Regisztráció Blogot indítok
Adatok
web à porter

14 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gyerekek sokfélék, de az óvodába való beszokás mindnek kihívás. A félelem mégis akkor alakul ki, amikor a szülő bizonytalan az új helyzetben. A beszokás sikere azon múlik, milyen érzések törnek fel az anyában és apában, amikor búcsúzni kell. Éppen ezért nagyon fontos időben elkezdeni a…..
Az Allonge-paróka hosszú, szőke, vörös vagy barna loknikkal díszített paróka, melyet 1680 körül kezdtek el hordani. Igazán divatossá XIV. Lajos francia király tette. 1700 tájától fehérre púderezték. Ebben a formájában lett a francia forradalomig a főnemesség férfi „frizurája”. 1715 után, XIV. Lajos…..
Egy ismerősöm mesélte el a családjában történt esetet. Az anya hajnali kettőkor arra ébredt, hogy zajokat hall a földszintről. Idegesen magára terítette a takarót, csendesen kiosont a szobájából, és a titokzatos hang felé tartott. A szorongás gyorsan haragra fordult, amikor a fia kedvenc…..
Tegnap délután csontfáradt voltam, amikor kisfiam – megunva legújabb könyve lapozgatását – odalopakodott hozzám, majd szorosan átölelve suttogta a fülembe, hogy ő bizony játszani szeretne. Velem. Mivel nincs testvére, az évek alatt megszokta, hogy mindig anya játszott vele, amikor éppen…..
Sosem felejtem el kisfiam tágra nyílt szemét, amikor a zsebemből véletlenül kiesett zsebkendőt nem abban a minutumban kaptam fel, vagy amikor rám szólt a boltban, hogy a péksüteményeket nyugodtan tegyem egy zacskóba, őt bizony nem zavarja, ha a csokis tekercs összeragad az almás-fahéjassal. „Anya,…..
Milyen érzés lehet egy édesanyának, amikor világhírű lesz a gyereke? Máté Bence édesanyjától megtudtuk, ahogy azt is elárulta, milyen volt gyereknek a világhírű magyar természetfotós. Mindenki ismeri azt a mondást, hogy minden sikeres férfi mögött…..
Ha szeretnétek felkészülni az ovira, ha már ovis a gyerkőc és jó lenne tudni, hogy boldogul odabent a többi gyerekkel, akkor érdemes felolvasnotok neki a Kilincscicáról szóló mesekönyvet, ami inspirálja a a piciket a beszélgetésre és a közös mesélésre. A Dörmögő Dömötörből már jól ismert…..
Ha már elgondolkodtál azon, hogy férjhez, mész találd meg hozzá a legmegfelelőbb és legkülönlegesebb dátumot. Mi abban segítünk, hogy mely napokat ne válaszd.   Annak érdekében, hogy az esküvőd napja tökéletes legyen, válaszd ki a legmegfelelőbb évszakot a tökéletes nászútra, igyekezz úgy…..
Közhely, de tény, hogy minden kornak más és más volt a szépségideálja. Más nőtípus tetszett Botticellinek és más tetszik Paul McCartneynak, más volt az esete II. Ramszesznek és megint másképpen néztek ki Bernáth Aurél múzsái. A szépségről alkotott vélemény folyamatosan változott a történelem…..
’Náladnál kétszer idősebbnek s tapasztaltabbnak vert ide a sors. Eszemmel nyerjelek meg? Nem mennék vele semmire.” Málta,1966   Ezeket a sorokat Faludy György 1966-ban, írta akkori szerelmének Málta szigetén. Bevallom, hogy legfőképpen ő volt az oka hogy pihenésem színhelyéül pont Máltát…..
Mostanában, a neten futó MET-gálás képek kapcsán jutott eszembe Jared Leto egyik eddigi legjobb filmje, melynek a drogfüggőség kialakulása, a gyógyszerektől várt kiút a nehézségekből, felemelkedés és bukás a témája.  A végeredmény egy film, amely képes megváltoztatni az emberek gondolkodásmódját,…..
Gyermekeid ihlették az első meséket. Milyen volt a visszajelzés részükről, amikor nyomtatott formában látták viszont közös történeteiteket?     Eleinte nem igazán értették az egészet. Az például sehogy sem fért a fejükbe, hogy az otthon fellelhető összes tiszteletpéldányt én írtam. „Ilyen sokat…..
Valószínű, hogy az összes kortárs meseíró szépen, csendben a sarokba állította a laptopját, amikor kezükbe került az első Kufli könyv. Én legalábbis ezt tettem egy kis időre, amíg el nem múlt a sokkhatás.  Csodálkoznék, ha a kuflik ilyen letaglózó hatással lettek volna a komplett kortárs…..
" ...talán a természet akarja úgy, hogy egy kis fáradságba kerüljön a gyümölcs megszerzése. Ott van például a dió, maga is szereti, ha felnyitják, és mégis két héjat, két páncélt vesz föl magára, egy zöldet és egy keményet, csontosat, pedig ez az utóbbi már úgy is nő…..
web à porter 2012.12.09 14:52:35
Az Utolsó műszak klasszikus rendőr sztori a mostanában, valószínűleg nem véletlenül, divatos mexikói drogkartell csavarral. Persze a csavar túlzás, mert a drogkartelles történeteknek mindig ugyanaz a végük.  Nem nagyon van ez most sem másképp, de előtte szerencsére jól…..
web à porter 2012.10.19 09:39:50
hogyvolt Éden hotel - 2x36 2012.05.04 06:40:00
Nahátakkor. Ha hinni lehet a promónak, akkor ma Broki szarban lesz, mer' HülyeRoli beáll Naiva mögé, és mivel védett, így coki van ezerrel, de mikor mondta el a teljes igazságot a Viasat3 ajánlója, nem? Aszongya a klasszikus szappanopera-főhősnőnek megcsinált Pinokkina, hogy ma oszt…..
web à porter 2012.05.03 22:20:50
web à porter 2012.05.03 22:28:06
web à porter 2012.05.03 22:37:32
Két díjat vehetett át a szombat esti Story gálán az RTL Klub. A hetilap olvasói szerint az X-Faktor 2011 lett Az Év Televíziós Produkciója, így már második alkalommal kapott csillagot az RTL Klub zenei tehetségkutató showműsora. A ValóVilág5 az Az év leg-legje kategória győztese…..
Az előző Való Világ egyik legellentmondásosabb arca VV Éva volt, aki a reality befejezése után sem nagyon találta meg a számítását a (celeb)világban, most meg már a képernyőn sem fogja, mert az RTL kihajította a BelaValó című VV-kísérőműsorból is. VV Éva az egyik adásban…..
web à porter 2012.01.28 19:21:44
Az egész ország keresztény közösségét felháborította, hogy a hétfő esti Híradóban egy köztévés nyilatkozó megbecstelenítette a Karácsony szentségét – áll Semjén Zsolt, a Kereszténydemokrata Néppárt elnökének nyilatkozatában. A miniszterelnök-helyettes a Híradó…..
web à porter 2011.12.06 12:18:52
„Azt szeretném megtudni, hogy miért szervezik a versenysportok közül a sakkot is külön nők és férfiak részére.”  if(!window.goA)document.write(''); if(window.goA)goA.addZone(55911,{displayOptions:{bannerhome:'http://ad.adverticum.net'}});…..
Áll egy ember a Határ út elején egy kisteherautó mellett, kezében táblával, illetve nem is áll, hanem ugrál, pörgeti a táblát, amin az olvasható: „Üdvözlöm – www.Mini-Trans.hu – Segíthetek?”, illetve hogy „Ez is magyar”, vagy…..
web à porter 2009.07.16 10:55:46
A mi Janusunknak csak egy arca van. – Tudósok rekonstruálták Janus Pannonius igazi arcát. A napokban fény derülhet Janusunk igazi arcára, hiszen a Természettudományi Múzeum Embertani Tárában most készítik fejszobrát, az 1991-ben megtalált koponya alapján. Elképzelhető, hogy…..