Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ergerberger

0 bejegyzést írt és 3226 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néha túl fáradtak vagyunk, hogy mindent megcsináljunk, ami a listánkon szerepel. Tudjuk, hogy olvashatnánk egy könyvet, vagy neki állhatnánk a garázs takarításának, de a telefon görgetése vagy a tévé nézése egyszerűen könnyebb. Az energiánk korlátozott és ha erőfeszítéseket teszünk az élet egyik…..
ergerberger 2020.05.20 01:04:12
@KARAK TERi: Az "ego" nem angol szó, hanem latin, és a művelt ember használja a magyarban is. Persze egy ilyen jobbágy, mint te, ilyen szavakkal ritkán találkozik a kocsma meg az ól között, és magas neki, mint a tehén segge.
Ma van a második kisfiam születésnapja, így gondoltam leírom, hogyan is jött ő a mi kis családunkba, mennyire rögös út volt ez nekünk és milyen különleges kisfiú. Nagyon szerettünk volna már tesót a nagyobbik fiúnk mellé, de sajnos ez nem volt olyan egyszerű, mint ahogyan elképzeltük. Ő már picit…..
ergerberger 2019.12.18 15:09:23
@Kocsi Mónika: köszi. A "szivárvány család" fogalmát ismertem, és azt hittem, ahhoz kapcsolódik.
Igen. Ti nem is tudjátok, milyen az, amikor titkolnotok kell a szerelmeteket. El se tudjátok képzelni, pedig a Beatles is megénekelte... kísértetiesen hasonló apropóból. Pedig 2019-et írunk, és lehetne végre tényleg szabad a szerelem.... mert ez az alap, de nem az. És küzdeni fogunk, amíg el nem…..
ergerberger 2019.12.11 10:43:28
@Modor Tibi: Hát azért nem mindet, de a homofób fröcsögő köcsögöktől mindig felizgulok, mert azok szoktak a legjobban szopni titokban teli torokból este a focipálya mögött, szóval a tiédet azért megcsinálnám, husi. Főleg ha nem veszed le hozzá a tüllszoknyádat.
Megállapíthatjuk, hogy a televíziókészülék mint olyan, jelen fejlettségi szintjénél foglalja el a legkevesebb helyet, viszont a kinézete pedig a legunalmasabb periódusba érkezett. Nézzünk pár őrült konstrukciót és különleges formát a múltból.  A legelső készülékek között nem nehéz ilyet találni,…..
ergerberger 2019.12.08 11:25:34
@midnight coder: "a skandináv minimalista stílus valahogy soha nem jött be, ki a fene akarna önként egy kórteremben lakni ?"

Nyilván egy olyan ember semmiképp, aki szóközt tesz a kérdőjel elé.
A szeptemberben indult négyrészes 'Hit és tudomány' vitasorozatunk záró alkalmán Jézus Krisztus személye körüli kérdéseket, történelmi tényeket és álhíreket boncolgathatjuk. Az eseményre való hangolódás érdekében a válaszadóknak szegeztünk egy-egy kérdést. Baranya Csabától, aki a debreceni Svetits…..
Profigrammer's Kajatolvajok 2019.11.09 08:18:20
Egy rántott hússal kevesebb volt a dobozban, amikor kivettem a céges közös hűtőből az otthonról hozott kajámat. Ez azért volt kellemetlen, mert csak egy húst hoztam a rizs mellé – mesélte Tamás szomorúan egyik korábbi élményét, amikor arról kérdeztem, hogy náluk hogyan működik a hűtőmegosztás. A 36…..
Kis előre tervezéssel és szerencsével akár dupla annyi fizetett szabadságunk lehet egy évben, mint amennyi jár. Ez ma Magyarországon, évente minimum húsz munkanap. A huszonnyolc éves munkavállalók már egy kicsit szabadabbak. Két nappal többet pihenhetnek. Ez folyamatosan emelkedik, annyira, hogy egy…..
téveszmék "Boldogok a tudatlanok" 2019.02.11 07:27:54
    Az csak egy dolog, hogy a középkor tudományos szintjén bármit le lehetett nyomni a népek torkán. Az is elnézhető, hogy a civilizáción kívüli, iskolázatlan törzsek annyira nem ismerik a nagyvilágot, hogy mind a mai napig istenségnek hisznek bármit, amit nem értenek. Még azon se akadunk ki…..
Nem áll meg a fekete autó a ház előtt. Nem internálnak. Nem zárnak börtönbe koholt vádakkal. Nem veszik el az útleveledet. Nem szólnak bele a magánéletedbe. Elmehetsz az országból. Vissza is jöhetsz. Kimehetsz tüntetni. Leírhatod a véleményed. Vannak választások és politikai viták. Törvények.…..
autózz! A belső sáv joga 2018.12.02 20:52:21
Mostanában többet járok autópályán, mint eddig, és felmerült bennem egy kérdés. Tipikus helyzet, hogy a jobb sávban hosszú sorban teherautók, kamionok, nyuggerek haladnak, úgy 90-110 közötti sebességgel, több kilométer hosszan. Ekkor az ember a belső sávban, 130-140 között próbálja leküzdeni a…..
        A First Lady körúton járt, de nem itt, ahol Erdogán. Ghána, Malawi, Kenya és Egyiptom. Ez utóbbi helyen tartott sajtótájékoztatót, melyen elmondta, nem mindenben ért egyet a férjével. Mi sem - tennénk hozzá. Az outfitje viszont elég sok találgatásra adott okot, vicces beszólások is…..
Nem pár euróval húzza le a Wizz Air azokat, akik nem akarnak szanaszét ülni a gépen, ügyesen megemelték az ülésválasztás díját azt megelőzően, hogy sutyiban átprogramozták az helyosztó rendszert szétültetősre. A kisgyerekeseket legalább nem ültetik szét, de a nagyobbakat simán elszakítják a…..
ergerberger 2018.05.06 23:04:51
@zsifike: "de megnézem apukát, hogy nyugtatja meg a szopós csecsemőt"

Majd legfeljebb apuka fogja megszoptatni, ahogy @blöff: és @Belvárosi: júzert is szoptatta az apukája.
Indie Crawford Magas az IQ-d? 2018.04.23 22:13:10
Mértéktelenül intelligens csapatunk ismét új szerzővel bővül! Agy Spencer barátunk egy igazi, rendes, békebeli nerd. A 80-as években született a magyar felföldön, és volt már etológus, hacker, és deszkás. Fogadjátok szeretettel első írását, melyben az IQ tesztek milyenségét és főleg milyen nemségét…..
ergerberger 2018.04.25 21:54:06
@bruticsello: "Egy bizonyos életkoron (mondjuk 30-on ) túl az IQ-val hencegni egyszerűen nevetséges. Kapásból vissza lehet kérdezni: és mire vitted a nagy eszeddel?"

Ez nem feltétlenül valid érv egy olyan társadalomban, ami azt jutalmazza, hogy hülye vagy mint egy teleszart zsák, és a többi ösztönállat primitív hülyét majmolod.
ergerberger 2018.04.26 03:01:35
@ételizésítő: "Azaz kevesebb IQ-val is ugyanannyi pontot érsz el, csak mert öregebb vagy.
Ez méretes faszság."

Faszságokat beszélsz, lófingot se értesz az egészből.
Az IQ a korcsoporti átlaghoz viszonyított érték, érted? Az átlag a 100. Ha öregszel, az intelligenciád romlik, de az IQ-d nem, mert a többi vén fasznak is leesik az intelligenciája, ahogy öregszik.

"Az egész Mensa kb. ennyit ér."

Valahogy mindig azok szokták fikázni, akik nem bírják megugrani a belépő színvonalat. Meg akik azt se tudják, hogy mi a kivert fasz az az IQ.

"Az ott dolgozók valószínűleg jól élnek a vizsga- meg tagdíjakból, és jót röhögnek az intelligensnek kihozott, magukra büszke hülyéken."

Jaja, valószínűleg pont az van, amit elképzelsz a seggedbe dugott fejeddel. Ja nem.
Tudod, hány ember dolgozik a Mensában fizetésért? EGY, bszod. Az irodavezető.
Amióta internet és email van, a csalók is használják, és abból a tényből, hogy még mindig működik a dolog, nyilvánvaló, hogy megéri nekik. Tulajdonképpen annyira egyszerű és átlátható módszereket használnak, hogy kis odafigyeléssel és gondolkodással azonnal kiszúrható, hogy átverés a dolog. Persze…..
Subba Tegnapra üzenném 2018.04.07 20:18:42
ergerberger 2018.04.08 03:26:28
@kecskebeka: te egy ilyen igazi semjén zsolti értelemben vett belevaló köcsögduda buzibáró lehetsz, aki a plébános vérveres felszentelt fhaszára ugrott már gyerekkorában is seggeseket a templomtoronyból, miután a halott Horthy Miklós férges segge lukából kiszopkodtad a vazelines fosgecit, és anyádat a sarkon három forintért seggbőlszájba kómába kúrattad egy túrósfaszú románcigány hajléktalan brigáddal a Moszkva téren.

Fogadok, ha beöltöznék orbánc viktornak, egyből akkorát szívnál a fhaszomon, hogy a gatyámat behúzná a vákum a seggembe, te geciputtony.
2017.11.21. Harmadik nap, délután A helyszín: Albatros Aqua Park Hotel, Horas SPA szalon. Mindhárman mást választottunk, ezért a megérkezésünk után külön-külön helyeken kezdtek el foglalkozni velünk. Az már kiderült számunkra az elmúlt napokban, hogy Egyiptomban CSAK a férfiak dolgoznak. Csak…..
ergerberger 2018.03.02 10:57:29
@Attilajukkaja: Igen, tényleg elég sok arcszőrzete volt a hölgynek, ráfért az epilálás, valljuk be!

Amúgy én rögtön egy agy- és szívműtétet is csináltattam volna ott az első szembejövő tevezsokéval, ugyan mi baj történhet?
Ogli G kiment Osztrákba és németül vakerol országot és nevet váltott. SUPRA GUT!..
ergerberger 2018.02.28 22:44:03
@#metoo: sajnos a versed olyan foscsi, hogy ha ribanc volna, meg se tosznám, csak sírva ráverném a hátára, aztán hogy valami jó is történjen aznap, beleszarnék a retiküljébe és a fejére húznám.
ergerberger 2018.02.28 23:09:51
@Malac van eladó: Köszönöm, édes testvérem! Anyám is pont ezt mondta, ebből a gyerekből költő lesz, mikor megtalálta az Ady-kötetet az ágyam alatt a gecifoltos összeragadt lapokkal. Héja-nász az avaron, mi?! Még mindig úgy áll rá fhaszom, mint a KDNP-frakció pöcse a kiskorú Macaulay Culkin szájára!
cdn.blog.hu/co/comment/image/kev_1.jpg
Ezen mindig elnevetgélek :D B)..
ergerberger 2018.02.04 11:16:15
@Tymeah: ezzel itt senkit nem fox megvezetni, itt kulturhált, müvellt fővárosi emberek vannak! Tudjuk, hogy az interneten nincsenek nők!
Dettikéhről is vagy tízezer éve köztudott, hogy faszosnő.

De jobb is így, mert a nő helye a konyhában van! A kommentelés az intellligens jó MAGYAR nagyfaszú férfiak dolga!
ergerberger 2018.02.04 11:37:32
@vitéz Beverneky: @SunyiSanyi: @Georges az új: Ha Istennek a Bibliában jó volt, hogy belegecizett egy galamb seggpicsájába, amit aztán ledobott az űrből, hogy kérdezés nélkül durrantsa vemhesre a Szűzmária harmatos vagináját a hatalmas tollas-eres-veres galambfaszával, miközben föntről nézte és kiverte rá, és így csinált magának egy szuperhős, vízen járó, fára szögezhető gyereket, akkor a kulturális minimum, hogy egy KDNP-snek is kutya kötelessége megfhaszozni néhány kisfiút!

Hagyjuk már az ilyen liberálzsidó ateista képmutató genderőrületet, hogy a gyerekeket nem lehet fhaszra húzni, jó?! Különben minek teremtett volna rájuk jól kúrható, jó szűk, szekszis lukakat a Nagyszakállú Nagyfaszú Atyaisten?!!!
Most "végre" van egy kis szabadidőm, se munka, se család, mert éppen vendégségben vannak valahol, így gondoltam írok pár sort. De most kivételesen most nem szakmai cikk lesz, vagy valamilyen terméknek a bemutatása, hanem megpróbálom összegyűjteni, hogy lakásfelújítás során milyen szomszédokba…..