Regisztráció Blogot indítok
Adatok
scavengario

0 bejegyzést írt és 311 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Stranger's Blog Netflix vs. HBO Go 2020.04.16 08:11:18
Nem tudod eldönteni melyik streaming platformot válaszd? Segítek! Ebben a rövid videóban összehasonlítom a két streaming szolgáltatást. Én mind a kettő felületet használom, és itt kifejtem, hogy szerintem melyik a jobb és, hogy kinek melyiket ajánlom. Az én fő szempontjaim: - a platform…..
"Mesterségesen gyártottak koronavírust Kínában" - állítja címében egy Youtube-videó, amelyet sokan megosztottak a facebookon is. Az eredetileg a Pesti Srácok által közölt videó valójában az olasz RAI televízió egyik, 2015-ös riportja, amely szerint kínai kutatók két vírus kombinálásával egy…..
scavengario 2020.04.09 13:04:34
@Argus_: Ezt a részt olvastad?
"És mi köze van a 2015-ben előállított kiméra vírusnak a jelenleg járványt okozó koronavírushoz, a SARS-CoV-2-höz? Egyáltalán semmi. A SARS-CoV-2 nem az egéradaptált SARS vírusvázra alapul, sem pedig egyetlen ismert, laboratóriumokban használt vírusvázra, az SHC014 denevérvírushoz sincs köze. "
scavengario 2020.04.09 13:09:42
@midnightcoder2: "És Pl. az amcsikból simán kinézem hogy így próbálták meg visszavetni a kínaiak fejlődését, csak aztán "picit" elszámolták a következményeket. "

Persze, mert a virológusok és a matematikai modellek, amik most is pontosabbak, mint a hivatalos jelentések, akkor nem álltak rendelkezésre. Ja, de.
Inkább tűnik ez véletlennek, mint tervezettnek. Ráadásul már jó ideje nem volt járvány, miközben sokkal zsúfoltabban élünk. Sőt, valahol láttam az okosokat nyilatkozni, hogy ez még csak a kezdet, 30-50 évente felbukkanhat új járvány, ha nem változtatunk a jelenlegi életmódon.
Igen, zöldségtől zöldek! ..
scavengario 2019.08.21 18:06:03
@Gyurikutya: Hát, nekem nem volt... Szerintem inkább egyénfüggő, kit mennyire gyötör meg a hüvelyesek emésztése.
Érdekességek az eredeti trilógia zárásáról...
scavengario 2019.05.24 09:27:40
@kolomparlole1114: Azért James McAvoy és Michael Fassbender simán megállja a helyét a szerepben. És nem is tinik.
Kizárólag egy bestiális gyerekgyilkosnak köszönhetjük, hogy nem járkált közöttünk évtizedekig büntetlenül és gyilkolásra készen egy másik bestiális gyerekgyilkos. A kétbalkezes nyomozóktól ugyanis járhatott volna. ..
scavengario 2019.05.18 07:56:21
@gigabursch: Írta egy szóval is, hogy ő pedofil?
scavengario 2019.05.18 08:04:03
@acycloren: "A pedofíliával főleg az a baj, ha erőszakos. Én el tudom képzelni, hogy egy 10 éves kislány és egy 30 éves férfi közt szerelem szövődik, majd életük végéig együtt élnek boldogan, egymást támogatva."

A többi leírt dolgaiddal egyetértek, hiszen tényeket írtál le. Viszont ezzel a mondattal nem. Egy prepubertás gyerek és egy 30 éves, személyiségében szinte teljesen megszilárdult személy között sosem lesz igazi szerelem. Eleve a szellemi fejlettség eltéréséből adódóan sosem lesznek egyenrangúak. És ez a szellemi fölény az idősebb részéről ugyanazt az érzetet adja neki, mint az erőszakos nemi vágy a gyerek irányába, csak enyhébb formában. A pedofília a személyiség aspektusait tekintve (kizárólag) a szexualitás fejlődési zavara, a pedofil megreked egy kisgyerek szintjén. Nem képes a felnőttekkel ilyen kapcsolatot létesíteni, illetve fél tőlük. Így fordul a gyerekek felé, akik felett egyértelmű fölénye van, még ha ez nem is tudatosul.
Biztosan vannak olyan embertársaink, akiket fizikai függőség köt okoseszközükhöz és elvonási tünteteik lesznek, ha nem használhatják. De most nem erről lesz szó, magamat ugyanis nem ebbe a kategóriába sorolom. Én teljesen jól megvolnék napokig a telefonom nélkül, érzelmileg egyedül a hozzám közel…..
  Reggeli rádióműsorukban Bárdosi Sanyiék pár napja vérre menő csatát vívtak annak kapcsán, hogy kié a felelősség, ha mosásnál papírzsebkendő, húszezres, vagy bármi egyéb a ruhazsebben marad. Megmosolyogtató volt az a sziklaszilárdnak vélt erkölcsi alap, amelyről a felek érveltek, tökéletesen…..
Ha az ember unatkozik, sok mindent csinálhat, hogy szórakoztassa magát – a DNS-teszt talán nincs az elsők között a sorban. Egy brit pár azonban úgy döntött, a vizsgálattal próbál megtudni többet a családfáról. A nem várt eredmény nem várt következményekkel járt.....
Most jelentették be, az RTL-ben éppen egy casting zajlik, amit a sajtónak rittyentettek. Ennyi egyelőre...
scavengario 2019.04.17 14:39:02
@zuhanorepulesss: Ilyen kislány tiniknek való dalokkal.
www.youtube.com/watch?v=_cs_2TpBvsw
42 éves lett az ír-német származású Michael Fassbender, aki kollégái közül abból a szempontból emelkedik ki, hogy mindenféle modorosságot mellőző, szinte matematikai pontossággal kimért alakítást nyújt rendkívül sokszínű filmjeiben, legyen szó akár mély érzelmi töltetű…..
scavengario 2019.04.03 08:37:41
Nagyon sok építkezésről van tapasztalatunk, elképesztő, hogy sok helyen mi megy, sokan szidják a kivitelezőjüket. A sok konfliktus egy része azonban nem mindig a kivitelező hibája miatt alakul ki, hanem az építtető keze van a dologban. Kaptunk is egy levelet az egyik kivitelező csoporttagunktól, ezt…..
Elterjedt vélekedés, hogy a férfiak jobban megszenvedik a banális légúti fertőzéseket is, túlreagálják, némelyikük már egy nátha esetén halálos betegnek érzi magát, és ágynak dől, míg a nők megfázva is változatlanul aktívak maradnak, és csupán kellemetlenségként élik meg ugyanazt. Mi lehet ennek a…..
scavengario 2019.03.19 16:53:01
@Zabalint: Értő olvasás! Nem a rinyáláson van a hangsúly!
Robert Shafran, Eddy Galland és David Kellman mind azt hitték, hogy egyedüli gyerekek, aztán egy véletlennek köszönhetően kiderült a sötét igazság sorsukról. Ami végül tragédiával végződött...
scavengario 2019.03.17 21:30:15
@Gösser söralátét: Ez csak a cikk érdeklődést felkeltő része. Attól még megtörtént. Volt ennél durvább is:

embryo.asu.edu/pages/david-reimer-and-john-money-gender-reassignment-controversy-johnjoan-case

Ez majdnem 100%-os igazolása annak, hogy melegnek születni kell és a nemi vonzódást nem lehet "csak úgy megváltoztatni".
Egy huszonkilenc éves nő tizenhat hónapot kapott azért, mert az utcán lesokkolt egy vele beszélgető Aspergeres férfit (+ az eszköz birtoklásáért)...
scavengario 2019.03.04 08:25:41
Forrás: Tízperc - Blog.hu Nem hoztam ma se meleg, se hideg ételt ebédre magamnak a munkahelyre. Este nem foglalkoztam a pakolással, reggel pedig túl álmos voltam, hogy eltegyek valami ennivalót. Sebaj, van a munkahelyem mellett egy kávézó, ahol a kávé mellé nem csak édes süteményt lehet kapni,…..
scavengario 2019.02.20 13:00:08
@eloi: A bejegyzés írója sehol nem uszított.
Nagy változások vannak az emberek szexuális életében. Két tanulmány szerint az Egyesült Államokban az emberek egyszerűen kevesebbet szeretkeznek, mint egy évtizeddel ezelőtt, és a heteroszexuális nők kevesebb orgazmust élnek át, mint mások. Szakértők mondják el, mi állhat az…..
scavengario 2019.02.06 07:16:01
@ételizésítő: "A többi állat nősténye sem élvezi "

Aha, ok.
hvg.hu/shake/20090525_orgazmus_szex_tudomany
A rendes ember, mikor még nyílnak a völgyben a kerti virágok, még zöldell a nyárfa az ablak előtt, látja amottan a téli világot, és karácsonyra készít költségvetést. Ez a művelet arra is jó, hogy sorra vegyük a rokonokat eldöntve, akarunk-e ajándékozni, avagy örüljön a delikvens, ha nem keressük fel…..
scavengario 2018.12.07 10:53:57
@Wéső: "Jó lenne ha a társadalom, legalább önképezné magát vagy szakmát tanulna vagy értene valamihez az excel tologatáson kívül és akkor nem kellene várnia a szerelőt, aki helyesen jól megvágja 40 ezerrel egy 500 forintos gumicsőért. :D"

Az "exceltologatásból" akkora az órabérem, hogy lesz@rom. Nem fogok nekiállni szerelni, gumicsövet vagy tömítést cserélni, boltba menni másikért. Jöjjön ki a szerelő és oldja meg. Ha 40e Ft-ért, akkor annyiért.

Teszem hozzá, 10 év alatt még nem romlott el semmi a lakásban. De ha elromlik, majd megoldja a szerelő. Vagy veszek másikat oszt' jónapot.

Miért baj, hogy a "városi" ember nem ért / nem akar szerelni? Szerelgesse az, aki rá van kényszerülve. Én a szabadidőmet a kislányommal és a feleségemmel töltöm inkább.
Hétfőn, ugyanaznap, mikor végleg eldőlt, Bécsbe költözik a CEU, megjelent a 444-en egy jó hosszú cikk Orbán Viktor nemzeti posztkommunizmusa címmel. Az írást eredetileg 2018. október 30-án a Jagelló Klub (Klub Jagielloński) nevű lengyel társaság közölte le az oldalán, lengyelül. A pártoktól…..
scavengario 2018.12.06 21:01:53
@Dread Naughty:
Korrupt embereknek korrupt kormány jár.
www.transparency.org/cpi2017
Eddig mindig jól lavíroztak, hogy csak olyanokkal szemben lépjenek fel, akik gyengék. De most úgy néz ki, sikerült kihívniuk maguk ellen szélesebb tömegek haragját...
scavengario 2018.12.06 07:33:24
@paraszthajszal: "Az üzemi tanácsnak jóvá kell hagynia a dolgot, így egyoldalú munkáltatói kényszer nem jöhet szóba."
Jajj, de kis naiv vagy. Egyszer leszállhatnál a jobbágyok közé és megleshetnéd az igazi magyar valóságot.
Szerintem sokunk zsigeri félelme, hogy egyszer az ATM-es pénzfelvételnél valami galiba lesz: nem jön ki a pénz, vagy csak kevesebbet ad ki, esetleg benyeli a kártyát a gép, vagy mittudomén. Jellemzően persze nem történik semmi rémség: bedugjuk, bepötyögjük, kiválasztjuk, kivesszük, megyünk,…..
scavengario 2018.11.22 07:08:51
Mikor 14 éves voltam, eldöntöttem, hogy csak a feleségemet akarom megcsókolni. Igen, én mindig is olyan igazi romantikus alkat voltam, aki annyira előzékeny, hogy olyan nincs, hogy egy nő ne előtte menjen ki az ajtón. Az az igazán romantikus, ha ott az „oltárnál” csattan el az…..
scavengario 2018.11.12 08:00:07
@Bocimaster:
"Az emberiség sok hamis istent "teremtett", akik nem léteznek. De a világegyetem teremtője egy Isten, aki által minden lett."
Ja, aki lehet, hogy csak egy valamiféle szuperszámítógép, ami szimulálja a világunkat. Legalábbis sok kísérlet a jelenlegi álláspont szerint efelé mutat.
Egyik világvallás istenei sem igazabbak a másiknál.
scavengario 2018.11.12 08:56:58
Ismét kimozdulok a komfortzónámból, és picit elmerülök a kereskedelmi TV-k mocskában, mert amit példának okáért az idei X-faktor képvisel, azt már csak a mocsokkal tudom azonosítani. 2010 óta van szerencsém követni a műsort, és így tökéletesen láthattam hogy hogyan lett egy hozzáértő zsűriből, az…..
Műholdkép Rejtélyes körök 2018.10.08 13:59:43
Azt hiszem, egy hónapig kutattam. Sokszor egy hét is eltelt, mire egy kérdésre választ kaptam, közel 40 év távlatából nem olyan egyszerű hiteles információkat találni.Főleg úgy, hogy igazából azt sem tudtam, mit keresek...