Regisztráció Blogot indítok
Adatok
groupshopping.hu

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megvolt az első X-Faktor adás is, ami elől a Tv2 gyáván kitért, és péntekre menekült, oppardon, a nézők kedvéért áldozatot hozott. Jó nagy baromságot csinált a Tv2 ezzel, és most nem arról beszélek, hogy a kereskedelmi televíziózást az egész stábnál jobban ismerő…..
groupshopping.hu 2010.10.18 11:55:18
@Dnalorid: fiacskám, a hozzád hasonlók miatt van még nézöje a megasztárnak. Ha neked az a koncert amit a megasztár produkál, akkor sajnálom, hogy neked csak ennyire van igényed. pont azon röhögtem most pénteken, hogy mennyire mü az a müsor amit ott produkálnak... a zsüri meg egyenesen szánalom.. sirtam a röhögéstöl amikor a 11 éves kislányt dícsérték, hogy "Ö már kész van" :D:D:D
A Tv2 végül elszánta magát, és mégis péntekre menekíti a Megasztárt az X-Faktor elől. Persze nincs ebben semmi meglepő, hiszen már két hete szombaton elindult az evakuációt felvezető kampány: Friderikusz Sándor csak úgy, mellékesen felvetette, hogy miért is kéne választaniuk a…..
Furcsa kis közjátéknak lehettek szem- és fültanúi azok a szerencsések(?) akik a Megasztárt választották szombat esti szórakozásként, a magyar televíziózás egyik nagy öregjének számító Friderikusz Sándor ugyanis élőben fakadt ki és mondta el, ami a lelkét nyomja, azaz azt,…..
Ember és lelketlen számítógép küzdelmének megrendítő lenyomata a pénteki nap költője, Bíró Péter levélverse. Ha párezer év múlva bárki kiváncsi lesz a XXI. századi fogyasztó általános létállapotára, elég lesz elolvasni ezt a költeményt. Kedves Péter, irodalomból…..
Van, aki nem tud visszavonulni, én ilyennek tartom Schumachert és Madonnát is. Madonna nem tud méltóságteljesen megöregedni. Értem én, hogy hatalmas a kísértés, hiszen rengeteg pénzt kap egy agyonphotoshoppolt reklámplakátért, viszont aztán izgulhat, hogy ki ne szivárogjon az…..
groupshopping.hu 2010.09.29 23:57:45
Subba Facebook: Leszarom-gomb 2010.09.27 08:30:00
Régóta megy a rinyálás, hogy ne csak Like-olni, hanem dislike-olni is lehessen, akinek ez volt a legfőbb vágya, most megteheti ennek az okos alkalmazásnak a segítségével...
A kerékpárosokkal szemben vívott autós szabadságharc élharcosai láttak egy reklámot, ami felnyitotta a szemüket a környezetvédelem fontosságára. Az Emberi Parkolásért Mozgalom azonnal felszólította a fővárost, hogy a légszennyező bringázás helyett autós projektet támogasson.…..
Olaszországban volt a magyar láncnélküli kerékpár világpremierje a hét végén. A Schwinn-Csepel a padovai bringavásáron mutatta be a Stringbike-ot, és az azonnal bekerült a világ műszaki sajtójába. A magyar találmány a merevlemez-meghajtók mechanikájától…..
Hol volt még egyenlő a szabolcsi cigány, a külvárosi melós és a rózsadombi úrifiú? A katonaságban! Jól szervezett hadseregre elsősorban nem azért van szükség, hogy a katonák használják is fegyvereiket. (Fotó: honvedelem.hu) Hende Csaba honvédelmi miniszter szerint felelőtlen…..
groupshopping.hu 2010.09.22 14:16:31
@Mr.Treeger: igen. egy komoly bentlakásos középsuli sokkal többet ad az embernek, mint a sorkatonaság. inkább kéne az iskoláztatásra költeni mint a katonaságra...
Byron Moreno, a 2002-es világbajnokságon az olaszokat kiejtő játékvezető 6 kiló heroint próbált meg becsempészni az Egyesült Államokba. Elkapták.Az ecuadori játékvezetőt a New York-i JFK reptéren csípték el. Morenót, miután többször csalással vádolták azután is,…..
groupshopping.hu 2010.09.22 13:07:17
@layo: kétlem, hogy olyan nagy mennyiségben tudott volna csempészni ez a csaló! ez csak egy morzsa volt valoszinű.
B-oldal A cseh Gyöngyhajú lány 2010.09.22 07:45:00
Gabina Goldova vystupuje v poradu Souboj hitu 2008, interpretace pisne Divka s perlami ve vlasech. Avagy Gabriela Godova (kicsit Vincze Lilla-hang) megmutatja nekünk, hogy mennyivel jobb a dal csehül, mint az Omega előadásában - angolul...
Gördeszkával, kocsikulccsal vagy laptoppal. További 27 hasznos módszer a számítógépes egértől kezdve az öngyújtón át egészen a hokiütőig itt.   ..
Kijött végre a Native Instruments rég várt új DJ hardvere, a Traktor Kontrol S4, a rendszer, amire a német fejlesztő azt mondja, hogy itt aztán szoftver és hardver tökéletes harmóniában fog dolgozni - hiszen mindkettőt ők csinálták. A hardver egyrészt egy igen precíz…..
IDDQD Bárki lehet Michael Jackson 2010.09.21 14:17:00
Ezek szerint négy hónap kell ahhoz, hogy a hullagyalázásból emlékállítás legyen: egy friss bejelentés szerint olyan MMO készül, amiben Michael Jacksonná válhatunk. A SEE Virtual Worlds közleménye szerint a Planet Michaelben azonban nem az énekes életének sötétebb oldala kerül…..
A Homár itt szögezné le, hogy értelmetlen fogyasztás ideoda, elhatárolódik azoktól, akik olyan hirdetésekre kattintanak komoly vásárlási szándékkal, ami a bolti ár huszadáért kínál termékeket. Nyilván valami trükk lesz mögötte. Petyabaa a yoodli.hu oldal mesés áraira…..
Vastagbőr Pankrátorok éjszakája 2010.09.21 11:01:00
Török Gábor tette ki a Facebookra, zseniális, a budapesti választás egy plakáton :) A képre vagy ide kattintva bejön szép nagyban a poszter! Én már nem is "választani" szeretnék, hanem ezeket a meccseket szotyival és sörrel, teli tüdővel végigkiabálva megnézni.…..
groupshopping.hu 2010.09.21 14:14:55
Panaszkodom én itt az önkormányzatokra, hogy egy-két hete nem reagálnak, de egy olvasónk már három hónapja várja a válaszlevelet az illetékesektől. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy én ugye a sajtósokat keresem, akiknek egyáltalán nem törvényi kötelességük válaszolniuk -…..
Kontár Az élő-halott OTP 2010.09.20 23:54:00
Bár nem nézek televíziót, (búúú) a dumaszínház produkcióiba lépten-nyomon belefutok így is- az OTP-s viccmesélős bannerek okán. Ezzel nincs is semmi gond, ám ezzel a plakáttal már annál inkább.A fekete-fehér színhasználat, a furcsa komor arcok, no meg a kompozíció maga engem…..
Geekblog Ruszki Transformers 2010.09.20 16:26:00
Alexander Semenov orosz amatőrfilmes pár perces Transformers-fricskája (ami valószinűleg demóreelnek készült) szórakoztatóbb, mint az utolsó, istentelen, hat órás Michael Bay-szemét.    Transformers from repey815 on Vimeo...
groupshopping.hu 2010.09.21 09:05:16
Hiába a "magas színvonalú" kampányvideó, Fekete Teréziát Terry Blacket mégis lehagyták a tököli MSZP szórólapjáról... Nem értem miért.....
groupshopping.hu 2010.09.20 13:59:25
Múlt hétvégén Győrben jártam, ott születtem, megesik az ilyesmi. Az kocsimból kihullott egy viszonylag jelentős műanyagdarab, meg amúgy is ki akartam próbálni az Alfa Romeo Giuliettát, elmentünk hát az autókereskedésbe, menet közben azonban kénytelenek voltunk megállni az új…..
groupshopping.hu 2010.09.20 11:05:10
a Tisztelt Ház Sitt! 2010.09.19 19:11:00
Holy sitt! Mesterházynak még gyakorolnia kell a képes beszédetAz őszi ülésszak Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtti felszólalásával kezdődött el, amelyben a tradíciók szerint értékelte az elmúlt időszakot és az elkövetkezendő idők programjáról is szót ejtett. Abba…..
groupshopping.hu 2010.09.20 09:55:13
   Meglep, hogy a magyar sajtó nem szentel különösebb figyelmet annak, hogy a parlament emberi jogi bizottságának 2002 és 2010 közötti jogsértéseket vizsgáló albizottságának tevékenysége milyen tanulságos következtetésekre látszik vezetni. Nem vagyok híve…..
Elképesztő a pezsgés a Google háza táján: alig jelentették be a Realtime elindulását, máris megérkezett az Instant, átszabták és élő közvetítéssel doppingolták fel a Youtube-ot. A kaliforniai Zeitgeist konferencián pedig maga Eric Schmidt árult el több részletet is…..
Egyszerűen nem hiszem el az évezred magyar sportsztoriját, mert pont rajtam csattant a zsidóostor.Irtó hosszú idő után végre eljutottam volna MTK-meccsre, mert szokatlan időben, pénteken ötkor van. Én, aki kimentem Zágrábba, mínusz húsz fokban, négy órát reszkettem a…..
groupshopping.hu 2010.09.15 12:38:52