Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nikmarcell

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közvetlenül az asztalnál készül el a hihetetlenül finom sajttorta, íme a teljes recept és az elkészítés videón, gyerekjáték az egész!..
Víz alatti tájkép. Óvatosan úszkáló jámbor halraj, leselkedő ragadozó és az év hala, a vörösszárnyú keszeg. Írta: Szőke Viktória (MTM Kétéltű- és Hüllőgyűjtemény)   Idén, 2019-ben, a vörösszárnyú keszeget (Scardinius erythrophthalmus) választották az év halának a Magyar Haltani Társaság…..
A blog egyik központi témája a génmódosítás és GMO-kérdés körüli viták, erre tettünk még rá egy lapáttal az utóbbi évben az újgenerációs genomszerkesztési technikákról szóló posztjainkkal. Mivel kevés olyan technológiát ismerünk, ami potenciálisan teljesen felforgathatja a jövőben mindazt, amit a…..
Meereen Tyrion nem egy beszari csávó, illetve, de, alapjáraton az, csak néha hodori méretű tököket növeszt, például Királyvár védelmekor, de ez most nem releváns, hagyjuk. Miközben az öböl rabszolgatartó kiskirályai Meereent lövik a tengerről, és a városra méretes, égő golyóbisok záporoznak, (néha…..
Playboy Pista A meztelen nők éve 2016.03.31 16:19:49
Az a nap is úgy kezdődött, mint a többi. Reggel még nem sejtettem, hogy minden megváltozik. Gondoltam, kicsippantom a csipát a szememből, az ágy mellé teszem az egyik lábam, aztán a másikat, magamhoz térek az éber kómából és bemegyek a Playboy szerkesztőségébe, hogy főszerkeszteni kezdjem a sok…..
Ebben a hallatlanul bonyolult helyzetben nem alkalmas megoldás, hogy mindenki a maga korábbi álláspontját látja igazolva (bár a Willkomennskulturnak most nyilvánvalóan nehezebb dolga lett), hogy ezek mentén csak felerősödjenek az ellentétek Európán belül. Minőségi változásra van…..
Egy magyar feltaláló azonban nem csak szmogtól szabadítaná meg a városlakókat, de egyben esti utcai fényt is biztosítana esztétikus viráglámpájával.   A budapesti Moholy-Nagy Művészeti Egyetem hallgatója, Horváth Péter olyan lámpát tervezett, amelynek egyik szára képes…..
Dave Grohl azt mondta, hogy Kanye West a legnagyobb punk, mert ilyen ellenszélben is képes lesz fellépni a Glastonburyn. Azt is mondta, hogy megcsinálja majd a valaha volt legnagyobb show-t. Ha nem is csinálta meg, vagy legalábbis egyelőre nem nevezik annak a fellépést, azért a legtöbb…..
Bifidus Essensis írása Nemrég írtuk meg, hogy mióta a republikánus Rick Scott kormányzó irányítja Floridát, a hatóságok igyekeznek felejtésre ítélni a klímaváltozás és a globális felmelegedés kifejezéseket. A fentiekről, nagy feltűnést keltve, a helyi sajtó nemrég…..
A Bors infói szerint a nagy átalakulás közepette a köztévénél elsunnyogták Fábry Sándor új szerződésének aláírását (pedig azt a rongyos 440 milliót csak ki lehetne gazdálkodni az évi 80 milliárdból, ugye), így jelenlegi állás szerint nem lesznek újabb humorbonbonok a…..
nikmarcell 2015.01.22 09:40:31
@Hülye aki elolvassa!:
2 musorat neztem, hallgattam nemreg.Elotte hosszu szunet, de korabban lattam eloben is (akkor meg jo volt). Biztosan elfogult vagyok, de tobb szervilizmus volt a musorokban, mint humor.
Vegighallgattam a szilveszteri radiokabare ismetleset is, mikozben a csalad eppen szabadon mozgott egy közös akarattal létrehozott gazdasági térben, vissza Nemetorszagba. Az egesz kabareban fajoan keves kormanykritika volt, pedig rengeteg a jo tema. A baloldal segget nyalo humor nem igazan volt jellemzo erre az adasra. Youtube-on fenn van, meg lehet hallgatni. Fabry poenkodott egy kicsit Goodfriend-en, aztan fokepp az anuszrozsajarol es amerikai szaraselemenyerol probalt vicceskedni. Nem rohogtem szanaszet magam, pedig altalaban vevo vagyok a proszto humorra.
Szokásosan vicces promó, Vályi Pista, macskák lassított felvételben - engem megvettek. Kilóra.  (Kénytelen vagyok javítani, mert ösmerem a kommentelőket, szóval) - nekem kurvára bejön. Az első adás holnap lesz 16:00-tól a Spektrumon.  ..
Vannak lemezek, amelyekről csak vigyázzállásban, néma főhajtással lehet írni, beszélni, olyannyira megkérdőjelezhetetlen remekművei a könnyűzene történelmének. Az angol King Crimson bemutatkozó LP-je, a napra pontosan 45 évvel ezelőtt megjelenő In The Court Of The Crimson King…..
Sikerült bejutni a színfalak mögé is, a Szent Jeromos rendi kolostortól megszerzett recept szerint már majdnem 180 éve kizárólag frissen készülő, legendás üzemben naponta 20 ezer példány talál belőle boldog gazdára!  [update: 2022. legalul]..
Pangea Kárpáti lápok rejtélye 2014.03.30 19:37:21
Néha előfordul, hogy a geográfusok az előre várt eredmények helyett valami egészen másra bukkannak egy terepgyakorlaton. Kiásnak valamit, aminek semmi keresnivalója nem lenne azon a helyen. Egy olyan tárgyat, amely több kérdést vet föl, mint amennyit megválaszol. Pontosan ez esett…..
Szerdán megmutattuk a Lángoló Gitárok első éves szerkesztőségi listájának utolsó harminc helyezettjét, most pedig jön a legjobb húsz. A tegnapival ellentétben most minden egyes helyezetthez fűztünk valami kommentárt is, raktunk bele linket, hogy könnyebben utána lehessen járni a jó zenéknek.…..
Rohadt unalmasak már a sokadik egygitáros feldolgozások a Youtube-on, ezért is örülünk annyira, hogy végre igazi talentumra lelt az internet népe. Ő Jess Greenberg énekes-gitáros hölgy, aki javarészt unalomig ismételt rockklasszikusokat és popdalokat dolgoz fel egy szál gitárral a…..
Csak úgy dübörögnek a régi magyar zenekarok hangmintái az amerikai rappereknél! Ugye van ez a híres Kanye West vs. Omega-ügy, amiről már nem feltétlen szeretnék többet írni (ettől persze még fogunk), illetve szintén egy Presser Gábor-szerzeményt használt fel a Mobb Deep rapduó…..
Gébics Kumin Ferenc és Picasso 2013.03.22 22:01:51
Nem csodálkozom, hogy Kumin Ferenc nem érti.   Kumin Ferenc az Orbán-kormány nemzetközi kommunikációért felelős helyettes államtitkára fölháborodott azon, hogy az egyik német televíziócsatorna az Orbán-kormány országlásának káros hatásait bemutató rajzfilmet…..
nikmarcell 2013.03.24 09:02:35
@jardajagr:
"nem a szabad sajtóról van itt szó, bár a Wulff-ügy egyértelműbb, mint HUN kormány ténykedésének megítélése. "

De, pontosan arról van szó. Nemrég nyilatkozott Orbán a reggeli rádióműsorban, hogyha Mo-n ilyen dolog megtörténne, akkor másnap repülne mindenki. Schmitt Pál ügyben hallottál valami kritikát a "szabad" közszolgálati TV-ben? Nem, mert másnap röpült volna mindenki. Na, ez a nagy különbség. A német politikusok is megpróbálják befolyásolni a sajtót (titokban), több kiderült eset után mondott már le politikus (többek közt Wulff lemondásában is szerepet játszot a BILD-be telefonálása). A magyar politikusok viszont nem is titkolják, hogy gyakorlatilag irányítják a közszolgálati sajtót.
A Fenmo – Jinani Akrobatacsoport előadásán ülünk. Előttünk egy kínai anyuka ül, két lányával. Nem tűnnek fel, a világ legtermészetesebb dolga, hogy egy kínai társulat előadását kínaiak is megnézik. (Ha egy hangyabokányival kisebb közösségről lenne szó, hajlamosak lehetnénk azt gondolni, tán’ még…..
Kedves barátaim, a nemzetközi helyzet fokozódik! Az SFportal után a Galaktika is úgy gondolja, hogy ideje valami veretesebb művel is képviseltetnie magát a bimbózó e-könyv piacon. Nem akármivel gurítanak, hanem a tavalyi év Zsoldos-díjas regényével, az Isten gépeivel. (Éppen még…..
Korrektorblog da capo ad libitum 2. 2009.12.10 11:36:00
Vigyázat, durva, modortalan, trágár fordulatok! Széplelkűek, puhapöcsűek meneküljenek! [Ez itt egy gyakorlatilag szerkesztetlen részlet egy belső levelezőlistás veszekedésből, pontosabban az én dühöngésemből. Azért posztolom a káromkodásokkal együtt, mert szimptomatikusnak…..
w Légy ostoba! 2007.04.27 04:00:00
Hitről, halálról, Jézusról. Őszinte, feltáró jellegű. Sine ira et studio. Bántó szándék nélkül, eredetileg az El Mondo című underground keresztény újság számára készült. Viszonylag hosszú, úgyhogy itt egy nyomtatható változat (kommentek nélkül). Nem szoktam ingyen…..