Regisztráció Blogot indítok
Adatok
grunk

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az amerikai rendőrök folyamatosan játszott, rohadtul hangos popzenével készítik ki a legszívósabb bűnözőket, ha azok beveszik magukat valami jól védhető rejtekhelyre.  A magyar vendéglátósok drága hangrendszer helyett ugyanezt tudják ütvefúróval is. Ismerkedjenek meg a…..
Matekkal a cigizés ellen. Na a homáriskolában ilyen nem volt, mi matek helyett bagóztunk, a magyaroknál viszont létezik a jelenség. Ebben a témában hirdetett ugyanis pályázatot a Magyar Rákellenes Liga általános- és a középiskolásoknak, a díjakat, sportcuccok formájában a…..
grunk 2009.07.29 01:40:47
Gratulálok a nyerteseknek.

A tagok rendesek akik saját fizetésből megvették a cuccokat.

A postolót meg nem értem. Úgy fogalmaz, hogy megvették saját fizetésből a nyereményeket a gyerekeknek. Tehát azokat a nyereményeket vették meg, amik alapban ki voltak írva. NEM? Mert én így értelmezem.
ha meg megvették, a gyerekek meg megkapták akkor mit kell picsogni, hogy ennek meg annak jobban örültek volna? Ez már műbalhé.

"Szerencsére a Liga ismét bizonyította jószívűségét, és a saját fizetésükből vették meg a két tucat gyereknek a nyereményeket."

aztán:

"Vajon miért mondta vissza a DECATHLON a támogatását 9-18 éves gyerekektől, akik közül sokan órákat vonatoztak, hogy átvehessék nyereményüket?"

Hát de most mi van? órákat vonatoztak hogy átvehessék a nyereményüket, odaértek, aztán át is vették. Mi a fasz hibádzik?

Továbbá: akkora dráma az a végére, hogy a Rákellenes ligát cserbenhagyni, meg ilyenek, milyen szanyaság ez. NEM rákos gyerekeket hagyott cserben, NEM orvosságra, készülékre nem adott támogatást, hanem egy hülye pályázathoz.

Megfontolandó: jellemépítőnek tartanám, ha a nyertes kölkök lemondtak volna a nyereményükről, és úgy jófejségből inkább odaadják a Rákellenes Ligának a nyereményeikre összegyűjtött pénzt, hogy rákos kispajtásaiknak jobb legyen.


A lényeg (most ezért csúnya gonosz, szemét ember leszek, de vállalom):

1. A Rákellenes Liga szarjon sünt, amikor ilyen hülye pályázatokat szervez, aminek kiírási és elbírálási, valamint egyéb költsége nem elhanyagolható. (plusz ennyire ráérnek? Dolgozzanak már jelentőségteljesebb dolgokon, bár az ötlet nem rossz, de a pályázati téma fos.)

És azért is sünt nekik, mert ilyen sz.r témával írják a pályázatot. Milyen bőcsész találta ezt így ki?


2. A Detaklonynak meg sünt, hogy a csóringer dolgozói összedobják a saját fizetésükből a pénzt, ez a g.ci nagy zsíros cég meg rágja a szart, tényleg, egy magasabb beosztású főnöknek mi a f.szért nem jutott eszébe a saját pénzéből támogatni a dolgot, miután a cége visszamondta? Ha nem emberségből meg jófejségből, akkor azért, mert a saját cége hírnevét védi meg, akitől azt a geci nagy fizetését kapja.
Subba SzuperPuma: Orit Fux 2009.07.28 17:02:00
Szarul éreztétek magatokat Maria Geronazzo miatt? Pedig szinte mindenhol van egy hasonló figura, például az izraeli színésznő, modell, haszontalan személy Orit Fux.     Ez meg mi?     ..
Als két irritáló történetet osztott meg velünk, melyek alapján úgy érzi, valami baj van a világgal. Az idős alkoholista férfi szemetelése és kurvaanyázása, a visszajáróval trükköző, majd ráadásként szintén kurvaanyázó parkolós faszi viselkedése klasszikus példái a…..
grunk 2009.07.28 13:55:24
hú, hát akkor a következő eset is megér egy postot:
Bememntem egy híres üzletlánc elég kicsi ABC-jébe vásárolni. A kasszánál köszöntem a pénztáros hölgynek, az fel sem nézett, még csak nem is biccentett!! Csak pittyegtette az árut.(húha) Teszem hozzá nem volt tömeg vagy nagy forgalom. A fizetés után udvariasan elkértem a blokkot, egy mozdulattal odadobta. Aztán elköszöntem hogy viszontlátásra, és nem köszönt vissza. Lehet unalmas minden embernek napi több ezerszer köszönni, meg ilyesmi,(tudom, én is voltam pénztáros) de ez szerintem hozzátartozik az alapvető kulturált társadalmi érintkezéshez. Szóval mindenki köszön, ha volt gyerekszobája.

Amúgy meg kár ilyeneken picsogni, engem is kurvaanyázott már részeg, akkor is amikor még gyerkőc voltam, meg mostanában is, csak amúgy random, hobbiból, amíg mentem A-ból B -be és meglátott. Pedig én nem is tettem szóvá sem kutyapiszkot, sem szemetet.

A postírónak: Részegekkel nem kell foglalkozni. A kukát elszállító emberke nyilván felszedi a kuka mellett lévő, kipotyogott szemetet is, kár a strapáért. Aki részeggel leáll vitatkozni, még ha udvariasan is, az szerintem "sikeres ember nem lehet".

A parkolóőrös sztoriban igazad van, de hát ne legyél ennyire figyelmetlen, visszajáró az fontos. A helyedben viszont a hosszantartó anyázás közepette lett volna időm bekapcsolni a telefonomon a diktafon funkciót, meg a fényképező funkciót, esetleg a kamera funkiót(ha van). És megörvendeztettem volna a szolgáltató főnökét azzal, hogy elküldöm neki a felvételeket...

A költői kérdésedre válaszolva, megjegyzem sokkal több, kulturáltnak kinéző 'nemrészeg' szól be nekem az utcán, mint részeg. Csak amúgy passzióból, szintén. Vagy látom hogy taknyos kölkök (nem, nem cigányok, hófehérek) szemtelenkednek járókelőkkel, egy bolt előtt, fényes nappal, és ha rájukszól valaki, netán egy kívülálló, akkor mégjobban csinálják. Miért van az, hogy nekem gyerekkoromban sosem jutott eszembe ilyen? Hogy vadidegen embereknek beszólogassak? Felnőttekkel tiszteletlen legyek? És kaptam akkora pofont ha tiszteletlen voltam, meg megfeddést, ha nem köszöntem elég hangosan Sári néninek amikor összefutottunk vele a boltban, pedig városban laktunk, nem falun.

Teszem hozzá hasonló, amikor bunkó pasik szólogatnak be egyáltalán nem alulöltözött nőknek az utcán, fényes nappal. És még csak építőmunkásoknak sem kell lenniük hozzá, meg kocsmatöltelékeknek sem.

A kérdésedre a válasz: neveltetés kérdése a dolog sztem.
grunk 2009.07.28 17:46:06
@NGA: ó te...(káromkodás, szép szavak)

1. Látom nem túl fejlett az irónia és szarkazmus érzéked. Az esetet azért írtam le, mert kb olyan semmitmondóan mindennapos mint a postoló sztorijai.

2. Lehet szelektíven olvasol, de írtam hogy "én is voltam pénztáros". Diákmelóban, egy rabszolgatartó nagy szép cégnél, aminek nem írom le a nevét. Igaz én csak 10 órát dolgoztam nem 12-őt. De képzeld!!! Nekünk még mosolyogni is kellett a vevőkre, nem csak köszönni! Előírás volt. Ha nem tettük, jól leb...sztak. Még ahhoz is mosolyogni kellett ha fasz/ pina volt a kedves vevő. Nemszeretem dolog volt, de hát volt 100 gyakornok diák, aztán ebből 30éat vettek fel az első 3 hét után, hát mosolyogtam b.zmeg, meg köszöntem is.

Hülye.
grunk 2009.07.28 17:50:48
@NGA: Hát a te szövegértésed is 1-es, te sem látod hogy írtam, hogy én is voltam pénztáros.

Kettő, a szövegből pl annak gúnyosságából,a felkiáltójelekből a (húha) szócska zárójeles közbeszúrásából sztem egyértelmű volt hogy ironizálok. Mert ez kb olyan kaliberű "probléma", ami mindenkivel megesik nap mint nap, mégsem írja meg mindenki homárra, mint a postoló.

Tamponcsere nem lehetségességét már volt alkalmam tapasztalni jópárszor, kösz, a felvázolást. (a tampon + betét kombó a megoldás)

Amúgy meg neked is a kurva anyád, hogy frecsegsz egyből, de holmi finomságokra meg értelmezésre nem vesztegeted a drágaidőd B+.
Aki még nem olvasta a mai bkv-s személyzetis mókát, semmiképpen ne hagyja ki, frenetikus (21 hónapig havi 4millára fizetnek egy luvnyát, akit 96 milliós végkielégítéssel "bocsátottak el"). A társaság elmúlt 20 évnyi tevékenysége és a kortárs politikai viszonyok arra…..
grunk 2009.07.28 07:17:11
@Frucsasz: hát az árufeltöltő meg a többi nem b.szta el 5 évét azzal, hogy tanuljon egy 5 négyzetméteres koliszobában, 2 másik ember mellett, amikoris kettőből kettő részeg és hangosan ordibál, a szomszédban bömböl a zene, a másik szomszédban másmilyen zene, amúgy az egész koli egy retekhalmaz, aztán tudod, könyveket is kell venni, meg ilyenek, sokba van a tanulás. Főleg ha a szüleid nem tudnak támogatni, tán még dolgoznod is kell suli mellett, hogy legyen mit enned, te szemét, miértnem veszel teljesárú bérletet, ha dolgozol? Teljesen megértelek. Persze amilyen melót egy diák kaphat, jó kis gyári melót, szalag mellett, hétvégén meg éjjel, ahol az átlagiskolázottság 8 általános. jobb esetben kis ésszel és nyelvtudással persze korrepetálhatsz hülyéket. Aztán ha nincs pénzed még fénymásolni se az anyagot egy szivességből kölcsönkapott könyvből, akkor ülsz egész pénteken meg szombaton,talán még vasárnap délelelőtt is a könyvtárban, hogy elolvasd/kijegyzeteld azt az istenverte könyvet. Na meg ha olyan szakon vagy (értsd, ha nem vagy gépész) hát kitörölheted a segged a max 5-15 ezer ft-os ösztöndíjjal, amit 4,5 -ös áltagra kapsz 13 vizsga után. Ja és persze alapösztöndíj (5 ezer ft) az 3-as átlagtól van. Na és persze szoctámra nem vagy jogosult, mert hátmindkét szülőd él, és kapja a minimálbért,de az Audit vezető vastagnyaklános gyerek megkapja a szoctámot,mert a minimálbérre bejelentett vállalkozó apja elvált az anyjától és egy fiatal kurvája van. Aztán a szoctámot el is bulizza egy éjszaka alatt.

Persze nem kötelező ezt csinálni, na de hát valami marha nem csak a darab papírért meg piálni meg melegedni jár az egyetemre, hanem tanulni is. Hát b..zmeg ne is kapja már meg azt a retkes 50% utazási kedvezményt a r.hadt sz..tje, vegye csak meg a teljesárú bérletet, nehogy már kajára, vagy kolira költse! Vagy esetleg magát akarná eltartani, munka és suli mellett? Netán még ruhát is vegyen? Pfuj! Vagy vinni akarja valamire? Nehogy már könyebb legyen neki he, mitképzel ez.

Bírom hogy főleg annak a rendszernek az élvezői mondanak ilyeneket mint te, akik élvezték az ingyen oktatást, az ingyen iskolatejet, akik nem is dolgoztak csak munkahelyük volt,hogy meglegyen a statisztika. Akiknek nem kellett már általános iskolában emelt óraszámban idegennyelvet magolni, gimiben meg emelt óraszámban két idegennyelvet.Nem kellett hajtani a jegyekért, hogy meglegyen A pontszám a felvételire. Nem kellett 3 nyelvvizsga és két diploma +protekció ahhoz hogy kapjon munkahelyet.

Igazad van,a genya diákja ha dolgozik vegyen teljesárú bérletet, minek is dolgozik, amikor a diákhitelt is felveheti? Az ám a jó, aztán fizesd életed végéig.

Ja, hogy a diákhitel esetleg rámegy a tandíjra, ha nem államilag finanszírozott helyen tanulsz, mert netán nem vettek fel oda, mert nem volt elég a pontod, mert pluszpont jár minden cigánynak, terhesnek, szociálisan rászorultnak, diszlexiásnak, diszkalkuliásnak, mozgássérültnek, csak neked nem? Annyi pluszpont, amit 2 felsőfokú nyelvvizsgával lehetne elérni? Ugyan. Elsélyegyenlőség miatt van ez.

(ja, én államilag támogatottra jártam, és én k...ög eltartottam közben magam és letettem két felsőfokot, én szemét, még mertem kedvezményes diákbérletet is venni ezek után!!)És ezzel csak növelem az államadósságot, a BKV hiányát, és emiatt keres 70 ezret a szegény árufeltöltője, nem is a kizsákmányoló cégek miatt. Hát menjen a k...aszott árufeltöltője aztán végezzen el egy egyetemet (ha tud) tegyen le 2-3 nyelvvizsgát, aztán nem fog 70 ezret keresni, nade csak diploma UTÁN.

Hát szarjál sünt de sokat!
grunk 2009.07.28 07:50:09
@Frucsasz

Tudom, hogy ez most kegyetlen meg bunkó módon hangzik ,de: egy diplomád már volt, amivel el lehet helyezkedni. Ha nem tanulsz, hanem rendesen, 8 órában 5 napon át dolgozol, teljes munkaidőben, akkor meg tudod fizetni a bérletet, és nem megy el a tandíjra se a pénz. A te döntésed volt, hogy erre költöd a pénzed, nem másé. Akkor, amikor valaki meghozza a döntést, hogy vállalja a második diploma költségeit, akkor az ezzel járó felelősséget is kell(ene) vállalnia.

"De hogy te ezért kapjál támogatásokat, kedvezményeket, mert sulira költöd a pénzed, azt nem látom reálisnak. Vagyis igazságosnak."

Az utazási kedvezmény nem szociális támogatás. Ez kedvezményt, amit azért kapsz, mert nincs időd teljes munkaidőben dolgozni, mert NAPPALIN tanulsz. Ezzel támogatják azt, a nemes erőfeszítésed, hogy tanulj.

"igen, de ezzel nekem akkor is bajom van. Nem az államnak tanulsz, hanem magadnak, nem kötelező jelleggel"

Hát az államnak tanulsz, azért fizeti az állam az oktatásod, hogy legyen képzett munkaerő, ne külföldről kelljen behozni.(azok nyelvoktatása pénz)
Másik: ha én tanulok, diplomát szerzek, diplomásként többet keresek, ergó többet adózom. Megint az állam érdeke. Más, kulturált országokban ha van is tandíj korántsem ennyi, de ott a nappalis diákok heti kontakóraszáma 3-4-5, nem pedig 20. Amellett lehet dolgozni. Sőt, nekik profi munkaközvetítő rendszerük van, ami az egyetem része, nem kell független (teszem hozzá, néha aljas) iskolaszövetkezetekhez elmenniük. Ja és ott nem ennyi a minimálbér mint itthon...az árak meg ugyanazok. (kaja, stb)
A másik, hogy külföldön egészen más a rendszer, nem bemagoltatják veled az egész szakirodalmat, hanem megtanítanak rá,hogyan használd, meg arra, hogy minek hol nézz utánna.

"Tudom, hogy ez most kegyetlen meg bunkó módon hangzik ,de: egy diplomád már volt, amivel el lehet helyezkedni."

Hát ez korántsem biztos...ha nem is a piacképes vagy nem piacképes diplomáról beszélünk, de korántsem biztos, hogy te egy diplomával egyből fogsz munkát kapni.

"Ha nem tanulsz, hanem rendesen, 8 órában 5 napon át dolgozol, teljes munkaidőben, akkor meg tudod fizetni a bérletet, és nem megy el a tandíjra se a pénz."

Mert honnan tudod hogy nem megy el? Ha én rendesen, napi 8 órában, 5 napot dolgozom, és közben levelezőn tanulok egy másoddiplomáért, és (mint az már lenni szokott a levelező képzésekben ritka az állami támogatottságú) kénytelen vagyok félévente 150-250 ezret lepengetni ezért? Akkor ne kapjak utazási támogatást? Azért, mertmeló után, a hétvégém azzal megy el hogy ingázom A-ból B-be, a könyvek költségét nem is számolom.

És ha úgy dolgozom napi 8 órát hogy éjjel és minimálbérért? Nappal meg bemegyek arra a pár órámra ami van. Ha sok órám van, akkor meg nem megyek be, hanem elkérem a jegyzetet? Ésmindezt azért, mert élni is kell valamiből, és pl a szakomon nincs államilag finanszírozott levelező képzés, csak nappali? Tehát ha átmennék levelezőre, pengetnem kéne, az meg nem fussa ki a minimálbérből?

"A te döntésed volt, hogy erre költöd a pénzed, nem másé. Akkor, amikor valaki meghozza a döntést, hogy vállalja a második diploma költségeit, akkor az ezzel járó felelősséget is kell(ene) vállalnia."

A felelősséget vállalod is sztem,jócskán, de éppen ez a támogatás lényege, hogy legalább minimális segítséget kapj...

A fősulid meg nem nagy szám, főleg a levelező röhej, egy egyetem, főleg a két szakosaknak sokkal nehezebb.

Amúgy meg nem hinném hogya nyugdíjasok és a diákok utazási kedvezménye miatt veszteséges pl a MÁV, hanem az egyéb susmus és a több milliós bérek miatt. Szóval kár irigykedned sztem. Meg magyarázkodnod, hogy te hogyan is godoltad meg hogyan is lenne fer, az egész csak leplezi a magyar mentalitást. (ha én nem kapok, ők se kapjanak)

Sztem ez az utazási támogatás édeskevés az államtól,amivel a diplomáid megszerzését támodatja. Kulturáltabb országokban ennél sokkal több utazási (és egyéb) kedvezményt adnak a diákoknak, mert tudják, hogy ők a jövő.

Az meg már csak hab a tortán, hogy más országokban utazási kedvezmény nélkül olcsóbban utazom mint ezen hazai szarkupacok bármelyikén.
Sajátos árképzéssel találkoztak T.R. ismerősei az agglomerációban. Lakásukat elöntötte a szar, így hirtelen, tudományos megalapozottság nélkül választottak szakembert, aki telefonban 22 ezret becsült, a helyszínen 45 ezret mondott, és még erre akart volna áfázni, de persze…..
grunk 2009.07.28 06:32:39
Én tudom honnan a postkép. Volt valami hülye agyament film, amiben Jézust meg a Bibliát kapták szét amerikaiak értelmi(?) szinvonalára hozva.

Voltak benne angyalok,ezek ki voltak tagadva a mennyből, Ben Affleck volt az egyik, a másiknak a nevére nem emlékszem, az is valami aktuális holivúdi sármőr, ő a Locki-t játszotta, a bosszúálló angyalt. Az volt a feladata angyalként, hogy a tüzespallossal pusztítsa az embereket ha rosszat csinálnak, de aztán elunta a dolgot és dezertált angyalból embernek.

Volt még egy néger, és az volt a 13. apostol, és azt mondta hogy Jézus néger volt. Volt egy nő,aki Jézus leszármazottja volt, aztán volt két "ZS" kategóriás angyal, akik egyfolytában a micsodáját mutogatta, azaz azt, hogy nekik ott nincsen semmi. Volt két lökött csöves,az egyik egyfolytában beszélt, a másik egy szót sem szólt, ezek kísérték a csajt a küldetésén. Aztán a két angyal megölt egy csomó embert, csak úgy. És a legvégén jött az Isten, aki nő volt. Amúgy azért csak a végére ért oda Isten, mert addig egy vén csöves testébe volt zárva, akit gépekkel tartottak életben.

Azért ésrült le szegény csövi-Isten., mert leütötte 3 gördeszkás suhanc még a film elején, amikor tekézni vagy mitcsinálni jött a tengerpartra a vén csöves testében. A 3 suhanc amúgy a sátán bérence volt mint kiderült. A filmből amúgy csomó fontos és nem közismert dolog kiderült, pl az is, hogy az angyalok azon röhögnek a mennyben, hogy az emberek milyen hülye arcokat vágnak szeretkezés közben.

A végén amúgy Isten megszólalt és felrobbant a Ben Affleck feje. Azért, mert angyalból emberré lett, és az emberi test nem bírja elviselni azt a hangtartományt amelyiken Isten beszél, belehalnak. A rendező magyarázata szerint ezért nem beszél hozzánk Isten, mert nem akar megölni, ha már ennyi melója volt velünk.

Na a lényeg, ennek a filmnek az egyik jelenetében volt ez az izé, valami olyan dumával, hogy a keresztre feszítettek élettani okok miatt elkezdtek kakilni a kereszten, és ez a felgyűlt bosszúálló valami, nem emlékszem a pontos nevére. Valahogy megölték, asszem lefújták bors sprével aztán kidurrant...és...a többit el tudjátok képzelni

Bocs, de ezt le kellett írnom, egy ilyen unalmas posthoz.

Igen, és erre a filmre PÉNZT KÖLTÖTTEK ÉS LEFORGATTÁK HÍRES SZÍNÉSZEKKEL. Szóval ne röhögj rajta, hanem sírj.
Panni levele nyomán elképzelhető, hogy víztározókat kellett átalakítani a rengeteg felajánlott vér tárolására, több nagyon már nem kell. Mi másért hajtották volna el őket TAJ-kártya nélkül? Még a személyi és véradói igazolvány sem volt elegendő a beazonosítására,…..
grunk 2009.07.28 05:34:14
@Frucsasz: "Ha elüt az autó, és elveszted az eszméleted, szerinted ki fogja majd kimágusozni az agyadból, hogy mi tajszámod? Vagy hogy van-e biztosításod (persze enélkül is ellátnak), vagy hogy mi a vércsoportod, ha sürgősen vérre szorulsz a műtőasztalon?" --->

Elsősegélyt és életmentést mindenki kap, TAJ nélkül is. Sürgősségi ellátást is, ha van nála TAJ kártya, ha nincs. És nem kell utána fizetni csomó pénzt, ahogy írtad, mert VAN TAJ kártyája, tehát biztosítva van, csak épp nincs nála a kártya,de majd előkerül. Nem hagynak senkit elvérezni a műtőasztalon nyugi, mert vércsoport megállapítható 1 sec. alatt. (ezt véletlen tudom) Amúgy meg 0-ás vér mindenkinek jó, nem? Azt kapja mindenki akinek nem tudják hogy milyen és gyorsan kell adni.
Na.
grunk 2009.07.28 05:50:27
Én már voltam 11 -szer vért adni, apukám 60 szoros véradó. Voltak nálam is gebaszok, pl rengeteget kellett várni, hogy egyáltalán sorrakerüljek (egy órába telt bele+ még a véradás ideje).

Aztán volt, hogy a vérnyomásmérőt fordítva rakta rám a bácsi...

Aztán volt, hogy kiküldtek egy papírt, hogy keressem fel őket de gyorsan. Aztán nem kerestem meg őket, gonoltam max megdöglök. 3 hónap múlva, amikor mentem újra vért adni, mondták hogy nem adhatok, mert csak. Aztán kérdezem mert miért? "Várjon a doktornőre, majd ő megmondja." Vártam a doktornőre 20 percet, mire közölte, hogy a rendszer szerint van egy fertőzésem (hogy milyen, azt nem mondta), ami miatt nem adhatok vért, mert csak holnap jár le a dátum, amikor megint adhatok. Ilyen biztonsági korlátozás lehetett sztem, hogy biztos ami biztos, meddig lehetek fertőző max. Amúgy azt nem értem, hogy ezt miért csak a doki tudta velem közölni, mert ezt a bácsi nézte meg a gépen, sőt ki is nyomtatta, és a nyomtatványt adta oda a dokinéninek, amit az megnézett és utána mondta nekem el, hogy mit olvasott le róla. Szal nem értem ezt a kommunikációs korlátozást. Muhaha. "Nem adhatsz vért mert csak, mert a rendszer a zisten, holnaptól már adhatsz," azt jónapot, nem kell itten túlkomplikálni a dolgokat.


A postolónak: remélem azé' visszamentetek és adtatok vért. Ha nem, akkor menjél vissza legalább te,a beteg kisfiú miatt.
KÖSZ

Amúgy vannak egész komoly kísérletek művérre. Az eddig sikeresen mesterségesen előállított cucc sárga színű...kék vérről már hallottam, na de sárga? :)
Azt már régebben is kiszúrtuk, hogy a hegyvidéki (Budapest XII. kerületi) önkormányzatban olvassák a Homárt, de azért minket is meglepett, hogy a ma éjfél után élesített posztunk ügyében máris intézkedtek. Kiderült az is, hogy a kocsi nem is lopott, és az önkormányzat…..
grunk 2009.07.09 22:02:11
@hagyma: hihetetlen, hogy Mary most kimaradt a kommentedből...
Nem tudok napirendre térni :)
"Kultúrtahó vagyok", vallja be egy ponton János, amiért csak jobban szeretjük. Na meg azért is, mert egy emeleten dolgozunk, de most nem ez a fontos, hanem az, hogy az UPC ügyfélszolgálatosa kollégánkat finoman, de határozottan megpróbálta átverni. János azonban még a…..
grunk 2009.07.08 03:29:45
@Gabbesz: na erről beszéltem fentebb. Gyereked vane? (ha igen, te neveled e?) Van e ennyi szabadidőde? És türelmED-E? Meló után is e? Asszony háztartásbeli e,és őt eltartode? Bébisintért tartasz e? Pízbe az mennyi e? Mé' baszogatod azt akinek nincs erre pénze e, vagy más nevelési elvei vannak e?

Igazság van benne amúgy,de nem kéne minden frázist elsütni minden alkalommal. A helyes arány is FONTOS, meg a mese Tartalma és minősége is FONTOS.

Vannak helyes gerekcsatornák amik gyerektartalmakat sugároznak, van olyan is ami reklám nélküli. (Azt hiszem a Minimax.) Nem úgy mint az én időmben, amikor a kereskedelmi csatornás rajzfilmnézést mindig a legjobb részkor szakították meg, és olyan klafa játékokat reklámoztak mindig, ami nekem sosem lehetett.

Én emlékszem hogy tök jó volt szombat és vasárnap a korai ébredés (korán ágybaparancsolás miatt) után 10-ig vagy fél 11-ig pizsiben rajzfilmeket nézni, amíg anya és apa is kipihente a munkanapokat és ezért nem ordibálós feszült ebédelés lett a vége, a délutánokon meg elmentünk vagy uszodába vagy füvészkertbe.

Szóval a rajzfilmes reggeldélelőttöket tökre élveztük tesómmal, mert EKKOR és csakis ekkor nem izélgetett minket senki, sem leckét írni nem küldtek el, sem segíteni nem hívtak.

Persze felolvasott meséket kaptunk iccakára, meg volt nyóc pócnyi meseknyvünk, amit később magunk is olvasgattunk, meg nem engedték megnézni 8 évesen a Terminátort. Szerintem nem lettünk retardált, degenerált, lelki nyomorék emberek (sőt, egyikünk sem lett bőcsész) a tesómmal a rajzfilmnézéstől.

Nils Holgerson, Walt Disney széria részeiben hétvégente délután Gumimacik, Donáldkacsa, amúgy meg batman és pókember, képregényben pedig Superman + Góliát.

Sőt, cartoon networkon is szocializálódtam, bár akkor még Flúgos futamot nyomattak meg Scoobi Doot, meg Josy & the pusy cats-t. Nem pedig Ren és Sztimpit meg Dexter laboratóriumát meg egyéb gusztustalanságokat és villódzó szarokat. (melyik az amelyikben egy ronda tehén is van? meg egy undorító csirkeszerű izé?)

Szóval nem volt a rajzfilmben fika, kuki testnedvek, szexes utalás, káromkodás, és egyéb. Igaz később átszoktunk a cartoon networkról a német Sat1-re, mert azt értettük is kicsit.

Hátbocs, de ez így kijött, egy délelőtti cartoon network nézegetés mostanában(vagy milyen csatorna van má' helyette manapság?) megérne egy misét, akarom mondani postot.
grunk 2009.07.09 18:36:50
@halihalo: hát a Bebe-t nem ismerem. Lehet igazad van. Csak azért írtam amit írtam, mert sztem a tévézés úgy alapból nem biztos, hogy káros egy gyereknek, fontos a mennyiség meg a minőség. :)
Mennyibe kerül egy 6500 forintért hirdetett grilltál? A legendás, az Európában bárhol tapasztalható magyargyűlöletre bőségesen okot adó, úgynevezett "balatoni matematika" szabályai szerint természetesen 13200 forintba. Fájdalmasan köznapi, vérforraló történet alant,…..
grunk 2009.07.08 01:05:33
@The Good Boy:
A bölcsészek csórók, nem járnak étterembe, főleg nem 1200 ft-os kóbászosba. Továbbá nem írnak posztokat a homárnak. Éppen ezért okosak.

A bölcsészek okosak! (BÖLCS+ ÉSZ!!) :)
grunk 2009.07.08 02:58:39
@The Good Boy: Aztat tudom, a Homárszótárban is benne van a bőcsész meg a grafikus is. De azért írtam, mert szerintem több nem bőcsész postol mint bőcsész. Már csak a bőcsész/nem bőcsész emberek Hivatalos Magyarországi Statisztikája szerint is, ami minden hónapban frissül. (ergó a bőcsészek nem hülyébbek -sokkal- mint a nem bőcsészek, vagy csak ritkábban írják meg a hülyeségüket a homárra) De lehet tévedek.