Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egészség Ügy

23 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jelenleg kicsi a valószínűsége annak, hogy a tüdőgyulladást okozó új koronavírus valamely EU-tagállamban is felbukkanjon, bár a január végi kínai újévi ünnepségek miatt jelentősen nő majd a Kínába tartó és a Kínán belüli utasforgalom, és ezzel növekszik a kockázat - közölte a Nemzeti Népegészségügyi…..
Pénteken este sor került a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) éves díjátadó gálájára, ahol Lewis Hamilton pályafutása során hatodjára vehette át az F1-es világbajnoki trófeát...
A Terminátort kezdetben az „ultimate B film” becenévvel emlegették, hogy aztán idővel Hollywood egyik legikonikusabb és legnagyobb hatású filmjévé váljon. Az általános közvélekedéssel szemben a franchise egyértelműen legjobb darabja ez tech-noir sci-fi, és nem a második rész. A Terminátor bemutatja…..
„Igazat mondasz? Akkor mondd a szemembe!” – ismerős mondatok? Nem csoda, elég gyakran elhangzanak. A kérés alapja az a mítosz, mely szerint az ember tekintete elárulja, ha hazudik. Vajon igaz ez a mítosz? Tényleg lebuktat a szemünk, ha hazudunk? És ha igen, hogyan? Számít, hogy…..
Caviarius Egy kávé illata 2011.03.19 22:11:00
Biztosan sokmindenkivel előfordult már, hogy egy szép reggelen kávéillatra ébredt. Az embernek ilyenkor gyorsabban kinyílik a szeme. Vagy mert nem szereti a kávéillatot, vagy mert szereti, vagy mert azt hiszi, hogy reggeli is jár mellé. Nyuszis papucsába bújik, és csak úgy, kócosan,…..
Egészség Ügy 2018.04.25 23:40:28
Kávésarok 8 tévhit a kávéról 2018.04.19 16:03:41
Mind tudjuk, hogy vannak városi legendák a kávé jó és rossz hatásairól, magunk is lehet hiszünk párban, de biztos, hogy valakitől már hallottuk ezeket. Most néhány tévhitről lelobbantjuk a fátylat nektek.    #1 Kiszáradunk a kávézástól A tévhit a koffein természetes vízhajtó hatásából ered, de…..
Mi is tudjuk jól, hogy a legtöbb férfi irtózik a táskáktól, mert azt gondoljátok az csak a nőknek való. Szerintünk ez egyáltalán nincs így, de ha már táskát nem, legalább pénztárcát használjatok...
Egészség Ügy 2018.04.11 21:19:03
Venezuela nagyon híres arról, hogy a rájuk szakadt olajvagyonból egy remek országot, egy virágzó gazdaságot, egy stabil demokráciát és egy innovatív államot építettek fel! Az innováció remek újabb állomása ebben a remek országban, hogy megalkották a Petro nevű kriptovalutát. Szerencsére a Venezuleai…..
Egészség Ügy 2018.02.22 21:56:07
Szívelégtelenségnek nevezik az orvosok azt az állapotot, mikor valamilyen betegség, vagy az erek állapota miatt a szív izomzata meggyengül, elhal és e miatt a szív nem képes rendesen betölteni a „vért pumpáló” szerepét. Egy súlyosabb infarktus után is létrejöhet ilyen állapot...
Írolvasgondol A Föld hangja 2018.01.04 04:34:51
Földünknek van egy állandó, nagyon halk hangja, amelyet akkor sem hallunk meg, ha minden zajforrást kiiktatunk. A geofizikusok ezt szabad oszcillációnak nevezik. Egy kutatócsoportnak sikerült elfognia az óceán mélyén. Alacsony frekvenciája van és független a szeizmikus mozgások által produkált…..
Egészség Ügy 2018.01.05 22:04:41
Ebben a kissé hosszabb posztban arról fogok mesélni nektek, hogy milyen volt idén szeptemberben - csaknem 10 év után - visszatérni ebbe a hatalmas metropoliszba. Ugyan most csak rövid ideig tartózkodtunk itt (2 és fél nap), de remélem, hogy sikerül majd hasznos információkkal is…..
Egészség Ügy 2017.11.06 09:03:58
A Fidesz stratégiájának meghatározó eleme a konstans háborús retorika: a képzelt ellenségek látványos "legyőzése" az, ami a mai napig életben és kormányon tartja a pártot. Próbáljuk meg mi is, hiszen ellenségünk éppenséggel nekünk is akad, méghozzá a Fidesz kreált ellenségeivel szemben nagyon is…..
Ezekkel a receptekkel élmény a zöldség és gyümölcsfogyasztás, a fogyókúra és a méregtelenítés..
A mellrák elleni küzdelem hónapja alkalmából az AVON és az AVON a Nőkért Alapítvány 31 országban indítja el kampányát, amellyel több tízmillió nő figyelmét kívánja felhívni az önvizsgálat és a szűrővizsgálatok fontosságára.   A kampány fő üzenete, hogy a…..
Mi az amatőr?    A „Buharov testvérek”, valójában Szilágyi Kornél és Hevesi Nándor amatőrök, ami a mi perfekcionista világunkban már önmagában nagy élmény. Hogy ezt megértsük, az amatőrt eredeti értelmében kell használni. Nem a pancser vagy olcsó János…..
Csak a legvadabb álmaiban létezik a boldogság és elégedettség az életében? Tele van frusztrációval? Azt se tudja időnként, hogy merre tovább, mihez kezdjen, annyi dolga van? Állandóan elmaradnak vagy csúsznak az elintézendő dolgai? Kigondoltunk egy könnyen követhető…..
Jó hosszú név, de (szerintünk) találó. Mi magunk között csak EGI-nek becézzük. Ez mondjuk a logóból is kiderül, bár nem tudjuk, hogy melyik volt előbb... az elnevezés, vagy a logó :) A bejegyzésünk apropója azonban más. Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmet mindazon…..
A kormány honlapján olvasható – tizenhárom rendeletet módosító – új rendeletegyüttes szerint a jogosítványhoz szükséges orvosi igazolás tekintetében változtat a rendelet az életkoron. Az új szöveg értelmében az 50 év alattiaknak tíz évig, a 50. életévet betöltött, de…..
A Durex, a világ vezető szexuális jólléti márkája arra szeretné inspirálni a szerelmeseket, hogy az idei Valentin napon próbáljanak ki valami újat és váltsák valóra legmerészebb fantáziáikat. Próbálják ki, hogy mi történik, ha nem csak olvasnak a fantasztikus szexről, hanem…..
Szükség esetén megnyugtató, hogy gyorsan, egy helyen megtalálunk mindent. Fontos, hogy hűs, száraz, fénytől védett helyen tároljuk a házipatikánkat. Ha van gyermek a családban, akkor patikánk mindenképpen zárható legyen, vagy a gyerek számára nem elérhető helyen tartsuk. (nem…..
Az Amerikai Szívtársaság 2012. évi tudományos kongresszusán bemutatott klinikai vizsgálati eredmények alátámasztották, hogy megfelelő véralvadásgátló terápiával a stroke (szélütés) hosszú távon biztonságosan megelőzhető pitvarfibrillációban szenvedő betegek esetében. A…..
A jól működő immunrendszer alapja a helyes táplálkozás és a rendszeres testmozgás. Ha nincs is időnk elmenni minden héten az uszodába, a fitnesz-terembe, akkor is szánjunk időt egy-egy rövid sétára. A közérzetünk is jobb lesz, hiszen a keringésünk újból formába lendül és…..
Egészségügy Thermage kezelés 2013.03.08 15:38:14
A Mediburg Klinkán a Thermage kezelés a bőrfeszesítés, és kontúr javítás biztonságos, klinikailag ellenőrzött módja. A szervezett saját kollagénjének stimulálását végzi, a bőr tónusát, kontúrját és szerkezetét újítja meg.A legújabb Thermage készülék 2007-ben került…..