Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LegMEGMÉRETETTebb

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tapasztaltabb emberek talán már hallottak olyat, hogy egy férfiember egészségügyi masszázs címszóval cserkészi be a számára kellemetes nőstényt. Egy ilyen sztori áldozatától érkezett a következő írás:     Nagyot csalódtam egy kollégámban,aki szépen alattomosan…..
Ezt olvastam egy MTI hírben: Módosította a közgyűlés Szabad Tér Színház közszolgáltatási szerződését. Ezzel lehetővé válik a szigeti víztorony kulturális hasznosítása... Mit is jelent ez? 1: Egyszerűen átpasszolta a főváros a Szabadtéri Színpadnak a víztornyot? Ha igen,…..
A fej fölé tartott papírlapokból kirajzolódó minták gondolom mindenkinek megvannak, ha máskor nem, hát focimeccsek közvetítésekor mindenki látott már ilyet. Persze ez akkor látványos igazán, ha tengernyi ember alkotja az alakzatot. A holland HEMA internetes shopnak erre nem volt…..
Ha valakinek deja vu érzése lenne a mai posttal kapcsolatban, az korántsem a véletlen műve. Mint ahogy örülni is korai egy ilyen típusú "nyereménynek". Levelet hozott a posta, maga a fenséges Microsoft értesít bennünket, micsoda fényességes szerencse ragadott el bennünket és a…..