Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gonosztojás (törölt)

0 bejegyzést írt és 1070 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még szerencse, hogy annak idején a tesiórák előtt többek között az aktuális slágerbeírás felolvasásával, ízlelgetésével töltöttük az időnket, s ezért gyakorlatilag mindegyikre szó szerint emlékszem. A most következőt az egyik osztálytársunk kapta (persze más a…..
Minden évben szeptember 22-én rendezik meg az autómentes napot, az európai mobilitási hét keretében. Ez a csupa móka és kacagást ígérő rendezvénysorozat ma éri el csúcspontját, ami két részből áll: a Szent István körút Margit híd és Nyugati tér közti szakaszának…..
gonosztojás (törölt) 2010.09.22 14:31:17
@dukeekud:
Nekem autóval kb.max 30 perc.
BKV-val 2 óra vagy több.
Meg a faxom az...
Amúgy rohadt nagy tévhit hogy egy átl. 9 kilométer átmérőjű városban 3 órát kell autózni.Még dugóban sem.
gonosztojás (törölt) 2010.09.22 14:39:01
@palackos:
Azért az anyák napja kicsit fintorgós párhuzam..
Aztmeg én írtam, tekintve hogy pl. Pekingben 50 évig csak bicikli volt, és kibaxott nagy szmog hozá.(persze nincs infóm a kínai kaja gázképző hatásáról az tény..:))
Tehát hogy egyenes az összefüggés a szmog meg az autó kizárólagossága közt, szerintem abszolut rossz megközelítés.
gonosztojás (törölt) 2010.09.22 15:13:37
@midnight coder:
Hehe..nyertél:))
Tíz pont.
Válassz : törülköző vagy hangszzóró?..
Modorosblog Servus aus München 2010.09.22 07:00:00
Na seawas Olde,vegre vissza ertem Münchenbe, kurvara utalom az egesz vonatozäst meg Bummeln-t keresztül a väroson. De most vegre itthon vagyok Maxvorstadt-ba. IC is tiszta gäs volt, bar annyiban okes, h a kallernak wie gewöhnt okosba adtam 2 ezret (HUF-t), azt felejtsük el egymäst.…..
gonosztojás (törölt) 2010.09.22 13:24:28
@golyo1974:
Kit akarsz eladni?!?
:))
Kovács Ákos a napokban megkezdte következő lemezének erőteljes beharangozását. Ennek eredményeként a hétvégén a SYMA Sport- és Rendezvényközpontban a DigitalExpo vendégeként bejelentette, hogy a hamarosan megjelenő új stúdióalbum címe: A katona imája. Ugyanitt bemutatták a…..
gonosztojás (törölt) 2010.09.22 12:49:33
@Dr. Körömlakk ®:
Hát..inkább a műmodorosságot és az ebből adódó sokszor értelmetlenségbe torkolló túlcicomázott szövegeket nem lehet elvitatni tőle.
Eddig fenntartotta a jég tetején egy bizonyos közeg ahol "divat" volt sőt egynémely politikai felhang szerint kifejezetten ajánlott volt ájuldozni rá...:)))
No de mintha vékonyodna a jégtábla..
Bizarr gerillakampány? Őrült nő? Trükközés fantomcéggel? Egy önkényes lakásfoglalással kombinált mészárlás előkészületei? Mindenestre a lépcsőházi backdoor kommunikáció egészen extrém formája, amiről Pál a postoló blogjában, illetve a Homárnak írott levelében…..
gonosztojás (törölt) 2010.09.20 09:33:12
Kettős Mérce Heraldika 2010.09.17 09:11:00
Update: Félreolvastam egy mondatot ez van, szar vagyok :D (kereszténygyülölő ellenben nem) A fülkék forradalma kiterjedt a címerek forradalmára. Sajnos nem találtam utalást mikor változtatták meg a KEH honlapján a logó-ban ( a logo a képfájl neve), a hivatalos alkotmányban…..
gonosztojás (törölt) 2010.09.17 10:25:11
@rajcsányi.gellért (ergé):
A két angyal közé Smittpali később Orbán Viktor alakját akarja betenni a címer helyett, amint egy csabai kolbáltosztöltőt előreszegezve hősiesen néz a jövőbe.
Nahát.
gonosztojás (törölt) 2010.09.17 10:44:32
@Darth Revan:
Erre a faszra rá lehetne sózni Kiszeltünci dús afrikos 1990-es aktját is Mária-képnek.
Azt sem venné észre.
Ma 2 in 1 posztot kaptok, méghozzá baleset témakörben. Elsőként jöjjön Pityi, aki egy rendőrökben csalódós, vétkes által felelősséget el nem ismerős sztorit küldött. A napokban átélt élményemet szeretném leírni Önnek és arra szeretném kérni, ha lehetséges tegye fel az…..
Star Wars Hány nap is telt el? 2010.09.16 10:49:00
Érdekes felvetést láttam A birodalom visszavág filmmel kapcsolatban. Százszor láttam, nekem is ez a kedvenc részem a sorozatból, de soha nem gondoltam, hogy valami nem stimmel a sztorival. Ha megnézzük az ábrát, láthatjuk, hogy a szerzője szerint zavar van az idővel. Luke ugye elmegy…..
gonosztojás (törölt) 2010.09.16 16:00:25
@Terézágyú:
Na bazze. Most esik le a tantusz hogy a INX-es csákó meg David Carradine honnan vette az önfolytogatós faxkiverés ötletét..:)))DD
gonosztojás (törölt) 2010.09.16 16:01:51
gonosztojás (törölt) 2010.09.16 16:03:44
Orbán Viktor hétfői parlamenti beszédében köszönetet mondott a bölcs és kitartó magyar választópolgároknak, akik „nem gondolják, hogy egy csapásra minden jóra fordulhat Magyarországon”.  Az utóbbi napokban az a politikus látott hozzá tudatosan és…..
gonosztojás (törölt) 2010.09.16 13:18:32
@www.Bisex.hu:
Na ja...
Állandóan olvassa a beszédeit, két mondat idejér nem tud felnézni.
Pedig Fidel Castro vagy Lenin is órákig tud-tudot beszélni papír nélkül. Meg Kádár is.
Csak azért említem eme úriembereket mert ahogy elnézem és hallgatom a Fidesz programterveit, és tekintve az eddigi káder és seggnyalóklientúra pozícióba helyezését,nemsokára felépítik az új kommunizmust. Még szerencse hogy navracsics talált egy sereg leninképet meg szobrot.Nem kell újat venni.
Apropos: kérdezze meg már valaki Navracsicsot, hogy amikor ők volta kormányon, a minisztériumokban négy év alatt nem mentek le a pincébe??!?
Magyarország lakossága most csökken 10 millió alá: a népességfogyásból nagy bajok lesznek. Pedig a magyar nők átlagosan egy gyermekkel többet szeretnének, mint amennyi végül megszületik. (Kép: fogyamagyar.hu) A KSH augusztus végi gyorstájékoztatója szerint 2010. júniusára a…..
  Valószínűleg sosem tudjuk meg, hogy a Fidesz akkor is ennyit foglalkozna-e a deviza alapú lakáshitelesekkel, ha nem lenne választási kampány. A témának az önkormányzatisághoz abszolút nincs köze, az elmúlt napokban mégis ez a kormánypártok első számú témája. Nem…..
gonosztojás (törölt) 2010.09.15 10:26:02
@Pipas:
Milyen "szakértővel"?
Akikre gondolsz azoknak az a feladata hogy eladja azt a dolgot amivel megbízták.
Én inkáb amolyan díler féléknek nevezném őket, vagy ügynöknek.
Felborul a pálya: egyetlen politikai centrumból irányított kétharmados többség a parlamentben, a kormányfő akaratából hivatalba kerülő lojális vezetők az intézmények élén, októbertől minden bizonnyal szinte egypártivá váló helyi hatalom. Mi következik ebből, a…..
gonosztojás (törölt) 2010.09.10 12:42:05
@nemsiker_s:
Aha...
szóval hülyeség.a diktatórikus berendezkedés és a félelemkelté..
Csak egyetlen mai cikk címével válszolok:
"Csapdákkal tesztelnék a megbízhatóságot az .." -melyek folyamán megengedett lenne a törvénysértő, büntetőjogi kategóriáju eljárások alkalmazása is a célszemélyekkel szemben. És ez csak egy a sokból.
Na bazzeg, itt a a te néppárti demokráciád. Jön az a fekete autó, lehet érted is..
A diktatorikus rendszer ismérve az örökös rettegés a néptől, a folyamatos megbízhatatlanság nyomasztó lidérce.
Sztálint, Rákosit,Kádárt hájjal kenegetik az ödögök odalent...
Egy közelmúltban lezajlott állásintejúról számolnék be...ez utóbbi is azt erősítette meg bennem, hogy a kis hazánkbn a multinacionális cégei is nagyon „magyar módon” válogatnak. Multinacionális cégnél akkor van esélyed objektív, elfogulatlan állásinterjúre, ha…..
A Predator után az Alien is kap egy újabb filmet, a savas vérű űrlényt Ridley Scott, az első rész rendezője fogja elhozni ismét a mozikba, méghozzá 3D-ben. A forgatókönyvön legutóbb a Lost egyik atyja, Damon Lindelof dolgozott és tudni lehet, hogy a sztori az első felvonás előtt…..
 Nem rossz ötlet a szakítós Darwin-díj, felírtam! Első jelöltünk története következik.    A kép innen   Szakításom története LÁDÁCSkába csomagolva.   Én 34, feleségem 32, igazán szép nő, és nagyon csinos . Gyerek kettő. Idén tavasszal elmentem egy…..
Kedves olvasó! Biztosan emlékszel a múlt hét péntekjén megjelent, és A mormon-összeesküvés címet viselő posztra itt, a konteóblogon; nos, annak a legvégén ezt írtam: "Nagyon tudnám értékelni, ha a bennfentesek (vagyis mormon vallású felebarátaink) közül is nyilatkozna…..
Modorosblog Az Árja 2010.09.06 07:00:00
A magyar Árja a természetes szőke-kékszemű emberkülönlegesség: kisebbségben, igazi kiválasztotthoz méltóan, büszkén viseli ezen a balkáni terepen a germán istenekéhez hasonlatos, ritka színösszetételt. Mert mindenki csak olyan szeretne lenni, mint Ő! Hány festett szőke,…..
A kerületi MSZP első emberének, polgármester-jelöltjének kellemetlen emlék marad hétfői ATV-s szereplése. A szerkesztő elsőként helytörténeti kérdéseket tett fel, amire a baloldali politikus csak kevés sikerrel tudott válaszolni. Így lett többek között a Kőbánya Mozi volt…..
gonosztojás (törölt) 2010.09.03 10:53:30
@Lefetyke:
Láttam ilyen égést a Hír tv-n is, amikor a fideszes promi a kérdező kétségbeesett erőlködése ellenére is maga alá rakta folyamatosan a szaroslapátot, de ott az Ókovács példásan rutinosan fordított egyet és gyorsan bejátszott egy snittet...:)))
gonosztojás (törölt) 2010.09.03 11:22:11
@Mufakkar:
Sem ő, sem a fideszes elődje sem asszem. Talán az első polgármester, a rendszerváltás utáni hölgy.
Valszeg a képviselők és sleppjük nagyrésze sem az. Érdekes lenne egy ilyen jellegű statisztika a kerületekről, hogy kik honnan döntenek egy helyi közösség életéről.
Az alkotmányt előkészítő testület össszetételéből látható, hogy Orbán Viktor a magyar szellemi elit mely csoportjainak tulajdonít akkora súlyt, hogy demonstrálni akarja részvételüket az alkotmányozás folyamatában. Schmitt Pál tudomása szerint 2011. március 15-én…..
gonosztojás (törölt) 2010.09.03 10:33:34
Bár úgy tűnik, hogy a hadipiar mélységi felderítői leginkább lézersugarak, önjáró robotok és a hiperugrás fejlesztésével vannak elfoglalva  - de most egészen elrugaszkodtak a valóság talajáról: a repülő Humvee képe kissé groteszkre sikeredett. A hadsereg harcrakész és…..
gonosztojás (törölt) 2010.09.03 10:27:01
@nullnick:
A vége.Amerre nehezül.Csak felszállásnál, utána a hajtómű veszi át és a szárnyak.
Olvass.
Körülbelül másfél évtizede láttam egy riportot a Ferihegyről. Turistákat állítottak meg az érkezési oldalon, és azt kérdezték tőlük, mit szólnak a repülőtérhez. Legtöbben elkenték a választ, tiszta, mondták, meg nincs vele semmi baj, de leginkább az a nyilatkozó sértette…..