Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pöpi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy érdekes magyar népszokás (bár egyesek inkább ‘népszopatásnak’ nevezik), az a neve, hogy diszkórazzia. Az utóbbi években az ombudsman ajánlása és az országos rendőrfőkapitány körlevele nyomán a szokás gyakorlása alábbhagyott hazánkban, azonban az elmúlt hetekben Heves, Hajdú és Csongrád…..
Amióta a Népszavába látogatott két gárdista, valami végleg megváltozott. Hamuszürke lett az ég, barna eső szitál és a gyűlölet szagát hordja a szél. Nem elég, hogy valami történelmi újságot kínálgattak a főszerkesztőnek, de még fényképeztek is. Jogellenesen. Mire föl a…..
Az internet arctalanságot ígér, amit sokan ki is használnak. A kérdés az, hogy megéri-e? Ugyanis, ha találkára kerül a sor, akkor a nyers valóság mindent elárul. Még azt is, hogy az illető fiú-e vagy lány…   Ennyi pompás történet után, gondoltam, megosztom én is az…..
Megrendülten szólalunk meg, ilyen érzelmi hullámzások közepette, legyen elég egy rövid részlet, kóstolónak: „Te tetszel nekem, nagyon megkedveltelek, és szeretek veled találkozni. Tudom, hogy te többet akarsz a barátságnál, de én ennél többet nem adhatok."  …..
A "mozgássérült parkolókártya"a modern magyarban a "leánykereskedelemmel", a "nyersópiummal" és a "progresszívvel" azonos hangulati értékű kifejezés. Emiatt nyilván annak a törpe minoritásnak a legrosszabb, akik valóban rászorulnak a…..
Az ausztrálok komolyan veszik az ittas/kábszeres vezetés elleni harcot, és rittyentettek egy olyan brutális reklámot, amitől még mindig összerezzenünk, pedig már vagy két órája láttuk. ..