Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zeddez

0 bejegyzést írt és 835 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tarlós úr leköszönt a főpolgármesteri székből, ezentúl a kormány oldalán lesz jelen tanácsadóként, a stafétabotot pedig átvette az ifjú kihívó, Zugló expolgármestere, Karácsony Sándor, izé, Gergely. Sok sikert kívánunk mindkettejüknek, de jelen bejegyzés célja az új főpolgármester szembesítése a…..
zeddez 2019.10.24 17:00:36
@CSOKKI MÁLNA: az alagút szellőztetés is energáival jár ennyi erővel
a litván új építésű metrókocsik pályázatát "véletlenül" kizárták, pedig 9Mrd-l lett volna kevesebb az az új
zeddez 2019.10.24 17:02:10
@CSOKKI MÁLNA: igen, azt a M1-st 2-snek ütöttem, meg ott van meg egy a betű is benne máshol, ami nem kéne oda, csak itt nem lehet editálni :))
János a munkájához rendelt az Extreme Digital-tól egy kis faszenest szép nagy grillsütőt, aztán hiába várta a futárt. Illetve jött az, csak nem akkor, amikor várta, és ezzel vége is, nincs több esélye arra, hogy valaha is süssön ezen a grillsütőn. De miért kell azonnal törölni a rendelést? Kedves…..
A magyar szárazföldi alakulatokról keveset publikálok, de végre jó lehetőségem adódott, hogy némileg pótoljam ezt a mulasztást. Rajtam kívül több tízezernyi embernek adódott lehetősége múlt hétvégén megtekinteni a dinamikus bemutatókat a Honvédelem Napján. A legtöbb beszámoló elsősorban a…..
zeddez 2019.08.31 14:48:24
@Győző Zakariás: egy valodi harci helyzetbol semmit nem lattak volna a nezok, mert fedezekbol pukkangatnak egymasra
"Ezt a váci KFC-nem sikerült összehoznia" - kezdte üzenetét Marcell, aki szeretett volna egy jót enni, ám végül a 4 égtáj íze helyett valami keserűt érzett az ebéd végén. Mert hiába nem hagyta annyiban és reklamált az adag miatt, kiderült hogy nem az adag lett véletlenül éppen túl kicsi, hanem ez…..
  Az Európai parlamenti választások eredményének ismeretében persze már teljesen mindegy, hogy 344.512 vagy 344.513 szavazatot kapott a párt. Megvan 2 képviselői hely. Gratulálok nekik! Mégis fontosnak gondolom leírni, hogy lett a szám vége 512.  Szeretnék és igyekszem tudatos szavazó lenni, aki…..
zeddez 2019.06.02 21:21:14
@Nancsibacsi: "tudjuk" ez olyan tipikus balf.sz duma
mit tudsz? igazából semmit, csak pofázol
pofázol a semmiről, tényként
Vlagyimir Putyin orosz elnök 2018-as bejelentése óta már bizonyítást nyert az új orosz nukleáris arzenál felszerelése, a fegyverrendszereket pedig úgy tervezik, hogy a világ bármely részén, akár Amerikában is csapást lehessen mérni velük. Atomcsapást. A hivatalos forrásokban megjelent információk…..
zeddez 2019.04.29 20:17:18
@ruzsa sandor: és? az USA-hoz képest hol vannak?
Admiral Kuznyecov meg csak nem is atomeghajtasú, és gőzkatapultja sincs
a repülők egy sísáncon indulnak el saját erőből
csakhogy emiatt nem lehet rajtuk sok fegyverzet meg üzemanyag sem
ideális csapásmérő :)
janem
eleve a ~40 harci gép lehet csak rajta és annak is a fele helikopter

bármelyik CVN ennél egyedül is 8-10x tűzerővel rendelkezik, és kb 10x annyi is van belőle
vagy SR-71, F-117A ruszki ekvivalensei...? ezeket már kivonták a USAF hadrendből is
F-22? F-35??

az AK47-t már feldughatják már maguknak, azzal nem lehet háborút nyerni 70 évig
mindíg is csak futottak az amcsik után technikában :D
nézd mega katonai kiadásaikat
USA egyedül többet költ erre, mint az őt követő 7 ország a listán együtt (2-8)
akkor miről beszélünk?
Bevallom, mindig voltak bennem kérdőjelek az észak-amerikai építkezéssel kapcsolatban, például nem nagyon értettem, miért olyan ritkaság a téglaház az Egyesült Államokban és Kanadában. Nos, a családjával másfél éve Dél-Ontarióban élő Ákos posztja azért sok mindenre…..
zeddez 2019.04.04 23:58:32
@Sorceress777: Ytong?
azzal amugy eleg gyorsan is lehetett haladni, nehany nap alatt megvolt egy egesz szint
A világ legbiztonságosabb autóinak listáit általában nem a járművek megbízható működése, hanem a töréstesztek eredményei illetve mostanában egyre inkább a balesetelkerülő-rendszerek hatékonysági vizsgálatai alapján állítják össze. Ettől függetlenül persze egy ezeken a rangsorokon rendre előkelő…..
zeddez 2019.02.21 15:23:04
@FDToth: a gyár nem gyárt elektromos alkatrészt, beszállító(k)tól veszi
úgyhogy teljesen mind1, honnan veszed meg bele az ugyanolyan alkatrész számú fesz.szabályzót pl, max a márkakereskedés 2x annyiért fogja a kezedbe adni ugyanazt
általában ezekben Bosch van ebből
  This is the endBeautiful friendThis is the endMy only friendThe end Of our elaborate plans, the endOf everything that stands, the endNo safety or surprise, the endI'll never look into your eyes again (...)Come on baby, take a chance with usCome on baby, take a chance with usCome on baby, take a…..
zeddez 2019.02.17 23:57:22
@SzilajSzilard: szerintem a VV Veronika sem volt egy kifejezett agytroszt
o asszem az 5.-ben volt, Balekinnyo exei kozul az egyik
zeddez 2019.02.17 23:59:34
@.iIi.: jo hat ez a nagy szamok torvenye alapjan elobb-utobb mindenkeppen megtortent volna, hogy a két nem kozul egyszer kijon mar a masiknak is jol a vege
Puskás kolléga most valamiért bizonytalanabb a szokásosnál annak kapcsán, hova is kell néznie, beszéde is galuskás cseppet, de a stenk, amivel ő beköszön egy (egészen biztosan direkt) nagyon színes pulcsiban, az változatlan. Mondja is, hogy este lesz nekünk párbaj Zsuval és Renivel…..
zeddez 2019.02.03 22:46:40
Az online bevásárlás az egyik legnagyobb vívmány a konzumálás történetében. Nincs tülekedés, nincs hétvégi feszkó, nincs impulzusvásárlás és ráadásul a cipekedést is meg lehet úszni, ami ugye egy család havi bevásárlásánál már jelentős anyagmozgatással járó feladat. Ha utóbbi nem része egyes…..
zeddez 2019.01.24 17:02:27
@Ma is mentek gecizni?: a szolgálatási pont a lakásajtó, ötödszörre is
ballisztikus ívben leszarom a kiszállító saját szerződését a trógerével

majd ledumálják az Auchan-l a felmerülő többlet költségeket, de ez a része engem nem kell érdekeljen
én egy olyan szerződést kötöttem, amiben a lakcímemre szállítanak, az meg a z. emelet y számú ajtaja
úgy, ahogy az rajta van a hivatalos lakcímkártyámon is
a szolgáltatás ott ér véget
A vezérlőbe Reni valamiért Ginut és Erát várja, de helyettük régebbi versenyzők futnak be. Név szerint VV „Dzsudibí Kedvence” Viki a hatodik évadból és VV „Gyíkember” Dennis a hetedikből, amelynek különlegessége, hogy arról hogyvoltoztam először. Ehhez képest…..
zeddez 2019.01.20 22:45:24
Gondoltam magamban, ez az utolsó hogyvoltjaim egyike a VV szériából, biztos megajándékoznak valami ütős, minimum a duplasegges sztriptízhez hasonló jósággal – erre jött a tegnapi adás, ahol a cselekményt ha felírnám egy post it-re, még elférne mellette három szépen kidolgozott…..
zeddez 2019.01.13 00:02:21
@Pancsamanó: meg a VV4-ben az az ex-kommandós/testőrcéges László
becsicskult, amikor 6-n(?) voltak, nem bírta a stresszt
Gyermekeim, két hete nem írtam valóvilágról, és most, ahogy belekezdek, máris érzem ennek a két hétnek megannyi pozitív hatását. Többek között egyszer sem láthattam a kedvenc reklámomat, amiben random lány a szomszédból annyira hülye szegény, hogy fáj a torka, oszt mégis a földön fekszik, és ezek…..
Figyelitek, hogy ha a címben azt a kilencest megfordítanánk, akkor 666-ra dekódolódna ez az epizód? Ez a villalakók által annyira hangsúlyozott sátáni erők távozását is jelentheti, mert igen, engem ért a megtiszteltetés, hogy írhatok az első özvegymentes adásról, fuck yeah. Még mielőtt: nem…..
Eddig voltam táppénzen, szabin és rokkantnyugdíjon a vv-s hogyvoltírásból felmentve, de visszatértem, mint a szárazföldi sellőbe oltott, szivárvány unikornis Kebab a szegény ember gladiátorviadaláról, a vasárnapi párbajról. Az első hat percről lemaradtam, de visszanézve RTL Moston megállapítom, hogy…..
Az étterem gyorsan alkalmazkodott a NER-hez, és megszüntette az értékelés lehetőségét. ..
zeddez 2019.01.08 16:30:43
@Lépegető Eszkalátor: Bp, azaz a magyar a lakosság 1/5-e termeli ki a magyar GDP kb
1/3-t
Elérkezett a párbaj napja, tudatja velünk a cigány órakereskedőnek öltözött PuskásP, majd bekokainozott indián módjára artikulátlanul üvöltve rakja máglyára a féltve őrzött agysejtjeinket. De előtte egy kis öfi! Az utolsó éjszakára hálótársat kell választani az öreg HP Baxxternek. Bizony itt…..
Kellemes estét, itt az elveszett gyermek, 6paw jelentkezik. Elnézést kérek a Belevaló hogyvoltok népes olvasótáborától, sajnos kaptam egy férfináthát, aminek következtében diétára küldtem az agyamat. De ennyit rólam, lássuk mi történt a vellában. Bajszi Petya köszönt minket olyan széles…..
zeddez 2019.01.04 15:33:07
@szociál: hát az azért attól is függ, hogy milyen magas hozzá
a Cintike lenne a 70kg, aki az elején kiesett és aki törpillának nézett ki a Ginu mellett a stúdióban, hát ő 70kg-san egy gömb lenne kb...
Immár 2019 első napja van (már az adásban), ami ugye általában igen csendesen, visszafogottan szokott telni, de nem Bajusznál, aki valamiért még mindig pörög, mint egy bádoglavór a metlakin. Lehet tegnap sok volt az eki, mert ma ott folytatja, ahol tegnap éjjel befejezte, és ocelot…..
Ma én debütálok a hogyvolt VV különítményében, egyenesen a Belevaló hogyvoltból szabadultam ide, szóval örülök lehetőségnek! Puskás úr hipergesztusaival indul a műsor, elmondja, hogy szülinapja van. Ennek örömére szavazhatunk Rolira vagy egy fantomképre (??) és nyerhetünk is a szavazatunkkal,…..
A Fidesz-propagandisták megszakértették az ellenzéki tiltakozásokat, és durva dolgokat mondtak. ..
zeddez 2018.12.18 23:54:53
@Nincs közöttünk csicska: 4.45M munkahely? hol? :D
agit-prop anyagokban, ott
emberhiany van mindenhol baszki, olyan cegeknel is, ahol a alapfizetes a magyar atlagber 1.5x-e kezdokent, meg tizezrek mennek ki nyugatra dolgozni

meg 2db 4 oras munkaidost kettonek szamolva, mikozben 1db 8oras munkat csinalnak igazabol
meg beleszamolva kozmunkasokat
meg...
es...

csak trukkozes a szamokkal

miert nem all ki az a szarfaszu havasigyopar egy miniszerelnoki vitara mar sokadszorra?
mert ugy zsebre tenne kb barmelyik ott, mint anno fleto, amikor csak pislogott
amikor kerdezni meg alakerdezni is lehet, meg megcafolni, az mar nem palya, mi?
zeddez 2018.12.19 10:34:10
@Nincs közöttünk csicska: nyuszifül, amikor a cégeknél NEM sorban állás van egy melóhelyért, hanem úgy kell kapkodniuk az emberek után, ne akard ezt bemesélni senkinek
ez a link fake adatokat közöl, a KSH is agitprop vakert tolja

a Fidesz lételeme a hazudozás

az a szép az egészben, hogy csak 100k főt számol külföldön dolgozó magyarnak
ezt ki a qrvaanyja hiszi el?
meg az eleve hogyan is számolható bele bármibe itthon?
Morvai Krisztina egy, a pestisracok.hu-n megjelent cikkben ment neki A mi kis falunk című sorozat forgatásának, és hát nem is nagyon szarakodott, menten buldózerre ült, és tövig nyomta a gázt. A cikkben rendkívül plasztikus képekben tárják elénk a sorozat helyszínéül szolgáló, 300 lakosú…..