Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fl0werstar

7 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jött tegnap este egy ilyen levél az egyetemtől:Kedves Hallgatók! Mint azt bizonyára Önök is hallották, az első félévben egy úgy nevezett katalógusrendszer működik a Karunkon. Ennek célja, hogy lehetővé tegye a kötelező előadásokon való jelenlét ellenőrzését. A…..
Amszterdamról nemcsak írni nehéz, hanem szabadulni is tőle. Igaz ezúttal az ittragadás tervezett volt. :)Második éjszakánkat is eltöltöttük kedvenc szállásunkon, majd mivel a tömegközlekedés kifejezetten kurvaszar volt arrafelé, úgy döntöttünk, átköltözünk a Forma-1-es…..
Tudom, hogy idáig ültetek tűkön, hogy mi jön Amszterdam után, jön-e a "Haszprus és Mf Skandináviában" felvonás, vagy esetleg hosszabb távú tervként becélozzuk-e Moszkvát, de szerintem ha azt mondom, hogy Frankfurt, akkor mindenkiben körvonalazódni fog, hogy elindultunk…..
Ti hová mentetek volna tovább egy random francia kisvárosból? Ugye, hogy Párizsba...Nos, nem volt problémamentes az a következő reggel sem... Lementünk a hallnak nevezett nagy közös helyiségbe az ott állítólag elérhető ingyenes netet igénybe venni, de ez sokadjára is csak épp…..
Ma rettentően beletapostunk a gázba, így egy csöppet az a mondat jut eszembe a lenti képről, hogy "And now for something completely different..."A harmadik napi első célunk, és egyúttal a második nap végpontja nem volt más, mint Milánó (a szemfülesebbeket már most…..
...nem is kicsit. Na jó, annyira nem is nagyon, ez "csak" Horvátország. De úgy érzem, már ez is némi magyarázatra szorul.Minden úgy kezdődött, hogy kitaláltuk Haszprussal, hogy most éppen minden adott lenne egy nagyobbfajta utazáshoz, szóval miért ne. Ennek jegyében…..
Mint azt az egyik legértékelhetőbb komment meg is jegyezte a hírnél, olyan ez, mintha a Hírcsárda szerkesztői ittak volna valami töményet és károsat, csak sajnos úgy tűnik, hogy komoly, mert április elseje is elmúlt már.Röviden: idén van a ZP és a Rio utolsó szezonja,…..
Mainframe's Happy Place Sírnivaló 2011.03.23 11:36:00
...hogy a Wikipediát böngészve kíváncsi lennék egy-két dologra magyarul is (például hogy tudjam, hogy hívják az adott, általában szótárakban nem előforduló dolgot magyarul), és azt látom, hogy a szócikkek 90%-a olyan nyelveken elérhető, mint a tömegek által beszélt gael vagy…..
...és ezt a kreatív újrahasznosítási módot találtam ki hozzá...
fl0werstar 2011.03.28 10:55:59
Feladvány még nem volt a blogon, de kitaláltam egyet, amolyan Mainframe-eset (=hogy beledögöljetek, olyan nehezet). Elképzelhető, hogy lesz folytatása is, újabb megoldandó dolgokkal, de egyelőre ez a definit feladat jutott az eszembe egyik nap, midőn egy számot hallgattam. Tehát:Van…..
Itt ez az eset a villamosmérnök srácról, akit a kollégiuma előtt megvert egy csapat roma. Reagálnom kell rá, mert egyrészt példaértékű, másrészt roppant tanulságos.Először is végre-valahára mindkét irányban alkalmazzák a hasonló, rasszista indíttatású bűncselekmények…..
Már az elején leszögezem, hogy az eset szörnyű, és nagyon sajnálom a három lányt, akik meghaltak, DE:Most azon megy a huhogás ezerrel, hogy több embert engedtek be, mint amennyire hitelesítve volt a hely. Nem kéne ilyen szemforgató módon álságosnak lenni, mintha nem ez menne…..
fl0werstar 2011.01.21 14:12:11
@fl0werstar: valaki ;)
fl0werstar 2011.01.21 14:14:48
@Mainframe: igazából nem szeretem a tömeget, és nagyon nagy motiváció kell, hogy csatlakozzam hozzájuk. ellenben simán elképzelhető, hogy mindenki hátul akart lenni. :D biztos ezért volt a lökdösődés, alapból :D

najó, viccen kívül. én nem azt hibáztatom, aki a tömeg közepén van. csak nem értem, miért lepődünk meg, amikor bajuk lesz. az egész tömeg kollektív hibája, dehát ez már csak ilyen, nem?
Mert valljuk be, az. Tényleg. Én vissza is küldök nekik mindent, amit csak lehet. Persze nem a saját adataimmal, hanem mindenféle kreatív inzultussal kitöltve. Elvégre ők állják a postaköltséget. Nekem fél perc szórakozás, nekik egy százas. Egyszer majdcsak bedől a birodalom, ha…..
Az a fajta ember, aki odamegy a zebrán való átkelési szándékot jelző gombhoz, majd miután gondos megfigyeléssel konstatálja, hogy már meg van nyomva, világít, meg minden, újra megnyomja.Nem értem (és ennyi erővel a "Nem értem" sorozatba is kerülhetett volna, de ez volt…..
Mainframe's Happy Place Retro emo 2010.12.14 19:47:00
Mert azt hittétek, ez valami új divat, mi?..
fl0werstar 2010.12.14 20:19:09
Augusztus 20. kapcsán sokan verték magukat, hogy mennyire kell ez a hagyományos nemzeti ünnepünk, az okokat meg magamtól is ki tudom találni, szokásos demagóg töltelékszavak, mint az összetartozás, a nemzettudat, hazaszeretet és hasonlók. De valahogy nem érint meg az érzés, szent…..
fl0werstar 2010.11.21 17:04:30
@Pszientológus: Jujj, de cuki! Ez az izé küldött nekem emilt erről a kis hozzászólásról! Köszi, Pszi, mostmár azt is tudom, h ilyen van :) Ja, és az infóért különösen, talán lesz alkalmam valamikor felhasználni :D
Mainframe's Happy Place Bulvár 2010.09.04 17:44:00
Hogy hátralépjünk két lépést, és megszemlélhessük a kurvanagy bulvárvalóságot, egy ideig (konkrétan 2010.08.23.-tól máig, a teljesség és alaposság abszolút igénye nélkül) gyűjtögettem az index Velvet rovatának 7, főoldalon kiemelt cikke közül az érdekesebb címeket.…..
The Last Airbender (2010) - Nálam hátrányból indult a film, mivel láttam azt az itthon kb. ismeretlen, három évados rajzfilmsorozatot, ami alapján ez készült. Kicsit szorongtam M. Night Shyamalan rendezősége miatt is, nyúlt ő már nagyon mellé... Meg kell jegyeznem, hogy rendesen,…..
Emlékszem egy esetre, amikor egy aktfotót mutattam egy régi barátnőmnek, aki gondterhelten fordult felém, a következő kérdéssel: "Biztos, hogy ez a lány elmúlt már 18?" Erre azt mondtam neki, hogy "Nem, lehet hogy csak 17 és fél..." És ez volna az, amiről…..
Mainframe's Happy Place Laza maki 2010.06.11 07:50:00
Az utóbbi napok pörgését összefoglalnám pár kulcsszóban: A világ legjobb palacsintázójának felfedezése (Nagyi palacsintázója, Batthyány, és Szervita tér, hajrá), Treffort kert Fleurrel, helyi rekord beállítása az Xboxos lövöldözős hülyeségen, grafikatanulás Olthyerrel,…..
Solomon Kane (2009) - Rettentő unalmas, szénnécsépelt elemekkel, nevek nélkül dolgozó soft fantasy. Minden a lehető legklisésebb, az egyengonoszok (kopasz, nagydarab, sebhelyes-koszos-gusztustalan útonállók, leginkább) elhurcolják az egyenparasztokat, közben folyamatosan szakad az…..
A tuti módszer, ha meg akarod találni (és ez a szomorú valóság):..