttműködés rendszerében jó helyen vagyunk.
    Különböző indokokkal és színvonallal kritizálják tőlünk balra azokat a felvetéseket, hogy kerüljön-e a kereszténység, netán Isten az alkotmányba. A legutóbbi vicces kezdeményezés az volt, hogy csoportot alapítottak a Facebookon „Dinoszauruszokat az…..
No, most már tényleg vége a nyárnak és ismét egyetem. Indul a harmadik menet, melynek végén szakdolgozni is kéne meg minden olyat, ami ezzel jár. Nem kimondottan tartok tőle, mert valahogy csak túlélem azt is, ahogy mások. Sokakkal ellentétben viszont elmondhatom, hogy szinte…..
Korunk egyik nagy problémája a közel-keleti - kérdés. Blogoló társaim már feszegették ezt a dolgot. Én most olvastam róla egy nagyon érdekes meglátást egy szintén nagyon érdekes könyvben. Íme:"[...] És a maga szempontjából mindenkinek igaza is van. Az arab világot…..
P.Gáspár 2010.09.09 13:15:44
@Ne tudd ki: Júj, és a palesztinok a testvéreink, bizony!

Pfffffffffffffffffffffffffffff
P.Gáspár 2010.09.12 02:45:06
@Ne tudd ki: Ja, minket is erőszakosan hódít megfele az USA má' mióta, tök hasonló a helyzetünk tényleg
P.Gáspár 2010.09.19 11:03:09
@andrewblood: Amerika is zsidók birodalma, te ballib komcsi karvaly!

Ébredj MAGYAR!:D
Üdv újból mindenkinek! Tudom nagy hallgatás után térek vissza, de ennek is megvan az oka: az elmúlt egy hónapban egy színdarabon dolgoztam, illetve rögtön utána pár napig kirándultam.Történt ugyanis, hogy kedvenc községem idén ünnepli (ebben a formában lévő) fennállásának…..
P.Gáspár 2010.09.03 23:41:38
@EdemLegend: Van hát, de én nem tudok még rajta normálisan. Pedig mostanában ismét nagy elszántsággal próbálkozok tanulni, de valahogy kifog rajtam...
Idén igazán kirúgtam a hámból: kétszer is voltam nyaralni. Először egy mások szervezésében szinte véletlenül adódott alkalmat használtam ki, ahol egy Palm Beach nevezű szar diszkó mentett meg többször. A második alkalom előre eltervezett, saját ötlet volt.Eredetileg korábbra…..
  A tavaszi választási eredmények alapján még úgy tűnt, a Jobbik őszre akár a vezető ellenzéki erő szerepét is átveheti a drámai vereséget szenvedő MSZP-től. Sokan azonban azt mondták, hogy a párt nehezen fog megbirkózni azzal, hogy már nem a parlamenten kívüli szereplő…..
Csak a szokásos Igen, Ő az! 2010.08.09 16:41:00
 Mint minden évben, augusztus első hetében ismételten átköltöztünk ideiglenesen a családdal Csongrádra, mert kőrös-toroki napok voltak. És mint minden nyaralás (bárkinél), ez sem kezdődött zökkenőmentesen, el is mondom mindjárt, hogy miért. Az elsődleges probléma az…..
A mai nappal egy évvel megint öregebb lettem. Immár 21 éve járom e világot. Érdekes dolog ha visszatekintek az eddigi életemre. Részben úgy érzem viszonylag gyorsan eltelt ez a 21 év, részben viszont úgy érzem már e rövid idő alatt is sokat éltem. Lehet kicsit nagyképűség, de…..
P.Gáspár 2010.07.29 02:33:15
Elég sokat hallgattam mostanság. Ennek oka, hogy nyaraltam egyet és csak most nem rég értem belőle haza. Ezek után azt hiszem evidens, hogy kunfehértói élményeim következnek: Csütörtökön virradt fel utazásunk kezdőnapja. Autóval mentünk, amit nem éppen első szóra kaptam meg…..
P.Gáspár 2010.07.29 02:29:25
@Gali Máté: Mátéka te egy büdös nyelvtannáci vagy, az ilyenek miatt csatolták el trianont, a 'nekem nem okoz élvezetet' meg szerintem teljesen rendben van. Hugyozzon az ágyadba a Gyurcsány.:D
"Elegáns tűnődés" ?? 2010.06.27 00:39:48
sosem értettem azokat az embereket, akik két perc alatt hú, de nagyon szerelembe estek abba a srácba, aki épp, hogy csak hozzájuk szólt. sosem voltam ilyen típus, szerintem nem is leszek ilyen sose. kell idő amíg az ember őszintén szeretni tudja a másikat. valahogy mire én megszerettem…..
Akciófilmek: A rendőrségi nyomozások szerves része a sztriptízbárok látogatása.A rendőrségen a nyomozók pszichológiai teszten esnek át, miután kizárólag olyan társat kaphatnak, aki mindenben tökéletes ellentétük.Rendőrfőnök csak olyan ember lehet, amelyik teljesen…..
Dado bácsi Életjel 2010.02.23 12:57:00
Máté papa rendszeresen szemrehányást tesz nekem, amiért ritkán frissítem a blogom. Belátom, merész ígéret volt a heti két bejegyzés a kezdet kezdetén. Igen sokat tartózkodom az otthonomon kívül, sokat utazom, ingázok Pest és Oroszi között, valamint a munkám is egyre több időt…..
P.Gáspár 2010.06.09 17:30:24