Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Unknownsoldier

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt napokban riasztó híradások jelentek meg arról, hogy a földtörvény változása nyomán minden kiskertet be kell jelenteni, regisztrálni kell, emellé pedig hatezer forintos illetéket is le kell róni. A hír engem is felizgatott, hisz kertem nekem is van, kicsit hihetetlennek…..
Unknownsoldier 2013.02.05 23:01:53
@sallang: 25/B. § (2) Aki termőföldet használ, köteles a használatot annak megkezdésétől számított harminc napon belül az ingatlanügyi hatósághoz nyilvántartásba vétel céljából - a Kormány e törvény felhatalmazása alapján kiadott rendeletében meghatározott formanyomtatványon (a továbbiakban: bejelentési adatlap) - bejelenteni. Ha a használó nem a tulajdonos, illetve haszonélvezet fennállása esetén nem a haszonélvező, a bejelentési adatlapot a földhasználó mellett a tulajdonosnak, illetve a haszonélvezőnek is alá kell írnia.

Szerintem ez lesz a határidő a második esetre, nem? A tv. ezen paragrafusa jan. 01-től hatályos.
Alapvetően én azon a véleményen vagyok, hogy aki iszik, az ne vezessen, bár a több nyugat-európai országban megengedett (legtöbbször) 0,5 ezrelékes véralkoholszint-határt nem bánnám, ha tolerálnák. Talán ezzel a mércével még nem kerülnének bajba azok, akik egy kiadós vacsora…..
Az Omszki tóban a Szentendrei Rendőrkapitányság döntése értelmében tilos fürdőzni, mivel a tavalyi szezonban az Omszki és Lupa tavakban négy haláleset történt. Egy idős úr viszont passzív ellenállásba kezdett és a rendőri felszólítás ellenére bement a vízbe, majd az utána…..
Miután a HHO generátor nem jött be a Tehén esetében, szegény állat étvágyát valami más módszerrel kellett mérsékelni. Arra, hogy benzinből egyen kevesebbet, hirtelen semmilyen módszer, csodaszer, tabletta vagy ráolvasás nem állt rendelkezésre, így egy régi módszert kellett…..
Unknownsoldier 2012.06.19 22:39:01
@Specialized78: Lenne az 4,0 liter is nem? Csak aztán vége a lejtőnek, akkor meg már hoppá-hoppá... Szeretem az ilyen blogokat olvasni az ezeréves romokkal, csodás fogyasztási adatokkal... Persze...
A felelőség vállaló nyilatkozatot a Zugügyvéd sem tudja értelmezni az alábbi ügyben. Ellenben kártérítési pert lehetne indítani.Hello, sajnos tudok én is egy "jó" esetett...Üdv!Amiről írok nektek, egy folyamatban levő ügy. Az Egyenlő Bánásmód Hatóság vizsgálja…..
Nekem is erősen kezd elegem lenni a télből, ugorhatnánk április második felére. Jó volt egy ideig, hogy esett a hó, szép fehér volt, de most már inkább a macera van vele. Holnap meg állítólag még egy adag utánpótlást kapunk. Úgy hiányzik, mint púp a hátamra. Judit nálam is…..
autózz! 100 000 forintos videó 2009.12.28 10:25:00
Nincs ezen nagyon mit szépíteni, Gyula jól megszívta. Piros lámpán tilos átmenni, a kamera jó szögben állt, videó ügyesen megvágva, a szerencsétlen baleknak meg mehet a zsíros, kövér csekk. Megpályázom én is a nyeremény blogpólót, bár inkább kihagytam volna a lehetőséget,…..
Gábi a következő történetben ott követte el a hibát, hogy sokadjára végül felvette a kesztyűt, főleg, hogy ránézésre is sejteni lehetett, hogy egy idióta hülyegyerek vezeti a másik autót, aki majd jól megmutatja. Hát meg is mutatta. Nemrég olvastam az Audis vs. Streetracer…..
Unknownsoldier 2009.12.14 19:40:41
"- Tudod mi a különbség a jobb f@sz meg a balf@sz között?
- ?????
- Mind a kettő feláll, de a balfasz az hozzá is szól!"
Kedvenc hipermarketem pénztárainál, a sorban állás közben tudományos megfigyeléseket végzek. Ezen kutatás eredményei alapján döntöm el mindig, hogy most éppen melyik sor végére álljak. A bevásárlástudományban teljesen járatlan (= totál amatőr) vásárló mindig az éppen…..
Bocsánat,hogy csak most teszem ki az új posztot, de azt hittem, hogy minden rendben van és csak most látom, hogy a beállításoknál elszúrtam az időzítést...Még egyszer elnézést!DespiSziasztok, nem tudom hozzászólás nélkül hagyni azt, amit ez az oldal jelent számomra.27 éves…..
Unknownsoldier 2009.09.23 19:44:26
@Naszta: Egyetértek Veled de NAÍV vagy, ha az állami szektorban keresed a megélhetést! Ez egy ilyen világ! Nekem nincs diplomám, valszeg nem is lesz. Nincs rá időm, pénzem, energiám, emiatt azonban nem érzem kevesebbnek magam senkinél sem.
Pillanatnyilag egy kevéssel többet keresek mint Te (az állami szektorban persze, mint ahogy ezt már bizonyára kitaláltad), de nem kergetek illúziókat.
Egyelőre ez van, ezt kell elfogadni. Ha többre vágysz, akkor ott a versenyszféra, de akkor kösd fel a gatyát...
Értem én, hogy Te megtettél minden tőled telhetőt, és az eredményeiden meg is látszik, és igazat is adok Neked, de attól nem fogsz többet keresni, hidd el. Nem tudok okosabbat mondani, ha az állami szektorban maradsz várj és talán jobb lesz, (vagy nem). Akkor sem vagyok biztos benne, hogy a külföld az egyetlen jó megoldás!
Unknownsoldier 2009.09.23 19:52:00
@Naszta: Egy nagyon elcsépeltnek tűnő dologgal tudok csak válaszolni erre. Ha a munkát "jó helyen fogod meg", és a képességeidet sikerül megcsillantanod, biztos, hogy itthon is megtalálod a számításodat és nem "kényszerülsz" elhagyni a hazádat, ami csak akkor fog igazán sokat jelenteni, ha már nem élsz (élhetsz) itt, hidd el!
Unknownsoldier 2009.09.23 20:05:50
@Naszta: azt hiszem az egyik legfontosabb részét emelted ki az egésznek! De, ha a lehetőségeid korlátozottak (válság van, válság van) muszáj vagy ezekből az elvekből engedni, nem?
A lenti levél beküldője, Tornado86, nem feltétlenül fog szeretni a véleményemért, mert amellett, hogy jól lefikázott egy szerencsétlen, béna és amúgy valóban veszélyesen közlekedő alulmotorizált Skodát és annak vezetőjét, minden lelkifurdalás nélkül leírja, hogy szokott…..