Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hardapa

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén már május elseje előtt egy nappal a szocializmusban érezhettük magunkat, ugyanis az állami tulajdonú Magyar Turizmus Zrt. eredményt hirdetett Az év turisztikai témájú szakdolgozata című pályázatán, és bizony az "Újszerű témaválasztás" nevű kategória nyertese Orbán…..
hardapa 2013.06.04 08:32:47
@FILTOL:
Gyurcsány mocskos pártfőiskolája wazze:
Tanulmányat a pécsi Janus Pannonius Tudományegyetem Tanárképző Karán folytatta technika–biológia szakon, ahol 1984-ben főiskolai diplomát, majd 1990-ben a Közgazdaságtudományi Karon egyetemi diplomát szerzett levelező tagozaton.
Sajnos nem volt annyi vér Zsiga Marci pucájában, hogy azzal védekezzen, hogy ő úgy hallotta, hogy azt kérdezik tőle, hogy meg lehet-e élni napi 47 ezer forintból, és csak erősen számolt fejben, hogy 31 x 47 ezer az mennyi is egészen pontosan ... ehelyett inkább úgy gondolta, hogy…..
Szokatlanul korán, már egy évvel előbb elkezdődött a 2014-es választási kampány, de sajnos a hangvételben semmi előrelépés nem történt. Bajnaiék egy héttel ezelőtt előálltak egy faék-egyszerűségű képpel, ami azt ábrázolja, hogy Gordon idejében 265 forint volt egy euró,…..
Olyannyira nagy, hogy az NMHH februári gyorsjelentése szerint a miniszterelnök fosta magából a szót februárban. Még szerencse, hogy az őrült szóáradot a felelős szerkesztők helyén kezelték! NMHH februári gyorsjelentése | Infographics NMHH februári gyorsjelentése |…..
Ki ez a hindu cowboy, aki kézzel vart bőr topánkában és cowboy kalapban gyakja le az ellenséget! Magasan ez idáig 2010 legkeményebb ZSkategóriás akciójelenete! Szavakkal egyszerűen nem lehet leírni az eseményeket, minden pillanat egy önmagában epic jelenet. Ő szuperpumák…..
Olyan időket élünk, amikor ha valaki egy kicsit többet fingik ,rögtön stratégia erőforrássá válik és a harmadik erőként szólhat bele Ukrajna és Oroszország melett a nemzetközi gáz válságba. Ezért nem is tűnik fel senkinek, hogy magányos komédiás, aki a nyolcvanas évek…..
Mai trailerünket egy kedves olvasónk küldte! Érdemes ezen a traileren elidőzni egy kicsit, azon már nem is akadok fent, hogy egy szám fétises rakta össze. Azonban jöttek a pókok! Basszus ha ilyen lett a technikai megvalósítás, akkor milyen megoldásokat dobhattak kukába. 2003-ban…..