Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DocMan2

76 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2010. június 10-én jelent meg az első hazai dokumentumkezelési szakkönyv, amely átfogó képét ad a szakmáról, a gyakorlati tudnivalókról – a könyv első kiadása szinte „lábon” elkelt – ugyanakkor korlátozott számban még megrendelhető vagy a második…..
A Prognax Kft. megújult honlappal várja az érdeklődőket. Érdeklődésre tarthat számot a "Hírek" rovat, ahol új ügyfelekről, új dokumentumkezelő rendszer bevezetésekről, átadásokról értesülhetünk.Prognax Informatikai Kft. >>> ..
Még a múlt héten találkoztunk a Rhenus Archico Kft. munkatársaival. Több téma került terítékre. Beszélgetésünk során előkelő helyen szerepelt a cég tagsága az Irat- és Dokumentumkezelési Szakmai Szövetségben >>> - amit örömmel hallottunk, hiszen az IDSzSz…..
Megtartotta éves rendes közgyűlését a 100% magyar tulajdonban lévő Delta Csoport. Az eredményes évet záró cégcsoport közgyűlése döntött az igazgatótanács összetételének átalakulásáról is, így Czakó Ferenc (47) távozik a testületből. A 2007. szeptember elején…..
Tisztelettel tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a Prognax Informatikai Kft. (Irat- és Dokumentumkezelési Szakmai Szövetség tagja), együttműködésben az ELO Digital Office Kft.-vel (IDSzSz tag) és a RICOH Hungary Kft.-vel 2010. június 9-én szerdán „Őszintén a…..
Véleményünk szerint közérdeklődésre tarthat számot a Budapesti Ügyvédi Kamara honlapján található, elektronikus archiválással foglalkozó tájékoztató anyag, amelyben az Ovitas Kft. is nevesítésre kerül (az Ovitas az ELOÜgyvéd rendszer fejlesztője).Elektronikus archiválás:…..
A GRID (GRID CEE Tanácsadó Zrt.) előadásában egy nagyvállalati példán keresztül bemutatja, hogy miként történhet egy nagyvállalat átállítása a papír alapú szabályozásról a folyamat menedzsment alapúra, illetve, hogy hogyan is lehet ezt hatékonyan támogatni egy szoftveres…..
Kibővült a DocuWorld Portál gondozásában készülő céglista2010. május 5-étől letölthető a legfrissebb, dokumentumkezelő, iratkezelő cégeket tartalmazó céges lista PDF formátumban. Az IDSzSz-tag Alerant Zrt. egészült ki a lista. A cég bemutatja be kompetenciáit, amelyek…..
A közgyűlés előkészítése folyik, ennek keretében folyamatos a találkozás tagjainkkal. A múlt héten Udvarhelyi Péter úrral találkoztunk, a jövő héten pedig az ELO Digital vezetőit látogatjuk meg...
Dokumentumkezelési Tavasz 2010 szakmai konferencia - folyamatmenedzsment és dokumentumkezelés2010 várhatóan továbbra is a hatékonyságkeresés és költségmegtakarítás jegyében fog eltelni –   jelen helyzetben a vállalkozások bevételei nem növekedhetnek a korábbihoz…..
Az Első Magyar Tanúsító Zrt. minősítése az EASTRON Kft-ről2009 végén a Paksi Atomerőmű igénye alapján és megbízásából az Első Magyar Tanúsító Zrt. munkatársai megtartották az EASTRON helyszíni audittal történő minősítését.A minősítőlap megtekinthető az EASTRON…..
A holnapi nap folyamán az Irat- és Dokumentumkezelési Szakmai Szövetség elnöksége megbeszélést tart 10 órakor az IDSzSz székhelyén.A vezetőség áttekinti az eltelt időszak eseményeit és megbeszéli a tavaszi közgyűléssel kapcsolatos teendőket...
A HyperTeam Kft. rövid bemutatkozása:HyperTeam egyebek mellett ügyfelei számára versenyelőnyt jelentő megoldások (módszertanok, szoftverek) kiválasztásában és bevezetésében működik közre. Az elmúlt évek során többek között folyamatmenedzsment rendszereket vezetett be, BPR…..
Az Irat- és Dokumentumkezelési Szakmai Szövetség tagjának az Alerant Zrt-nek frissen elkészült bemutatkozása - dokumentummenedzsment, tartalomkezelési kompetenciákkal - olvasható a DocuWorld Portál "Bemutatkozások" rovatában - Alerant Informatikai Zrt. >>>A…..
A legújabb BürOffice verzió is tanúsítottSikeresen befejeződött az IDSzSz tag Quattrosoft Kft. BürOffice Dokumentumkezelő és Ügymenet-támogató Rendszer 3.1.0.0 verziója kibővített tanúsításának folyamata.A CERTOP részletes auditja igazolta, hogy a BürOffice legújabb változata…..
Dokumentumkezelés-iratkezelés szakkönyv(A szervezetek dokumentumkezelésével foglakozó szakirodalom már tartalmazza, követi a 2010. áprilisában életbelépett jogszabályi változásokat! A dokumentumkezelési, iratkezelési jogszabályok ("Jogtár"-szerűen, - 2010.…..
Az Irat- és Dokumentumkezelési Szakmai Szövetség tagjai:Contum Kft.Delta CsoportCreative4U Kft.ELO Digital Office Kft.Montana Kft.Csóti CsabaUdvarhelyi PéterSigma Kudos Kft.Alerant Zrt.Szalay ArykánQuattrosoft Kft.DocuScan Dokumentumkezelő Kft. Béker-Soft International (pártoló…..
Többszöri egyeztetés után a holnapi nap délelőttjén az Irat- és Dokumentumkezelési Szakmai Szövetség elnöke találkozik a Kormányzati Iratkezelési Felügyelet (KIF) >>> vezetőjével.Nagy reményeket fűzünk az első megbeszéléshez, és természetesen beszámolunk majd az…..
2010. júniusában az Irat- és Dokumentumkezelési Szakmai Szövetség védnökségével "Dokumentumkezelési Tavasz" címmel konferencia kerül megrendezésre. A konferencián előad az IDSzSz tag Montana Tudásmenedzsment Kft. is.A nyári szünet előtti utolsó dokumentumkezelési…..
A hír érdekessége és jelentősége miatt azt gondoljuk, hogy helye van a kicsit korábbi hírnek is:A japán székhelyű Canon Inc. nyilvános, készpénzes vételi ajánlatot tett az Océ N.V. törzsrészvényeire. 2009. november 16-án a Canon és az Océ közös sajtótájékoztatón…..
Canon - Intersoft Consulting Kft. együttműködés a Therefore™ - Microsoft Dynamics NAV illesztő modul fejlesztéséreA Canon és az Intersoft Consulting Kft. együttműködésének eredményeképpen magyar nyelven is elérhető lesz a Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszer,…..
Noha a Polygon még nem az Irat- és Dokumentumkezelési Szakmai Szövetség tagja, ennek ellenére érdekesnek gondoljuk virtuális rendezvényüket és közöljük tegnap érkezett meghívójukat:Meghívó - Weben a Web2.0-ról - Virtuális Workshop - 2010. április 13.Rendhagyó, a nemzetközi…..
Az előző bejegyzésünk folytatása következik:Nyárra lesz kész az EFERNéhány napja lezárult a rendszertervezés, indulhat a központi szolgáltatást biztosító Elektronikus Fizetési és Elszámolási Rendszer (EFER) fejlesztése.Április 1-je helyett a nyár közepére fejeződik be a…..
Örömmel tapasztaljuk, hogy egyre közelebb kerül hozzánk a közigazgatás, egyre könnyebb az ügyintézés elektronikus úton, egyre több szolgáltatás vehető igénybe elektronikus úton.Az Elektronikus Fizetési és Elszámolási Rendszer (EFER) kapcsán két átvételt teszünk közzé. Az…..
2010. februárjának végén megkezdődött a Quattrosoft Kft. >>> BürOffice Iratkezelő és Ügymenet-támogató Rendszerének 3.1.0.0 verzió kibővített tanúsításának folyamata. A cél annak igazolása, hogy a BürOffice legújabb változata is megfelel a 24/2006. (IV. 29.)…..