Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dori3

57 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Hallgatók! Összesítettem a félév eredményeit és azt kell mondanom, hogy a hallgatók többsége több mint tisztességesen végigdolgozta a szemesztert. Ezért a legjobb eredményt elérőknek megajánlom a jegyet a ZH megírása nélkül.A jogi asszisztens képzésben résztvevőknek 5 fokozatú…..
Jogi internet kurzus ZH időpontja! 2019.11.12 16:44:00
Tisztelt Hallgatók! A 10. teszt az utolsó a félév során!Az alábbiakban tájékoztatom Önöket a félév további menetéről: ZH időpontja:  2011. december 6. kedd 12:00 (jogi asszisztens)2011. december 6. kedd 8:00 (nappali spec.koll.)2011. december 6. kedd 10:00 (külön engedéllyel igénybe…..
Tisztelt Hallgatók! Lezártuk a félévet, köszönöm a munkájukat! Remélem, hogy a kurzus során sikerült hasznosítható ismeretekkel gazdagodniuk.Most az Önök értékelése következik! Kérem, hogy teljesen anonim módon töltsék ki az alábbi statisztikai kérdőívet, hogy ezzel…..
Jogi internet kurzus ZH 2015.05.14 19:38:00
A Zh az alábbi linket érhető el:   http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/562013759/    ..
Tisztelt Hallgatók!   Köszönöm a szemeszter során végzett munkájukat. Kérem segítsék az én munkámat egy kurzust értékelő teszt kitöltésével. A teszt teljesen anonim, ezért bízom benne, hogy őszintén leírják a véleményüket! A teszt az alábbi linken érhető el 2012.…..
Tisztelt Hallgatók! Már csak pár hét van hátra a szemeszterből, úgyhogy lassan a végére érünk a kurzusnak. A szemeszter elején közzétettem a követelményrendszert. Ennek megfelelően a félévi munkájuk alapján egyeseknek megajánlom az érdemjegyet (megfelelt, vagy kiválóan…..
Az alábbiakban látják, mely hallatók tesztjét fogadtam el határidősnek és kinek hány hibája volt:…..
Tisztelt Hallgatók! 2010. május 6-án megírtuk az első ZH-t. Sokan megjelentek és a többségnek sikerült is eredményesen lezárni a félévét. Ahogy ígértem, a ZH alkalmával elhangzott információkat írásban is közzéteszem a blogon.A félév során legjobb eredményeket elért…..
Jogi internet kurzus Eredmények 2015.05.03 08:55:00
Tisztelt Hallgatók!Befejeződött a szemeszter szorgalmi része, megírtuk a 10. tesztet. A legjobban teljesítő diákok megajánlott jegyet kapnak a következő feltételek szerint:Kiválóan megfelelt: 0 késés + maximum 15 hiba (az összes tesztben)Megfelelt: 0 késés + maximum 25 hiba /…..
Az Európai Unió joga   Európai Bíróság - http://curia.europa.eu/jcms/jcms/j_6/  http://europa.eu/institutions/inst/justice/index_hu.htm  EUR-LEX - http://eur-lex.europa.eu/  Emberi Jogok Európai Bírósága (nem kifejezetten Európai Uniós joganyag, de fontos ismerni a Bíróság…..
Az alábbiakban látják, mely hallatók tesztjét fogadtam el határidősnek és kinek mennyi hibája…..
Az alábbiakban látják, mely hallgatók tesztjét fogadtam el határidősnek (annak ellenére, hogy néhányan kicsit megcsúsztak!!!), és kinek mennyi hibája…..
Tisztelt Hallgatók!   A héten sor került a 10. tesztre, mely az utolsó a szemeszterben. Ezt követően 2012. május 8. napján ZH keretében kell számot adniuk tudásukról. A ZH-ról további tudnivalókat a későbbiekben még közzéteszek a blogon. Az a kérésem, hogy a ZH-n mindenki…..
Az Európai Unió szervei   Az Európai Unió hivatalos honlapja - http://europa.eu/index_hu.htm   Euóapai Parlament - http://www.europarl.europa.eu/news/public/default_hu.htm   Európai Bizottság - http://ec.europa.eu/index_hu.htm   Európai Bizottság Magyar Képviselete -…..
Nemzetközi szervezetek   NATO - http://www.nato.int/cps/en/natolive/index.htm   ENSZ - http://www.un.org/   Magyar ENSZ Társaság - http://www.menszt.hu/   Európa Tanács - http://www.coe.int/      A kérdőív indításához kattintsIDE! Leadási határidő: 2011. április 9...
Akik nem töltötték ki időben a 7. tesztet, azoknak a késését regisztráltam. Kérem, hogy a jövő héten pótolják a teszt kitöltését! Az alábbiakban láthatják, milyen eredmények születtek. …..
Jogász-szakma a világhálón   Magyar Ügyvédi Kamara - http://www.magyarugyvedikamara.hu/   Budapesti Ügyvédi Kamara - www.bpbar.hu Magyar Bíróképző Akadémia - http://mba.birosag.hu/engine.aspx?page=mba_kezdo   Magyar Ügyészképző Központ -…..
Tisztelt Hallgatók! A 6. tesztben kértem, hogy kutassanak fel önállóan is jogi folyóiratokat. Az alábbiakban közlök pár linket - a teljesség igénye nélkül -, melyet Önöktől kaptam. Vannak köztük tanulmányok, jogi szemlék. http://www.harvardilj.org/…..
Akik nem töltötték ki időben a 6. tesztet, azoknak a késését regisztráltam. Kérem, hogy a jövő héten pótolják a teszt kitöltését! Az alábbiakban láthatják, milyen eredmények születtek. Akinek minimum 5 hibája lett, az ismételje meg a tesztet. Természetesen gyakorló…..
Jogszabálygyűjtemények, jogi folyóiratok   Magyar Közlöny - http://www.magyarkozlony.hu http://www.magyarorszag.hu - kormányzati portál www.parlament.hu AB-határozatok - www.mkab.hu bírósági határozatok - www.birosag.hu  www.matarka.hu www.1000ev.hu - 1000 év…..
Az 5. teszt kitöltési határideje szombaton lejárt. Akik nem töltötték ki időben a kérdőívet, azoknak a késését regisztráltam. Kérem, hogy a jövő héten pótolják a kérdőív kitöltését! Az alábbiakban olvashatják, kitől kaptam kitöltött tesztet. Ezúttal is odaírom,…..
Szervezetek, hivatalok III.   GVH - www.gvh.hu NMHH - www.nmhh.hu NAV - www.nav.gov.hu PSZÁF - www.pszaf.hu ÁSZ - www.asz.hu  ombudsman - www.ombudsman.hu     A kérdőív indításához kattints IDE! Leadási határidő: 2011. március 17...
A 4. kérdőív kitöltési határideje lejárt. Akik nem töltötték ki időben a kérdőívet, azoknak a késését regisztráltam. Kérem, hogy a jövő héten pótolják a kérdőív kitöltését! Az alábbiakban olvashatják, kitől kaptam kitöltött tesztet. Akinek minimum 4 hibája…..
Szervezetek, hivatalok II.   Bíróságok - www.birosag.hu Kúria - www.lb.hu LÜ - www.mklu.hu Rendőrség - www.police.hu    A kérdőív indításához kattints IDE! Leadási határidő: 2012. március 12...
A 3. kérdőív kitöltési határideje szombaton lejárt. Akik nem töltötték ki időben a kérdőívet, azoknak a késését regisztráltam. Ahogy a bevezető órán elmondtam, egy szemeszterben egy késést fogadok el. Kérem, erre figyelemmel töltsék ki a következő teszteket!Az alábbi…..